Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - پرسش شهروندان ایلامی از چرایی پرداخت شهریه کامل مدارس غیرانتفاعی علی‌رغم پاسخ مسئولان مبنی بر قانونی‌بودن همچنان محل ابهام است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ شیوع کرونا نیمی از جمعیت دانش‌آموزان جهان را از آموزش حضوری در مدارس و نشستن در کلاس درس، معلم و مدرسه محروم کرده است، این محرومیت از آموزش حضوری با هدف سلامت دانش‌آموزان و کارکنان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر این وضعیت و بازگرداندن دانش‌آموزان به آموزش حضوری در مدارس نیز مشخص نیست و به همین جهت آموزش مجازی در دستور کار متولیان آموزش‌وپرورش قرارگرفته است، آموزشی که از آن به‌عنوان «شبکه شاد» نام می‌برند.

این وضعیت علاوه بر محاسن و معایبی که دارد با حاشیه‌ها و سؤالات مختلف والدین دانش‌آموزان مواجه است و بعد از گذشت 4 ماه از سال تحصیلی هنوز بی‌پاسخ‌ مانده‌ است.

یکی از این سؤالات آن است که با توجه به تعطیلی مدارس و آموزش مجازی چرا مدارس غیردولتی (غیرانتفاعی) همچنان شهریه کامل خود را از دانش‌آموزان طلب می‌کنند؟

افزایش شهریه مدارس و گلایه والدین؛ اجاره بها دامن مدارس را نیز گرفت شهریه مدارس هیئت‌امنایی قم به دلیل کرونا هیچ تغییری نمی‌کند‌ یاسوج| عضو کمیسیون آموزش مجلس: بخشی از شهریه مدارس غیر دولتی و کلاس‌های فوق برنامه به خانواده‌ها برگشت داده شود

این سؤال هرچند در کشور عام است اما در استان ایلام بیشتر مورد پرسش واقع می‌شود و سؤال‌کنندگان ادعای آن دارند با توجه به اینکه مدارس غیردولتی (غیرانتفاعی) هیچ‌گونه خدمات حضوری به دانش‌آموزان خود نمی‌دهند چرا باید شهریه کامل از دانش‌آموزان دریافت کنند؟

آنان بر این گفته خود اصرار دارند که گرفتن شهریه از دانش‌آموزان که حتی قدم در مدرسه نگذاشته‌اند، انصاف نیست و واقعاً باید تصمیماتی در این زمینه گرفته شود و این خواسته تمام خانواده‌ها است.

مقدم مدیر یکی از مدارس غیر دولتی(غیر انتفاعی) ایلام در پاسخ به این انتقاد والدین دانش‌آموزان به خبرنگار تسنیم در ایلام گفت: مدارس غیر دولتی (غیر انتفاعی) نیز در ایام تعطیل برنامه درسی ارائه می‌دهند، معلمان این مدارس برای تامین محتوی درسی به دانش‌آموزان در بستر فضای مجازی حقوق دریافت می‌کنند و ارائه برنامه درسی و تامین و تولید محتوی آموزشی در بستر فضای مجازی نیازمند پرداخت شهریه توسط والدین برای آموزش فرزندان خود است.

وی با قبول به‌حق بودن این گفته والدین که قدم دانش‌آموز آنان به مدارس وارد نشده است گفت: هرچند قدم به مدرسه نگذاشته‌اند اما تمام خدمات آموزشی برابر استاندارهای شرایط موجود کرونا به فرزندان آنان ارائه ‌شده است.

مقدم در ارتباط با کیفی بودن و یا نبودن خدمات آموزشی ارائه ‌شده که موجب انتقاد والدین دانش‌آموزان است گفت: کیفیت محتوای آموزشی مربوط به بستر ارائه آن است والا معلم آنچه دارد را ارائه می‌کند اما نبود زیرساخت ارائه در توان معلم و مدرسه نیست.

حجت الاسلام محسن کلانتری با بیان "بهترین امکان برای بهره‌مندی از آموزش حضور در کلاس درس و مدرسه است" اظهار داشت: شرایط موجود اجازه  حضور دانش‌آموزان در فضای مدرسه و بهره‌مندی از مزایای آن را نمی‌دهد به این جهت آموزش در بستر شبکه شاد در کشور و در ایلام اجرا می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: بستر آموزشی شبکه شاد نمی‌تواند جای معلم و مدرسه را پر کند اما چاره‌ای جزء این در این شرایط وجود ندارد.

کلانتری در ادامه به انتقاد والدین دانش‌آموزان نسبت به طلب شهریه کامل پاسخ داد و گفت: مدارس غیر انتفاعی موظف هستند در فضای مجازی کلاس داشته باشند معلمی که تدریس می‌کند و ساعت‌ها مشغول ساخت کلیپ و تدوین محتوی و امتحان است باید حقوق دریافت کند.

وی افزود: حقوق معلم و هزینه‌های مدارس غیر دولتی(غیر انتفاعی) نیز از شهریه پرداختی دانش‌آموزان تامین می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام تصریح کرد: پرداخت شهریه مدارس غیر دولتی(غیر انتفاعی) قانونی است و شیوه‌ای است که در کشور اجرا و خاص استان ایلام نیست.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان ایلام گفت: بستر آموزشی شبکه شاد نمی‌تواند جای معلم و مدرسه را پُر کند اما چاره‌ای جزء این در این شرایط وجود ندارد.

کلانتری در ادامه به انتقاد والدین دانش‌آموزان نسبت به طلب شهریه کامل پاسخ داد و گفت: مدارس غیرانتفاعی موظف هستند در فضای مجازی کلاس داشته باشند معلمی که تدریس می‌کند و ساعت‌ها مشغول ساخت کلیپ و تدوین محتوی و امتحان است باید حقوق دریافت کند.

وی افزود: حقوق معلم و هزینه‌های مدارس غیردولتی(غیرانتفاعی) نیز از شهریه پرداختی دانش‌آموزان تأمین می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان ایلام تصریح کرد: پرداخت شهریه مدارس غیردولتی(غیرانتفاعی) قانونی است و شیوه‌ای است که در کشور اجرا و خاص استان ایلام نیست.

به گزارش تسنیم؛ کرونا سایه شوم خود را بر تمام شرایط زندگی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست انسانی گسترانیده است و مدارس غیردولتی(غیرانتفاعی) نیز از این سایه شوم و مُخرب آن بی بهره نبوده‌اند، اما وضعیت اقتصادی و معیشت مردم استان ایلام، بیکاری‌، کسادی ‌بازار و کسب و کارها موجب شده است تا والدین توان پرداخت شهریه کامل فرزندان خود را نداشته باشند و این دو(مدارس و اولیاء) خسارت دیده شیوع کرونا هستند که می‌طلبد دولت برای کمک به پرداخت شهریه دانش‌آموزان غیردولتی(غیرانتفاعی) بسته‌های حمایتی و یا یارانه آموزشی اختصاص دهد.

این اقدام توسط دولت می‌تواند، مدارس غیردولتی(غیرانتفاعی) را از ورشکستگی و تعطیلی دائم و والدین را در پرداخت شهریه کمک‌کار باشد.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش مدارس غیردولتی غیرانتفاعی انتقاد والدین دانش آموزان مدارس غیر دولتی پرداخت شهریه معلم و مدرسه استان ایلام شهریه مدارس غیر انتفاعی فضای مجازی شهریه کامل دولتی غیر شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد