Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید محمدعلی حسینی» روز شنبه طی مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اسلام‌آباد اظهار داشت: ایران از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان برخوردار است اما تنها یک گذرگاه رسمی میان دو کشور «میرجاوه- تفتان» وجود دارد. به همین دلیل مسئولان عالی دو کشور تصمیم برای بازگشایی دو گذرگاه دیگر «ریمدان-گبد» و «پیشین-مند» گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون کارهای زیرساختی مربوط به گذرگاه ریمدان-گبد به سرانجام رسیده و امروز با حضور مقامات دو کشور افتتاح و به عنوان دومین مرز رسمی دو کشور همسایه تبدیل شد.

حسینی فعالیت رسمی گذرگاه ریمدان-گبد را اقدامی موثر و مهم در رابطه با افزایش و تقویت همکاری‌های ایران با همسایگان دانست و گفت: با توجه به اهمیت روابط کشورمان با پاکستان طبیعتا فعالیت این گذرگاه جدید آثار و تبعات مفیدی برای هر دو ملت و دو کشور دارد.

وی افزود: همکاری‌های اقتصادی و تجاری از این طریق افزایش خواهد یافت، شاهد کاهش قاچاق نیز خواهیم بود، ارتباطات مردم با مردم که موضوع بسیار مهمی است، تقویت می‌شود. علاوه بر این وضعیت معیشت مرزنشینان دو کشور و وضعیت امنیتی در نقاط مرزی بهبود و افزایش پیدا خواهد کرد.

سفیر کشورمان گفت: از آنجا که گذرگاه ریمدان-گبد هم به بندر چابهار در ایران و بندر گوادر در پاکستان نزدیک است لذا می‌تواند کمک خوبی برای زیرساخت‌های ترانزیتی این دو بندر هم باشد.

وی افزود: در صورت استفاده از گذرگاه ریمدان بار ترافیکی و تراکم تردد و حمل و نقلی در تنها مرز رسمی دو کشور واقع در میرجاوه-تفتان کاهش یافته و بخشی از آن به دومین مرز منتقل می‌شود که باعث تسهیل تردد و روان‌تر شدن حمل و نقل خواهد شد.

انتظارات ایران از طرف پاکستانی

سفیر ایران در پاکستان اظهار داشت: افزایش گذرگاه‌ها و همزمان توسعه بازارچه‌های مرزی اساسا باعث تامین منافع دو کشور به ویژه موجب تقویت بیشتر امنیت دو کشور در نوار مشترک مرزی خواهد بود.

وی گفت: با فعالیت گذرگاه جدید مرزی و تقویت بازارچه‌ها می توانیم شاهد رونق تجاری و اقتصادی میان دو کشور باشیم، به ویژه استان‌های همجوار مرزی بتوانند از این رونق بهره مند شوند.

حسینی تاکید کرد: انتظار ما این است که یک تلاش و همکاری مشترک با شتاب مناسب صورت بگیرد. هم گذرگاه‌های مرزی دو کشور افزایش و رونق پیدا کند و هم بازارچه‌های مرزی ما تقویت شود و افزایش پیدا کند. از این طریق به توسعه و آبادانی این مناطق کمک می‌شود که تاثیر مستقیمی در وضعیت معیشت مردم خواهد داشت و موجب ایجاد اشتغال برای مرزنشینان دو کشور و فرصت‌های شغلی متنوعی خواهد شد.

براساس این گزارش، مرز 'ریمدان' ایران و 'گبد' پاکستان با حضور «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی کشورمان، خانم «زبیده جلال» وزیر تولیدات دفاعی پاکستان و سایر مسوولان و معاونان وزرای کشور، خارجه و صنعت و معدن ساعاتی پیس به صورت رسمی افتتاح شد.

با افتتاح مرز رسمی ریمدان-گبد تبادل کالا به صورت قانونی انجام و تردد مسافر نیز با گذرنامه صورت خواهد گرفت.

مرز ریمدان در محدوده شهرستان دشتیاری از سال ۸۷ راه‌اندازی شد و فاقد هرگونه امکانات و زیرساخت‌ها بود تا اینکه در سال ۹۵ با پیگیری‌های مسوولان و مردم با رسمی شدن این مرز برای جابجایی کالا و مسافر بین ایران و پاکستان از سوی دولت موافقت شد و هم اینک فعالیت‌های تجاری در این مرز در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، مرز ریمدان در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان بهترین مسیر و راه دسترسی ایران به ۳۷ درصد جمعیت جهان (پاکستان، چین و هند) است، لذا توجه به زیرساخت‌های این مرز برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی از الزامات است.

این مرز به عنوان یکی از مبادی رسمی جهت افزایش مبادلات بازرگانی با کشور پاکستان و اتصال آن به بندر مهم اقتصادی پاکستان یعنی کراچی نقش مهمی دارد و زمینه را برای اتصال کشور چین و کشورهای جنوب شرق آسیا به شرق اروپا فراهم خواهد کرد. 

برچسب‌ها بازارچه مرزی ریمدان سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران بندرگوادر چابهار تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازارچه مرزی ریمدان سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران بندرگوادر چابهار تجارت بازارچه مرزی ریمدان سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران بندرگوادر چابهار تجارت اخبار کنکور گذرگاه ریمدان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در فرودگاه شهدای ایلام در بدو ورود به این استان، اظهار کرد: حوزه پیشگیری از حوادث غیرمترقبه یکی از موضوعاتی است که در سفر رییس سازمان مدیریت بحران کشور مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارت‌های جدی در زمینه سیلاب، زلزله، فرونشست زمین و آتش سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی و سبز استان ایلام جلوگیری شود در این سفر دیده شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تشریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان از جمله گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.
نامی تصریح کرد: با توجه به این که برخی از قسمت‌های این مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام فرو ریخته است؛ تلاش خواهد شد که بازسازی این گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام انجام شود.
وی ادامه داد: بازدید از شهر سرابله و سایر مناطق استان که نیاز به بررسی در زمینه مدیریت بحران و کاهش مخاطرات در سوانح و حوادث غیرمترقبه دارند از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام است.
سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این خصوص، اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صدا‌های زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت و ساز‌های غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان است.
دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.
ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام و سفر به شهرستان بدره و بازدید از سد و نیروگاه سیمره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان ایلام است.

دیگر خبرها

  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی