Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@15:32:02 GMT

وعده وزیر صنعت درباره بازار خودرو

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۸۲۷۸۴

آفتاب‌‌نیوز :

در پی اظهار نظر وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه با تحقق شکست انحصار تولید خودرو و با ایجاد بازار رقابتی، خودروهای باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم خواهد رسید. پس از نشست‌های متعددی که طی دو ماه گذشته با خودروسازان، مصرف کنندگان، شورای رقابت و انجمن‌ها برگزار شد، در نهایت به این نتیجه رسیده‌ایم که سامان دادن بازار خودرو، تنها با شکستن انحصار تولید امکان‌پذیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این اظهار نظر شب گذشته (جمعه) علیرضا رزم‌حسینی، وی امروز در جریان بازدید از گروه صنعتی ایران خودرو که طی آن از نام "تارا" به عنوان نام جدید محصول ایرانی ایران‌خودرو نیز رونمایی کرد، اظهار کرد: ایران خودرو سهم ۵۴ درصدی در بازار خودرو ایران را به خود اختصاص داده است، این شرکت با پیشینه‌ای ۶۰ ساله شرکتی نامدار در منطقه است.

انجام تمامی تعهدات خودرویی به مشتریان را در دستور کار قرار داده‌ایم

وزیر صمت در ادامه با اشاره به سیاست‌های این سازمان (وزارت صنعت، معدن و تجارت) در رابطه با ایران‌خودرو طی چند ماه گذشته، خاطرنشان کرد: رفع تعهدات خودرویی به مشتریان و کاهش هزینه‌های سربار را در این گروه صنعتی دنبال کرده‌ایم.

رزم‌حسینی ضمن تاکید براینکه فضای کشور باید به سمت ترغیب خودروسازان به جهت افزایش تولید، حرکت کند، تصریح کرد: فضای کشور باید به سمتی برود که همه خودروسازان نسبت به افزایش تولید خود مبادرت ورزند. باتوجه به افزایش تولید قابل توجه در گروه صنعتی ایران‌خودرو، این روند ادامه‌دار خواهد بود و تا پایان سال بیش از ۵۰ درصد در حوزه خودرو کشور افزایش تولید خواهیم داشت که با این افزایش تولید قیمت‌ها نیز در بازار متعادل خواهد شد.

وی افزود: دلالانی که از فضای به وجود آمده استفاده کردند و قیمت‌های کاذب در بازار به وجود آورده‌اند، با افزایش تولید خودرو و متعاقب آن متعادل شدن قیمت‌ها، حتما متضرر خواهند شد.

انجام اصلاحات ساختاری در صنعت خودرو برای داشتن یک خودروسازی موفق در آینده

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید براینکه برای داشتن یک خودروسازی خوب در کشور، باید اصلاحات در ساختار خودروسازان، سهام خودروسازان و مدیریت صنعت خودروسازی داده شود، اصلاح صنعت خودرو برای تولید خودروی با کیفیت در بازاری رقابتی را ضروری دانست.

رزم حسینی با بیان اینکه به دنبال اصلاح صنعت خودرو هستیم، گفت: این اتفاق مرحله به مرحله بایستی اتفاق بیفتد تا با ایجاد بازار رقابتی خودروی با کیفیت بدست مردم برسد. تصمیمات لازم برای این برنامه گرفته شده است، حدود دو ماه است که در کمیته تخصصی خودروی وزارت صنعت، معدن و ‌تجارت با حضور فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و کارشناسان با توجه به تجربه ۴۰ ساله در این حوزه تصمیمات خوبی گرفته شده است.

وزیر صمت به پیگیری برای ارتقاء توان تولید بخش خصوصی برای ایجاد بازار رقابتی اشاره کرده و گفت: یقینا به خودروسازان و شرکت‌هایی که در جهت خودکفایی، قطع وابستگی و تکیه بر ساخت داخل با استفاده از توان داخلی گام بردارند باید امتیازهای ویژه ای داده شود.

رزم‌حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اصلاح صنعت خودرو، حمایت از توان بخش خصوصی توانمند و ایجاد بازار رقابتی خودروهایی باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم کشورمان برسد.

در ادامه، فرشاد مقیمی- مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو- نیز در حاشیه این مراسم، اظهار کرد: حضور وزیر صمت دلگرمی خوبی برای کارگران و مجموعه ایران‌خودرو است. طبق دستور وزیر، افزایش ۳۰ درصدی تولید در آذرماه را در دستور کار قرار داده و فعالیت‌های مربوط به تجاری‌سازی محصولات را نیز تسریع بخشیده‌ایم. در پایان آذرماه و سه ماه زودتر، از کل تولیدی که در سال ۱۳۹۸ داشته‌ایم عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر توسعه محصولات، ‌ از آغاز تولید انبوه خودروی تارا تا پایان سال خبر داد و گفت: در ارتقای محصولات فعلی نیز، شش محصول را ارتقا داده‌ایم، دناپلاس اتوماتیک، سورن پلاس، راناپلاس با سقف شیشه ای و گیربکس شش سرعته، ۲۰۷ با سقف پانوراما و فرمان برقی از جمله آن است.

این خودروساز اعلام کرد: طبق هدف‌گذاری وزیر با بهبود خودروهای جاری، عرضه سالانه یک محصول جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مقیمی افزود: طراحی و مهندسی خودروی دیگری را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم که وارد فاز عملیاتی خواهیم شد و در سال ۱۴۰۰ این محصول جدید را وارد بازار خواهیم کرد. همچنین قراردادهای تامین قطعات تارا به میزان ۹۲ درصد با قطعه‌سازان منعقد شده است. بدین ترتیب تارا با سطح داخلی سازی بالایی وارد بازار خواهد شد.

لازم به ذکر است که وزیر صنعت، ‌ معدن و تجارت از سالن‌های تولید ایران‌خودرو در پرس، بدنه‌سازی، سالن تولید بدنه تارا، ‌ موتورسازی و مرکز تحقیقات بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر صمت قیمت خودرو بازار خودرو دستور کار قرار داده ایجاد بازار رقابتی افزایش تولید معدن و تجارت ایران خودرو صنعت خودرو گروه صنعتی وزیر صنعت رزم حسینی داده ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی آبادی عصر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم حمایت ویژه از صنعت استان مرکزی برای جهش تولید با مشارکت مردمی را دنبال می‌کند.

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های صنعتی و مهم کشور با تولید خوب در زمینه‌های مختلف است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

علی آبادی تصریح کرد: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست بلکه تنوع نرخ است، زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مسئله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

وی اظهار کرد: تولیدکنندگان باید کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت با بیان اینکه رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است خاطر نشان کرد: در این زمینه هرسال در آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌شود تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان تحقق یابد.

علی آبادی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اضافه کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید در کیفیت و کمیت تولید جهش داشته باشیم البته این ظرفیت وجود دارد و فعالان اقتصادی باید توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی افزود: محور تمرکز این وزارتخانه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تولید صادرات محور و دانش بنیان است.

وزیر صمت خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که مساله تولید و اقتصاد در عرصه نوظهور حکمرانی کشور و تقابل بین‌المللی، پاشنه آشیل کشور است و ما در این خصوص ضعف داریم که باید آن را برطرف کنیم.

علی آبادی ادامه داد: کالاهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را دارد که با رفع موانع و تسهیل صادراتی از صنعتگران حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی است و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت اظهار کرد: موضوع اکتشاف در معادن مورد غفلت واقع شده است، دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند.

علی آبادی با اشاره به ضرورت خریداری ماشین آلات معدنی که در کشور تولید می‌شود گفت: ناترازی در کیفیت مورد پذیرش نیست، چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وی ادامه داد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها واگذار می‌شود، بنابراین لازم نیست مدیران به تهران مراجعه کنند اما رعایت قانون الزامی است.

وزیر صمت با بیان اینکه مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد تصریح کرد: چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی آبادی اضافه کرد: در کشور برخی صنایع به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و در صورتی که انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

وی اظهار کرد: چالش اساسی اراک آلودگی هوا است، نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع در راستای مسئولیت اجتماعی خود می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

وزیر صمت ادامه داد: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در زمینه‌ی تولید استراتژیک و تولید صنعتی استفاده شود.

علی آبادی تاکید کرد: کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی حرکت کنند چراکه رویکرد دولت صادرات بر محور دانش بنیان‌هاست و بر این مبنا درخواست می‌شود فعالان و تولیدکنندگان در این حوزه حرکت‌های جدی‌تری انجام دهند.

وی اضافه کرد: امسال تأمین ارز تا ۵۰ میلیارد دلار انجام خواهد شد و این میزان نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

وزیر صمت اظهار کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که در صورتی که کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

علی آبادی افزود: در وزارتخانه نیز خط ویژه حمایتی برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است و شرکت‌ها بدون نوبت، ارز مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

کد خبر 751584

دیگر خبرها

  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد