Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص توزیع و تزریق واکسن کرونا بیان کرد: با توجه به اینکه در بعضی از کشورها واکسن کرونا به بازار آمده و تزریق می‌شود، باید در بین خانواده‌های خود و تمام مردم جامعه این امید را ایجاد کنیم که اگر چند ماه هم به‌خوبی از خود مراقبت کنند، واکسن خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین صومی امروز شنبه ۲۹ آذر ماه، در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار که به صورت وبینار و با حضور جمعی از پرستاران نمونه واحدهای درمانی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: معتقدم این مراسم با شکوه‌تر از سال‌های قبل است، چراکه مراسم از طریق گیرنده‌ها در گستره‌ی کل استان برگزار شده و پرستاران عزیز در محل کار یا در منازل خود کنار اعضای خانواده شاهد آن هستند.

وی با بیان این‌که کار در نظام سلامت نشان دهنده متعالی بودن و اهمیت این حرفه است، افزود: شما پرستاران، با تلاش‌های خود این حرفه را معنا کردید و در بالین بیمارانی حاضر شدید که خانواده‌ها نه تنها از نزدیک شدن به آنجا، بلکه حتی از شنیدن خبر ابتلای عزیزانشان به این ویروس نیز هراس داشتند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کمترین میزان شهادت در بین جامعه‌ی پرستاری به وقوع پیوسته است، گفت: درست است که هر خانه‌ی بهداشت، مطب پزشکان، بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها محل حضور بیماران کرونایی است، اما اجر کسانی که مستقیما در این موضوع خدمت می‌کنند، بیشتر است.

وی در رابطه با اقدامات انجام شده در خصوص بحث جذب نیروهای جدید پرستاری و پرداخت معوقات مالی پرستاران نیز خاطرنشان کرد: این اقدامات وظیفه‌ی ما بوده و از فروردین ماه سال۹۷ تلاش کردیم تا کارانه همه مراکز یکسان و متمرکز باشد، به‌طوریکه هر ماه حداقل یک کارانه داده‌ و کارانه‌های پرستاران را نیز تا شهریور ماه پرداخت کرده‌ایم.

صومی متذکر شد: همه‌ی مسئولان با آگاهی از ابهت رشته پرستاری، برای جذب نیروی انسانی کافی و پرداخت مطالبات پرستاران هم قسم شده‌اند و نیازی به برگزاری تجمع و تظاهرات برای دفاع از حق پرستاران وجود ندارد.

وی در ادامه‌ی سخنان خود ضمن سفارش همه‌ی پرستاران به بحث خودمراقبتی، اظهار کرد: بعد از  گذشت ۱۰ ماه مبارزه با ویروس کرونا، پرستاران باید خودمراقبتی را سرلوحه‌ی کار خود قرار دهند، چراکه تنها بحث ابتلا مطرح نیست، بلکه جنبه‌ی روحی و روانی نیز حائز اهمیت بوده و نباید خانواده‌ی این قشر تحت تاثیر قرار گیرند.

وی تاکید کرد: البته باید توجه داشته باشیم که این ویروس، به صورت۱۰۰ درصد ریشه کن نخواهد شد و تنها حالت همه گیری آن از بین خواهد رفت و ویروس به صورت تک گیر باقی مانده و تنها میزان تلفات کم خواهد شد.

صومی در پایان اظهار کرد: از همه‌ی یاوران و حامیان سلامت که حضور و حمایت آن‌ها به ما نیرو داد تا بتوانیم با ویروس کرونا بجنگیم و از ائمه محترم جمعه، فرماندهان سپاه و سایر مسئولانی که در طرح شهید قاسم سلیمانی روند کار را مدیریت می‌کنند، صمیمانه سپاسگزارم و از همه رؤسای بیمارستان‌ها(دولتی و غیر دولتی) می‌خواهم به هیچ عنوان احساس خستگی نکنند، چراکه روز ظفر نزدیک است.

گفتنی است، در پایان این مراسم تعدادی از پرستاران نمونه‌ی واحد های درمانی تبریز و شهرستان ها تجلیل به عمل آمد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی پرستار روز پرستار پرستاران کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در جهان مسئولیت اجتماعی در برابر کرونا ویروس کرونا كرونا محدودیت های کرونایی همه علیه کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود