Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  دکتر مصطفی قانعی روز جمعه در خصوص شائبه‌هایی که از سخنان چند روز گذشته وی مبنی بر نبود شرایط برای خرید واکسن فایزر در کشور ایجاد شده بود، توضیح داد: تهیه واکسن فایزر در ایران همانطور که قبلا نیز اعلام کردم دارای دو نکته است؛ یک نکته راجب قیمت واکسن و یک نکته نیز در خصوص زنجیره انتقال سرد منفی ۷۰ درجه است که در یک کشور باید برای انتقال این واکسن به اقصی نقاط کشور فراهم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: این دو زیرساخت باید برای استفاده از واکسن کرونا شرکت فایزر در کشور‌ها فراهم باشد. اتحادیه بین المللی واکسن (کواکس) اعلام کرده امکان تهیه حدود ۱۲ و نیم میلیون نفر دوز یا نفر واکسن برای ایران هست و ما باید انتخاب کنیم از کدام نوع واکسن می‌خواهیم.بیشتر بخوانید:کنترل کرونا باید به مدیران بحران سپرده شود نه وزارت بهداشت!رییس کمیته علمی مقابله با کرونا یادآور شد: وقتی ایران امکان این را دارد که واکسنی که زنجیره سرد آن با زیرساخت کشور هم خوانی دارد و قیمت آن نیز مناسبت‌تر است و تولید یک شرکت معتبر هم هست، دلیلی ندارد که واکسنی را تهیه کند که زیرساخت انتقال آن را در کشور به طور کامل ندارد؛ بنابراین بحث این نیست که ما واکسن کرونا نمی‌خواهیم بحث این است که ما واکسنی می‌خواهیم که زنجیره انتقال سرد آن نیز برای ما فراهم و قیمت آن نیز برای ما مناسب باشد و مشکلی از این جهت نداریم.

قانعی گفت: شرکت فایزر رقبایی در تولید واکسن دارد که هم کیفیت واکسن آن‌ها مناسبتر و هم عوارضشان کمتر است. همچنین قیمت آن‌ها مناسب است و زنجیره انتقال سرد به شکل واکسن فایزر که منفی ۷۰ است، نمی‌خواهد.

وی در خصوص اینکه اگر واکسن فایزر نباشد پس گزینه استفاده از واکسن روسیه و چین مطرح است، افزود: نه اصلا به این صورت نیست که از واکسن روسیه و چین بخواهیم به جای واکسن فایزر استفاده کنیم، در حال حاضر اروپا نیز واکسن دارد و شرکت آسترازنیکا اعلام کرده که واکسن خود را در حد سه میلیارد دوز تولید خواهد کرد و به هر حال این واکسن زنجیره سرد نمی‌خواهد و تولید معتبر نیز هست.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: این واکسن، واکسنی است که دانشگاه آکسفورد پیشنهاد و شرکت آسترازنیکا تولید آن را نهایی کرده است. این واکسن در مقایسه با واکسنی که شرکت فایزر دارد، هم در مقایسه با قیمت و میزان تولید و هم زنجیره انتقال مشکلی ندارد؛ بنابراین در تهیه واکسن کرونا فقط یک گزینه وجود ندارد که بگوییم فقط تهیه واکسن فایزر مطرح است.

وی در خصوص اثربخشی واکسن اروپایی آسترازنیکا در مقایسه با واکسن فایزر گفت: بر اساس مدارکی که در خصوص اثربخشی این واکسن منتشر کرده اند تا ۹۵ درصد اثربخشی دارد.

قانعی در مورد تولید واکسن کرونا در کشور نیز یادآور شد: آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی نیز در دی ماه شروع خواهد شد.

وی در خصوص اینکه برخی معتقدند ایران به کل خرید واکسن کرونا را لغو کرده است و منتظر واکسن ایرانی است، گفت: اصلا اینطور نیست، خرید واکسن در برنامه ایران است و از چند ماه قبل نیز در اتحادیه بین المللی واکسن (کواکس) قرارداد خرید آن بسته شده، همچنین در مورد تهیه نوع واکسن کار شده و منابع مالی آن نیز تامین شده است و حال انتقال پول اگر دچار مشکل نشود، مشکلی وجود ندارد، ولی اینکه ما بگوییم فقط واکسن فایزر و مابقی مرغوب نیست، گفته درستی نیست.

به گزارش ایرنا، چندی پیش در برنامه گفت و گوی ویژه خبری یکشنبه ۲۳ آذر ماه دکتر قانعی اعلام کرد: «ایران هواپیما و امکانات لازم برای حمل‌ونقل واکسن آمریکایی فایزر را ندارد و اعلام کرده که این واکسن را نمی‌خواهد و از سایر واکسن‌ها استفاده خواهد کرد»، اما رسانه‌های جمعی این سخن را به گونه‌ای دیگر تعبیر کردند که ایران از خرید واکسن فایزر انصراف داده و به فکر جان شهروندان خود نیست، در صورتی که بنابر گفته‌های دکتر قانعی، فایزر، تنها گزینه تهیه واکسن کرونا برای ما نیست و گزینه‌های متعددی وجود دارد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، ستاد کرونا ، ویروس کرونا سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ستاد کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران زنجیره انتقال واکسن فایزر واکسن کرونا تهیه واکسن خرید واکسن آن نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی به قاچاق نسخ خطی اشاره کرد و گفت: این رویه پیش از انقلاب توسط برخی از یهودی‌ها انجام می‌شد. - اخبار فرهنگی -

سیدمحمدرضا رضاپور، رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، به برنامه‌های سال جدید این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال جدید عکس‌برداری از نسخ و اسناد خطی مجموعه‌ها و کتابخانه‌های مختلف را در نظر داریم تا نسخه پشتیبان به صورت رایگان تهیه شود؛ از این نظر در فراخوانی از مجموعه‌داران اعلام کردیم تا در صورت تمایل برای این امر به کتابخانه آستان قدس مراجعه کنند.

وی ادامه داد: خرید از نسخ خطی با در نظر گرفتن اولویت‌ها از دیگر برنامه‌های ما در سال جدید خواهد بود.

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی از قاچاق نسخ خطی به خارج از کشور اشاره و اضافه کرد: متاسفانه این امر وجود دارد اما اطلاعات ما از تعداد نسخی که از این طریق از ‌کشور خارج می‌شود، کم است. به همین دلیل همیشه فراخوان داده‌ایم تا صاحبان نسخ با تهیه نسخه پشتیبان یا ارائه آنها برای خرید، از تلف شدن میراث ایرانی اسلامی پیشگیری کنند.

رضاپور یادآور شد: متاسفانه هر سال نسخه‌های خطی ارزشمند به دلایل مختلف و با دست‌های متعدد از کشور خارج می‌شود و سر از حراجی‌های دنیا در می‌آورد.

وی با تاکید بر در نظر گرفتن بودجه لازم برای خرید و نگهداری میراث ایران و اسلام در مراکز معتبر و استاندارد، گفت: همچنین نیازمند هم‌گرایی کتابخانه‌های‌ بزرگ کشور برای حفظ این نسخ خطی هستیم. متاسفانه هر از چندگاهی شاهد انتشار خبری از عرضه این نسخ خطی در حراجی‌های بزرگ دنیا هستیم که در نهایت سر از کتابخانه‌های واتیکان، آلمان، انگلیس، سرزمین‌های اشغالی و ... در می‌آورند.

قدیمی‌ترین قرآن جهان کجاست؟

وی افزود: این رویه پیش از انقلاب نیز وجود داشت. در آن زمان برخی از یهودی‌ها به تهیه این نسخ خطی و انتقال آن به کتابخانه‌‌های سرزمین‌های اشغالی می‌پرداختند. در آن زمان از بازاریان و کسبه، مردم و مالکان نسخ خطی، اقدام به خرید این منابع و انتقال آن به خارج از مرزهای کشور می‌کردند.

قاچاق نسخه‌های خطی که میراث ارزشمند فرهنگی و علمی کشور است، در سال‌های اخیر همواره از سوی اهالی فرهنگ هشدار داده شده است. هرچند این امر، پدیده جدیدی نیست اما در یک‌دهه گذشته رشد بیشتری داشته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تقویت احتمال پیوستن دیاس به بارسلونا با رفتن کلوپ
  • دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای