Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی روز شنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب کشاورزی استان افزود: تاکنون ۶۳ نمونه از این کار انجام شده که طبق برآورد صورت گرفته هر کدام از این استخرها می‌تواند سالیانه به ارزش یک میلیارد ریال تولید ماهی داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم تشویق روستاییان برای مشارکت در بهره برداری از این ظرفیت آبزی خ، بیان داشت: سازمان جهادکشاورزی وشیلات باید آموزش لازم جهت ترویج این کار را در روستاها داشته باشند تا مردم و کشاورزان  مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان اظهارداشت: با استفاده از عوامل مختلف تولید، می‌توان ضمن افزایش بهره‌وری و درآمدزایی برای مردم، ایجاد اشتغال جدید برای جوانان را محقق کرد.
شناسایی زمین‌های مستعد برای کشاورزی در هرمزگان
همتی همچنین در این نشست بر لزوم ارتقای بهره‌وری واحدهای فعال کشاورزی، شناسایی استعدادهای جدید، برنامه ریزی برای سرمایه گذاری و در مدار تولید قرار گرفتن آن‌ها در راستای ایجاد اشتغال جدید و افزایش تولید، ارتقای ارزش افزوده و درآمدزایی برای مردم هرمزگان تاکید کرد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در شهرستان جاسک ۲۰ هزار هکتار زمین مستعد برای کشاورزی و ایجاد گلخانه شناسایی شده که می‌توان با تخصیص آب از سد جگین آن را به مرحله تولید رساند.
وی با تاکید بر لزوم سرعت بخشی در راه اندازی و بهره برداری از مجموعه عظیم ۲۰ هزار هکتاری کشاورزی در جاسک، گفت: علاوه بر شهرستان جاسک در شهرستان‌های بشاگرد و سیریک نیز استعداد و ظرفیت برای کشاورزی وجود دارد که باید برای آن سرمایه‌گذاری صورت گیرد.
همتی تصریح کرد: در شهرستان حاجی آباد نیز در کنار خط انتقال آب از آب شیرین کن بندرعباس، زمین‌های مستعد برای کشاورزی وجود دارد که در گام نخست، ۲  هزار هکتار شناسایی شده و مطالعات برای پهنه بندی باید بر روی آن‌ها صورت گیرد.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: زیرساخت‌های مناسب در این منطقه از جمله تخصیص آب از خط انتقال آب شیرین کن وجود دارد و طبق برآوردها در این منطقه از شهرستان حاجی آباد امکان ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی با تبدیل آن به منطقه بزرگ گلخانه‌ای و ایجاد صنایع تبدیلی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای  هرمزگان و سازمان‌های جهادکشاورزی و مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید به سرعت مطالعات بر روی این طرح را آغاز کنند و مرحله نخست آن با جذب سرمایه‌گذاران اجرایی شود.

برچسب‌ها آب زیرزمینی پرورش ماهی استانداری هرمزگان  فریدون همتی شرکت آب منطقه ای هرمزگان هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب زیرزمینی پرورش ماهی استانداری هرمزگان فریدون همتی شرکت آب منطقه ای هرمزگان هرمزگان آب زیرزمینی پرورش ماهی استانداری هرمزگان فریدون همتی شرکت آب منطقه ای هرمزگان هرمزگان اخبار کنکور برای کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور