Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@08:49:02 GMT

فعالیت های مرزی با ایران آسان تر می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۸۲۱۳۸

فعالیت های مرزی با ایران آسان تر می شود

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، «قاسم خان سوری نائب رئیس مجلس پاکستان امروز همزمان با افتتاح گذرگاه ریمدان-گبد به عنوان دومین مرز مشترک رسمی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان گفت: معبر زمینی جدید ریمدان-گبد راه را برای تقویت تجارت دوجانبه به ویژه قانون مندسازی فعالیت‌های بازرگانی هموار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاستمدار ۵۱ ساله پاکستانی که خود متعلق به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان، استان همجوار مرزی با سیستان و بلوچستان ایران است، اظهار داشت: ساکنان دو استان مرزی بیشتر از ثمرات بازگشایی دومین مرز رسمی ایران و پاکستان بهره مند خواهند بود.

او  افزود: افزایش گذرگاه‌های مرزی میان دو کشور همسایه علاوه بر تقویت و مدیریت تجارت مشترک به مقابله با پدیده قاچاق نیز کمک فراوانی خواهد کرد.

قاسم خان سوری که همواره پیگیر سطح همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در پارلمان این کشور به ویژه بحث توسعه مروادات مرزی است، افزود: دولت فعلی پاکستان مصمم به تقویت همکاری‌های مرزی با ایران از طریق تسهیل تجارت و توسعه بازارچه‌های مرزی است.

او گفت: مرزهای طولانی ایران و پاکستان بیانگر دوستی عمیق و نزدیک دو کشور همسایه است و باعث شده تا هر دو در مسیر تحکیم تعاملات به ویژه افزایش ارتباطات مردمی گام بردارند.

براساس این گزارش، مرز 'ریمدان' ایران و 'گبد' پاکستان با حضور «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی کشورمان، خانم «زبیده جلال» وزیر تولیدات دفاعی پاکستان و سایر مسوولان و معاونان وزرای کشور، خارجه و صنعت و معدن ساعاتی پیش به صورت رسمی افتتاح شد.

با افتتاح مرز رسمی ریمدان-گبد تبادل کالا به صورت قانونی انجام خواهد شد و تردد مسافر نیز با گذرنامه صورت خواهد گرفت.

مرز ریمدان در محدوده شهرستان دشتیاری از سال ۸۷ راه‌اندازی شد و فاقد هرگونه امکانات و زیرساخت‌ها بود تا اینکه در سال ۹۵ با پیگیری‌های مسوولان و مردم با رسمی شدن این مرز برای جابجایی کالا و مسافر بین ایران و پاکستان از سوی دولت موافقت شد و هم اینک فعالیت‌های تجاری در این مرز در حال انجام است.

مرز ریمدان در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان بهترین مسیر و راه دسترسی ایران به ۳۷ درصد جمعیت جهان (پاکستان، چین و هند) است، لذا توجه به زیرساخت‌های این مرز برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی از الزامات است.

استقبال از افزایش گذرگاه‌های مرزی ایران و پاکستان

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان و سفیر پیشین این کشور در ایران نیز با استقبال از گشایش دومین مرز رسمی میان دو کشور، این تحول را برای تقویت مراوادات بازرگانی و تجاری دو کشور از جمله تقویت تماس‌های مردمی موثر دانستند.

«زاهد حفیظ چودری» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز در پاسخ به خبرنگار ایرنا در اسلام آباد اعلام کرد: گشایش مرز ریمدان-گبد گامی بلند در جهت تقویت ارتباطات مردمی میان دو کشور همسایه است.

«آصف علی خان دُرانی» سفیر پیشین پاکستان در ایران نیز امروز در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: بازگشایی مرز ریمدان-گبد خبر خوشی برای دو کشور است.

انتهای پیام/ع 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پایانه مرزی ریمدان وزیر راه و شهرسازی ایران و پاکستان ریمدان گبد مرز ریمدان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • سرمربی تایلند: ایران مثل قبل، رقبا را آسان نمی‌برد
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی