Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس انرژی بر این باور است که اکسون موبیل از پروژه هایی در گاز طبیعی دست کشیده و ارزش دارایی های خود را در این بخش کاهش داده است که این دارایی ها احتمالا در چند سال آینده به سوددهی برسند.

به گزارش «انرژی امروز» اخیرا غول نفتی اکسون موبیل از کاهش 20 میلیارد دلاری ارزش دارایی های خود خبر دارد. بخش اعظمی از این کاهش ارزش دارایی ها مربوط بود به سرمایه گذاری هایی که این غول نفت و گاز در زمینه گاز طبیعی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سرمایه گذاری ها از یک سال پیش در اکسون موبیل شروع شده بود اما موفقیت چندانی برای این شرکت به همراه نداشت.

همزمان مدیریت این شرکت بر آن شد تا از این پس سرمایه گذاری های خود را بر منابع نفتی تمرکز دهد که به باور اکسون موبیل بازگشت سرمایه در آن بهتر است.

از بین سرمایه گذاری های بخش ال ان جی اکسون موبیل، دو پروژه صادراتی تلوریان و نکس‌دیکیت از بقیه پروژه ها مهم تر است. سال ها وقت لازم است که هر دوی این پروژه ها به سودآوری برسند. آیا این سودآوری تحقق خواهد یافت. «جیسون هال» در «ماتلی فول» در وب‌سایت مشاوره سرمایه گذاری های جهانی، به این سوال پاسخ می‌دهد.

جیسون هال: شرکت اکسون موبیل می گوید که «ما باید بر پروژه های بزرگ انرژی با بازگشت سرمایه فکر کنیم». آنها از پروژه های خود در گویان دست می کشند تا بر دارایی های خود در حوزه پرمیان تمرکز کنند و نیز بر نفت. پروژه های گازی بسیاری مطرح است اما نفت همانجایی است که پول هم هست.

 

اما آنچه من می خواهم در باره آن صحبت کنم صادرات گاز طبیعی مایع LNG است. به طور ویژه درباره پروژه های ضعیفی مثل تلوریان و نکس‌دیکیت که در شروع کار خود هستند و اکسون آنها را در تاسیسات گالف کاست پایه ریزی کرده است.

اما از سویی ویروس کرونا باعث از هم پاشیده شدن بازار نفت شد و به طور کامل دستیابی به سرمایه را از بین برد.

با این حال من فکر می کنم هنوز هم تقاضا برای گاز طبیعی بالا باشد و احتمالا این پروژه هایی که اکسون موبیل کنار گذاشته است در سه یا چهار یا پنج سال آینده به مرحله صادرات برسند.

و از سویی بسیاری از سرمایه گذاران مثل چینری انرژی نیز هنوز در فکر سرمایه گذاری در این بخش هستند . چینری جزو اولین شرکت های صادر کننده ال ان جی در آمریکاست. دلایل موجهی برای کاهش 6 درصدی قیمت ذخایر گاز طبیعی وجود دارد.

چینری در یک سال گذشته 1.5 میلیارد دلار سرمایه عملیاتی در بخش گاز طبیعی داشت.

برچسب هااکسون موبیل (Exxon Mobil) ال ان جی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اکسون موبیل Exxon Mobil ال ان جی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو سرمایه گذاری سرمایه گذاری ها ارزش دارایی ها اکسون موبیل گاز طبیعی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن