Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام با اعلام نتایج ارزیابی ۹۳ اثر ارسالی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، اختتامیه جشنواره یاریگران زندگی به صورت مجازی در دانشگاه ایلام برگزار شد.

 جشنواره یاریگران زندگی، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدراستان ایلام و با مشارکت مراکز مشاوره و کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌های منطقه پنج کشور (کردستان، رازی کرمانشاه، لرستان، صنعتی کرمانشاه و آیت‌الله بروجردی) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره، با هدف سطح دانش و فرهنگ دانشجویان و جامعه نسب به مسئله اعتیاد به مواد مخدر، ایجاد انگیزه در دانشجویان فعال رسانه برای تولید محتوا، نقش آفرینی دانشجویان هنرمند و نشان دادن تاثیر آنها در این عرصه،  ایجاد ارتباط بین دانشجویان طراح و هنرمند با ستاد مبارزه با مواد مخدر، پخش کردن آثار دانشجویان هنرمند در سطح منطقه به منظور ارتقاء سطح دانش عمومی نسبت به این مسئله و  ایجاد زمینه مشارکت برای تمام دانشجویان در سطح منطقه  برگزار گردید.

جشنواره یاریگران زندگی در پنج محور، شامل: فرهنگ پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر، افزیش دادن مشارکت مردم در پیشگیری از مواد مخدر،  درمان و کاهش آسیب های ناشی از سوء مصرف مواد مخدر،  مقابله با عرضه مواد مخدر و  مهارت " نه " گفتن،  و   شش بخش شامل: فیلم کوتاه و کلیپ،  پویا نمایی (موشن گرافی)،  پادکست (نماهنگ)، عکس و پوستر،  شعر و خاطره نویسی و داستان کوتاه برگزار گردید.

دکتر «محمد علی‌اکبری» ، رئیس دانشگاه ایلام،  در  اختتامیه این جشنواره ضمن قدردانی از اهتمام معاونت دانشجویی  و مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، از ابتکار عمل و همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و دانشگاه‌های منطقه ابراز خرسندی کرد و  فعالیت‌های فوق برنامه دانشجویی در بستر مجازی را از ظرفیت‌هایی دانست که به دلیل شیوع ویروس کرونا به درستی در دانشگاه ایلام مورد توجه قرار گرفته و یادآور شد: خوشبختانه به یمن ایجاد زیرساخت‌های دولت الکترونیک در دانشگاه، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان با بهره‌گیری از این ظرفیت، به خوبی به اجرا در می‌آید.

 در مجموع ۹۳ اثر از طریق دبیرخانه جشنواره دریافت شد، که بعد از بررسی هیأت محترم داوران نتایج این جشنواره را به شرح ذیل اعلام کرد:

۱- بخش پادکست:

نفر اول: دانشگاه ایلام - پوریا سقایی دریکوند با اثر اعتیاد را جدی بگیریم

شایسته تقدیر: دانشگاه رازی - مبینا مرادی با اثر لطفا لحظه‌ای بنشینید

شایسته تقدیر : دانشگاه ایلام  - مهدی عاروان با اثر رادیو همدلی

۲- بخش پویا نمایی:

نفر اول: دانشگاه ایلام  - مهدی عاروان با اثر اعتیاد

۳- بخش عکس :

شایسته تقدیر: دانشگاه کردستان - امید نیک روش بابایی

۴- بخش پوستر:

شایسته تقدیر: دانشگاه ایلام - مهدی عاروان با اثر جاده‌ای به نام مرگ

۵- بخش خاطره‌نویسی :

نفر اول: دانشگاه لرستان سعیده آموزگار با اثر درد ذهن

نفر دوم: دانشگاه کردستان دلارام کریمی با اثر خاطرات تلخ گذشته

نفر سوم: دانشگاه کردستان سارینا سبحانی با اثر دوشنبه‌ی تجارت

۶- بخش شعر:

نفر اول: دانشگاه ایلام مهدی عاروان با اثر دام اعتیاد

شایسته تقدیر : دانشگاه صنعتی کرمانشاه زهرا عزیزی با اثر قاتل پروانه‌ها

شایسته تقدیر: دانشگاه لرستان کوثر درویشی با اثر دل بکن ازخماری

شایسته تقدیر: دانشگاه رازی مبینا مرادی با اثر درد فراق

شایسته تقدیر: علوم پزشکی ایلام ساناز محمودی با اثر انحطاط شب

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام جشنواره یاریگران زندگی دانشگاه ایلام شایسته تقدیر مواد مخدر نفر اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند

همشهری آنلاین: در این روزهای حساس و به یادماندنی که تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف به ویژه دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم غزه، توجه رسانه‌ها و مردم جهان را به خود جلب کرده، بازخوانی برخی وقایع مشابه در تاریخ خالی از لطف نیست. بی‌گمان این صحنه‌ها در طول سال‌ها فعالیت ضدصهیونیستی آزادیخواهان جهان کم‌نظیر است، اما نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که در طول هشتاد سال جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین، با اوج‌گیری این جنایت‌ها اعتراضات جهانی به ویژه دانشجویی هم در اقصی نقاط جهان گسترش یافته است. در یکی از این اسناد که در گنجینه اسناد مرکز اسناد انقلاب اسلامی نگهداری می‌شود گزارشی از ساواک در مهر ماه سال ۱۳۴۹ به چشم می‌خورد. در این سند به اجتماع دانشجویان ایرانی، امریکایی و عربی در حمایت از فلسطین در دانشگاه کلمبیا پرداخته شده است.

متن این سند بدین شرح است:

« روز جمعه ۴۹/۷/۲۲ ساعت ۷ بعدازظهر دانشجویان ایرانی، دانشجویان آمریکایی، دانشجویان عرب که در حدود پانصد نفر می‌شدند در سالن نمایش دانشگاه کلمبیا اجتماع کردند. این اجتماع فقط بخاطر پشتیبانی از فلسطین تشکیل شده بود و دانشجویان ایرانی شرکت‌کننده عبارت بودند از ۱-حسن حلبیان ۲-علی‌اکبر زارعیان ۳-علی‌اصغر زارعیان ۴-دکتر محمدعلی خوانساری ۵-مجید سیادت ۶-دخی شعشعانی ۷-کیومرث ثابتیان ۸-فریدون دانش ۹-احمد شایگان ۱۱-هادی کیلک ۱۲-حسین زادنیا. ابتدا چند دانشجوی امریکایی سخنرانی کردند و بعدا احمد شایگان بزبان انگلیسی سخنرانی نمود. ضمنا در موقع سخنرانی یکی از دانشجویان آمریکایی گاز اشک‌آور پخش شد که تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان مجبور بترک سالن شدند. نظریه نمایندگی. صحت خبر تائید میشود.»

کد خبر 849193 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دفاع - بسیج دانشجویی خبر ویژه ایران و فلسطین فلسطین

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند