Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کار ساخت مجتمع فرهنگی و هنری گناباد با زیربنای ۱۸۰۰ متر مربع در دو طبقه سال ۱۳۸۴ آغاز شد و قفل آن مرداد ۹۴ با حضور علی‌اصغر کاراندیش، معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ارشاد بدون هیچ‌گونه تجهیزاتی گشوده شد تا انتظار ۱۰ ساله جامعه فرهنگی گناباد به پایان رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، پروژه هنوز به بهره‌برداری نرسیده و قسمت‌هایی از آن فروریخته و شیشه‌هایش شکسته است. پروژه‌ای که با پول مردم ساخته شده امروز در حال نابود شدن است و مسئولان هم فقط قول می‌دهند. حدود یک سال پیش بار دیگر وعده داده شد با تامین اعتبار، پروژه سال ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد.

نکته جالب در زمینه این پروژه، میزان اعتبار لازم برای بهره‌برداری است، بر اساس برآوردها با اعتباری در حدود ۲۵۰ میلیون تومان این مجموعه کامل می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد که همین بودجه اندک هم تاکنون از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین نشده است. برای مصاحبه درباره مجتمع فرهنگی گناباد سراغ برخی هنرمندان می‌رویم که آن‌ها هم به این جمله اکتفا می‌کنند: در زمینه مجتمع به قدر کافی مصاحبه کرده‌ایم، گوش شنوایی نیست.

قفلی که بر در این پروژه خورده گویا این روزها قرار نیست باز شود، زیرا در چند ماه اخیر هیچ‌کدام از مسئولان محلی و استانی در این زمینه حاضر به صحبت نشده‌اند و ترس از قول‌های انجام‌نشده حالت دفاعی به همه داده است. مشکل اصلی افتتاح زودهنگام آن در ۱۴ مرداد ۹۴ بود. پس از افتتاح پروژه کد تامین اعتبار برای تجهیزات آن در ردیف‌های مالی از بین می‌رود و از اینجا کار سخت می‌شود و مسئولان باید با اعتبار قطره‌چکانی از محل‌های دیگر تجهیزات آن را تامین کنند.

به نظر می‌رسد اگر مسئولان در افتتاح مجتمع فرهنگی و هنری عجله نداشتند و اجازه می‌دادند تجهیزات آن کامل شود، امروز هنرمندان گنابادی صاحب خانه بودند. پروژه مجتمع فرهنگی و هنری گناباد در زمان خود با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ساخته شده و امروز در حال تخریب شدن است، مسئولان تا حالا فکر کرده‌اند اگر بخواهند چنین مجموعه‌ای را دوباره بنا کنند چقدر باید برای آن هزینه کنند؟

کد خبر 573748 برچسب‌ها فرهنگ استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ استان خراسان رضوی مجتمع فرهنگی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند