Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاله نیویورک تایمزدرباره بایدن و برجام از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*بهترین کار را مجلس کرد اگر تا صد سال دیگر به این روش شناخته شده معطل کردن و ادامه دادن فریب حریف توسط غرب بی اصالت بسنده بکنیم هیچ سودی نمی بینیم مطلب بعدی اینکه این زمان بین انتخاباتی آمریکا برای ما بهترین زمان بود که یک تصفیه حساب درست وبجا و محکم وپیشگیرانه ای به امارات و آل سعود می کردیم که متاسفانه از دست رفت ودارد از دست میرود مهم نیست که عده ای این را قبول نداشته باشند ولی امکان درست بودنش دور از ذهن نیست مگر برای افرادی که غرب برایشان خیلی جلوه دارد نه اینکه از روی خیر خواهی توصیه به قبول شرایطشان داشته باشند

*ظریف میگفت آقای ایزدی شما اشتباه میکنی، آمریکا نمیتونه ا ز برجام خارج بشه قانون بین الملل نمیگزاره اروپا نمیگزاره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز روحانی گفت ترامپ با یک خط خطی از برجام خارج شد، خب آخه آدم اینقدر تناقض میگه؟! دولت تمامش تناقض شده

*این جور صحبت ها که یا باید ما رو بپذیرین یا اقتصادتون همین شکلیه نشون میده بعضی اتفاقاتی که داخل مملکت خودمون میفته با همکاری از خارج اتفاق میفته بعضی مواقع برای خراب تر شدن اوضاع لازمه هیچ کاری نکنی مثل همین دولت

*طرف مگه عقلش کمه وقتی شما داری به تعهدات عمل میکنی بی جیره و مواجب. تا الان چهارسال بی جیره و مواجب کار کردی بقیه شم روش. دوستانی هم که میگن بیست درصدو راه بندازین، باید بگم خدمتشون چرخ هسته ای دیگه پنچر شده، اونا هم همینو می خواستن. خم رنگرزی که نیستش، علم و فناوری امید و اعتماد و احترام میخواد که دولت و ملت از دانشمندان ما گرفتن. واسه باج دادن به امریکا برید وارد یه حوزه دیگه بشید. هسته ای را نابود کردید.

*ما به جهت تحریم ها در ضعیف ترین موقعیت ممکن قرار داریم . بایدن با اطلاع از این موضوع ، میداند که برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره ، کار زیاد سختی نخواهد داشت .

*از همون اول باید ایران برجام رو پاره میکرد و از ان پی تی خارج می‌شد .یادمه ترامپ اومد و گفت مذاکره مجدد انجام بدیم اما ایران نپذیرفت که نتیجه ش پاره کردن برجام توسط ترامپ و این همه تحریم و این همه بدبختی برای ملت بود . حالا بعد از این همه بدبختی منتظر مذاکره ایم؟ اگه بنا به مذاکره بود چرا چهار سال پیش مذاکره نکردین ؟ مگه دولت اعلام نکرد اگر نفت ما صادر نشود نفتی از منطقه صادر نخواهد شد .از این دست بلوفها فراون دیده ایم . امروز هم که مجلس با طرحی .. تدارک دیده شده میخواد یه فرار رو به جلو رو انجام بده.اینم یه بلوفه و ما ملت میدونیم که چنین کاری نمیکنن . دو راه داریم . 1. بزنیم زیر میز و از برجام و ان پی تی خارج بشیم و تبعاتشم بپذیریم . 2. بجای باج دادن به اروپا و چین و روسیه و .. جناح عوض کنیم و نصف همین خرجهایی که میکنیم رو بدیم بخود آمریکا .. به نظر من دست آخر راه سومی وجود نداره. پس همین فردا بزنین زیر میز تا تکلیف منطقه و ملت روشن بشه . اگه قراره بمیریم پس هر چقدر زودتر بهتر چون دیگه توان زجر کشیدن نداریم . مرگ یبار شیونم یبار

*این تعریف واقعی دیپلماسی است. اگر خود را جای آمریکا بگذاریم این مقاله را بهتر می فهمیم. هرکسی کارت هایی دارد که در پای میز مذاکره رو می کند. فارغ از صحت و سقم این مقاله باید کاملا درک کنیم که نظام بین المللی بر چه مداری میچرخد ( توان اقتصادی و زور سیاسی و نظامی) و بر اساس حد و اندازه های خودمان حرف بزنیم و از خودمان و دیگران توقع داشته باشیم. هنر دیپلماسی انجام کارهای شدنی است و نه گمان و وهم و آرزوها و شعار.

*ایران چون قصد ساخت بمب اتمی ندارد، ادامه غنی سازی و تحریم فقط برایمان ضرر است. چون هم چوب می خوریم هم پیاز هم جریمه پولی رامی دهیم. انتهای مسیر غنی سازی ما برای مسئولان هم مشخص نیست و فقط چوبش را مردم می خورند. یا بمب بسازیم یا ولش کنیم.

*اول اینکه تقریبا مواجهه نظامی با ایران منتفیه حتا در صورت اجماع جهانی بدلیل اقتصاد بشدت ناپایدار و ضعیف شده غرب توسط کرونا تحمل وسعت جنگی که ایران تدارک میبینه رو نداره. دوم اینکه ملات تحریم ها دیگه واقعا ته کشیده و از این بدتر برای ایران نمیشه ولی اگه خروج از npt و غنی سازی ۲۰درصد رخ بده عمیقا شرایط بضرر غرب خواهد بود چون از برخورداری از سلاح هسته ای بشدت واهمه داشته ولی نمیتونن حمله کنن.

***

«سارا - نیکا و احساسی که باید کنترل شود» عنوان یادداشت تلگرامی یکی از منتقدان سینما درباره حذف سارا و نیکا از پایتخت بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید.

*این دوتا هیچگونه بار طنز و داستانی در فیلم در این ۶ فصل نداشتند . حتی کاراکتر بهروز که فقط یک فصل حضور داشت از اینها هم بار طنز بیشتری داشت و هم اثر بخشی بهتری روی مخاطب داشت . زندگی خصوصی زمانی که خصوصی هست خصوصی هست ولی اگر اون را در معرض دید عموم قرار بدهی دیگه خصوصی نیست .

*اگر معیار اینی باشه که شما میگی درسته. ایشالا که همینطوره و از بالا دستور نیومده باشه و به مسائل زندگی شخصیشون ربطی نداشته باشه.

*واقعا بنظرم دلیل اصلی ش این بود که اصلا بازیگرهای خوبی نیستند و حتی قبل از مسایل زندگی شخصی شون، خیلی ها میخواستن که از فصل های جدید پایتخت حذف بشن. کار درستی بود.

*در بسیاری از نمونه‌های جهانیِ موفقِ کمدی موقعیت، شخصیت‌های پرداخته‌شدهٔ عادی در موقعیت‌های خنده‌دار قرار می‌گیرند. مشکل این دو خواهر شاید بیشتر این است که بازیگری نیاموخته‌اند و نیز نویسنده اساساً برای آن‌ها نقش درستی نمی‌نویسد، وگرنه ضروری نیست ذاتاً بامزه باشند. گذشته از این که به گمانم این‌جور تصمیم‌ها در ایران بسیار بیش از آن که دغدغهٔ فنی داشته باشد، مربوط به حواشی بوده و با فشار از بالا گرفته می‌شود.

*اولا این دوتا اصولا بازی نمیکردن . تا وقتی که بچه بودن که هیچ . بعدا هم در حد یکی دو تا جمله تو هر قسمت . نه بازیگر بودن نه بازیگر شدن . اما این حجم از ادا و اطوار و حاشیه و شلوغ بازی ، وقتی تو این سن بخواد ادامه پیدا کنه بعدا غیر قابل کنترله . پس کلا کنار گذاشته بشن بهتره

*اصلا مگه کسی از این دو تا خوشش میاد که حالا برای رفتنشون ناراحت بشه . این شلوغ بازیا بیشتر سیاسیه و برای دیده شدن یک مشت بازیگر بی هنر .

*آقای محسن تنابنده و احمد مهران فر گفتند که دیگر با تلویزیون کار نخواهند کرد. تلویزیون هم نباید دیگر با این دو نفر کار نماید.

*نباید قضاوت بد کرد ولی خدایی این دوتا عزیز اصلان تویه این نقش که داشتن سکانسی یا دیالوگی جز سیگاری گفتن به بهتاش رو نداشتن هرکی این دوتا عزیز از سریال حذف کرد کاره به جایی کرد

***

 تایید خبر ضرب و شتم سرباز بابلی توسط ستاد کل نیروهای مسلح از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*اگر قضیه برعکس بود اون سرباز رو چه برخوردی باهش می کردن. اما حالا که یه سرباز مظلومانه و به خاطر انجام وظیفه به دست مافوق کتک خورده قضیه رو با یه جلسه تموم می کنن

*چند تا سیلی باید با این قاضی انهم جلوی جمع زد تا از موقعیت خودش سواستفاده نکند.

*این موضوع بسیار حادتر از نقض حقوق شهروندی میباشد.یک ماموروظیفه شناس بعلت وظیفه شناسی مورد تنبیه کسی قرارگرفته است که قراراست خودقانون باشد.این همان احساس قدرت وسوء استفاده از موقعیت است.این سربازمورد دلجویی قرارگرفت حال سوال اینجاست برای کسانی که به هیچ جا وصل نیستند واینگونه مورد تحقیر قرارمیگیرند چکار میکنید؟؟؟؟؟؟

*.آقای مسئول. همین که بدون هیچ .. دو سال از بهترین سالهای جوانان این مملکت رو به رایگان صرف.. خدمات می کنید، بدون اینکه براشون شغلی ایجاد کنید، و تازه نشاط و فرصت کار و تشکیل خانواده رو هم ازشون میگیرید، به اندازه کافی درد آور هست..

*حالا که به گفته ایشان، حفظ کرامت وظیفه بوده و به این وظیفه عمل نشده، علی رغم رضایت شاکی، این بازپرس باید به دلیل عدم انجام وظیفه تنبیه شود.

*این آقای قاضی ( بازپرس ) واقعا با چنین خصوصیات اخلاقی و رفتاری که حاکی از نداشتن تسلط بر نفس اماره است آیا صلاحیت حضور و ادامه کار در قوه قضائیه را دارد

*اینجا جنبه عمومی جرم نداریم دیگه؟ سرنوشت جان و مال مردم رو دارین دست کسی که خودش قوانین رو رعایت نمیکنه؟ این عدالت اسلامیه؟  حد اقل باید از قضاوت بر کنار بشه.. جاهای دیگه اگر همچین چیزی پیش بیاد اون قاضی ضمن اخراج از کار دادگاهی شده و متناسب با جرمی که کرده مجازات میشد.

*قانون نظارت بر قضات قدیمی و دیگر کاربرد ندارد وباید باز نگری شود. اینکه با یک عذر خواهی سر ته قضیه را آقای رییس دادگستری بخواهد هم بیاورد معنا ندارد ودر اینجا ریاست قوه قضاییه باید در مورد این قاضی تصمیم قاطع بگیرند.

 

منبع: الف

کلیدواژه: مخاطبین الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابوس بی‌بی

در آستانه هفت ماهگی جنگ غزه، سُستی رژیم صهیونیستی و درماندگی آن در مواجهه با ملت و مقاومت فلسطین، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است. دولت نتانیاهو علی رغم لفاظی‌های دور و دراز مقام‌های ارشد این دولت، هنوز نتوانسته دو هدف اصلی خود از حمله به غزه یعنی نابودسازی حماس و آزادسازی اسرای صهیونیست را محقق کند. 

در عین حال، ساکنان صهیونیستِ فلسطین اشغالی نیز بر شدت فشار‌های خود علیه دولت نتانیاهو جهت پایان دادن به جنگ غزه افزوده و آنگونه که نتایج نظرسنجی‌های مختلف در اراضی اشغالی مورد اشاره قرار می‌دهند، بسیاری از صهیونیست‌ها بر این باورند که جنگ غزه به یک مساله شخصی برای نتانیاهو و طیف افراطیون متحد وی تبدیل شده است. عملیات تنبیهی موشکی-پهپادی اخیر ایران علیه اراضی اشغالی نیز تا حد زیادی اعتبار و آبرویی که نتانیاهو برای خود به عنوان ناجی امنیتِ صهیونیست‌ها قائل بود، بر باد داده و عملا او را با سیلی از فشار‌ها و تحقیر‌ها مواجه کرده است. 

بگذریم که اکنون رژیم اشغالگر قدس تحت نخست وزیری نتانیاهو، منفورتر از هر زمان دیگری پیش چشم افکار عمومی منطقه و محیط بین‌المللی قرار دارد. موضوعی که تا حد زیادی تحت تاثیر توحش عجیب و غریب صهیونیست‌ها در جریان جنگ غزه و کشتار بیش از ۳۰ هزار انسان بیگناه و مجروح کردن ده‌ها هزار تن دیگر در بحبوحه جنگ مذکور است. حال در این وضعیت، جالب است که نتانیاهو و اعضای ارشد دولت وی، همچنان با قلدری از حمله قریب الوقوع به رفح سختن می‌گویند. موضوعی که با واکنش اعتراضی و گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکایی در اقصی نقاط این کشور همراه شده و سیلی از توجهات رسانه‌ای و افکار عمومی جهان را به سمت خود جلب کرده است. 

این اقشار به طور خاص خواستار پایان یافتن جنگ غزه و همچنین خاتمه دادن به همدستی دولت آمریکا با جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه ملت فلسطین هستند. اعتراضاتی که به دیگر دانشگاه‌های جهان در به ویژه کشور‌های غربی سرایت کرده و اکنون در استرالیا، فرانسه و ایتالیا نیز شاهد برگزاری رویداد‌های اعتراضی مشابهی هستیم. 

بدتر از همه اینکه بر طبق گمانه زنی‌های مختلف، دیوان بین‌المللی دادگستری به زودی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو را به دلیل ارتکاب وی و دولتش به جنایات جنگی در نوار غزه صادر خواهد کرد. معادلاتی که همه و همه، از نتانیاهو یک مُهره سوخته ساخته‌اند. فردی که اگر به رفح حمله نکند، افراطیون حاضر در دولتش موجب سقوط وی و دولت ائتلافی او خواهند شد و این مساله موجب خروج نتانیاهو از قدرت و مواجهه وی با سیلی از پیگرد‌های قضایی و تسویه حساب‌های سیاسی خواهد شد. 

اگر هم حمله بکند، این موضوع می‌تواند شدت و حجم فشار‌ها علیه نتانیاهو و دولتش را چندین برابر افزایش دهد و تا حد زیادی ماهیت نامشروع اشغالگران اسرائیلی را در عرصه بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری برجسته‌سازی کند. موضوعی که نه به نفع صهیونیست‌ها و نه متحدان غربی آنها به ویژه در آمریکا است. از این رو، نتانیاهو بیش از آنکه برای نوار غزه و شهر رفح شاخ و شانه بکشد، این روز‌ها آنها را در هیبت کابوس‌های ترسناکی می‌بیند که دیر یا زود، سناریو‌های ناامیدکننده و خطرناکی را برای وی رقم خواهند زد.

منبع: الف

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • کابوس بی‌بی
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • طیبی: امیدوارم فوتسال ایران در جام جهانی اتفاقات خوبی را رقم بزند
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • سوت‌های کرکننده علیه تن‌هاخ: برو دیگه لعنتی!‏
  • دو متهم به قتل وکیل بابلی دستگیر شدند