Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد اسماعیل عبداللهی، مدیر مرکز تربیت مبلغ معلم حوزه های علمیه، در مراسم افتتاحیه دفتر مطالعات بنیادین تعلیم و تربیت اسلامی مرکز تربیت مبلغ معلم، با بیان این نکته که امروزه طلاب نشان دادند که می توانند در رشته های مختلف نقش ایفا کنند؛ گفت: وضعیت حوزه علمیه امروز با گذشته متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در حوزه علمیه ۴۰۰ رشته و۱۸  دانش جدید طراحی شده که بخشی از این موارد اجرا شده است و فارغ التحصیلانی دارد.

وی افزود: مرکز تربیت مبلغ معلم، به عنوان رابطی میان حوزه و دستگاه های دولتی که دانشگاه فرهنگیان از موارد مهم آن می باشد، اهداف خود را پیش می برد و امروز تنها همین مجموعه متکفل امر تربیت و مهارت ورزی طلاب در آموزش و پرورش می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی خاطر نشان کرد: امسال ۵۰۰ طلبه معلم فارغ التحصیل شده آماده کار هستند و این تعداد نسبت به سال گذشته رشد ۱۰ برابری داشته است و این رویداد، محصول مبارک گفتمان سازی و ترویج فرهنگ ورود به آموزش و پرورش و ایجاد دغدغه مندی برای طلاب توسط این مرکز و محصول برداشتن محدودیت رشته ای در این زمینه و همچنین همراهی کادر و هیئت رئیسه دانشگاه فرهنگیان در این دوره بود.

وی ادامه داد: وقتی یک طلبه مبلغ در مدرسه وارد می شود، انتظاری که از او می رود با یک معلم تفاوت می کند و این بار مسئولیت ما را بیشتر می کند که این طلبه اقتضائات ویژه تری نسبت به سایرین دارد. باید این اقتضائات شناسایی و طراحی و در قوانین به کار برود.

مدیر مرکز تربیت مبلغ معلم حوزه های علمیه با اشاره به حمایت و پشتیبانی آیت الله اعرافی مدیرحوزه های علمیه، از تاسیس دفتر مطالعات بنیادین، یاد آور شد: دفتر مطالعات بنیادین تعلیم و تربیت اسلامی به منظوراستفاده از ظرفیت های پژوهشی و همچنین به منظور بررسی نظریه تعلیم و تربیت اسلامی و مبانی و اصول و رصد و مقایسه آن با تعلیم و تربیت استعماری تاسیس شده و فعالیت خود را از امروز به صورت رسمی آغاز می کند.

وی بیان داشت: بر اساس گروه‌های تربیتی این دفتر ما عضو پژوهشی می پذیریم و پروژه تعریف می کنیم که بخشی از این پروژه ها را دانشگاه پیگیری می کند و بخشی دیگر را ما در حوزه پیگیری می کنیم. سعی بر این است که برخی از خلأهای معرفتی در عرصه تعلیم و تربیت که مغفول مانده و نیاز به باز کاوی و بازیابی و یا نقد و نظر و یا تولید دارد را رصد کنیم ودر اولویت کار گروه های پژوهشی این دفتر قرار دهیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تربیت مبلغ آموزش و پرورش طلبه معلم مرکز تربیت مبلغ معلم تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است

عبداله زاده در مراسم روز ملی آزمایشگاه که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از پژوهش به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور و از آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی به عنوان موتور محرک پژوهش نام برد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبداله زاده ضمن تشکر از مدیر آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی گفت: برگزاری مراسم روز ملی آزمایشگاه فرصت مناسبی برای ایجاد انسجام و نزدیکی بیشتر بین کارشناسان و فعالان آزمایشگاه‌ها و تقدیر از زحمات آن‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت آزمایشگاه‌ها یادآور شد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و موتور محرک پژوهش، آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی است. پژوهش‌های موفق از آزمایشگاه‌های پیشرفته و دقیق حاصل می‌شوند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

عبداله زاده گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های آزمایشگاه موفق، داشتن تجهیزات پیشرفته و دقیق است. اما مهم‌تر از این مؤلفه، وجود کارشناسان خبره و قوانین و مقررات حاکم بر آن است. عنصر اصلی یک آزمایشگاه موفق، نیروی انسانی یا همان کارشناس است که می‌تواند بر تجهیزات موجود در آزمایشگاه اثر بگذارد و با نحوه نگهداری از امکانات، نقش مهمی در آزمایشگاه ایفا کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از وظایف و نقش‌های مهم کارشناسان آزمایشگاه، تربیت نیروی انسانی است. دانشجویان زمان زیادی در آزمایشگاه حضور دارند. تعامل کارشناسان آزمایشگاه با دانشجویان بسیار مهم است و در اینجا نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند.

عبداله زاده با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران به تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: برای ایجاد امکان دسترسی مناسب‌تر به تجهیزات آزمایشگاه‌ها، اکثر تجهیزات را به صورت شبکه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم و بدین منظور یکی دیگر از وظایف کارشناسان آزمایشگاه این است که، تجهیزات آزمایشگاه‌ها را به موقع در سامانه‌های‌های مختلف مانند گلستان و خاتم ثبت کنند.

وی افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه و همکاران این حوزه بسیار بیشتر است و امیدواریم دست در دست یکدیگر وضعیت بهتری را در آینده رقم بزنیم. همکاران در آزمایشگاه‌های دانشگاه گاه کار کارشناسی انجام می‌دهند و گاهی کار مدیریتی بر عهده دارند، اما در پاره‌ای موارد هر دو وظیفه را بر دوش می‌کشند. یکی از اموری که کارشناسان آزمایشگاه می‌توانند انجام دهند، ارائه مشاوره‌های علمی و آزمایشگاهی به دانشجویان و اساتید است.

عبداله زاده در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خاطر نشان کرد: توجه به آزمایشگاه مرکزی در اولویت است امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهیم. در این راستا باید از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از پیشنهادات همکاران در خصوص جمع گرم و صمیمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت آن‌ها استقبال می‌کند و در صورت امکان آن‌ها را به اجرا در می‌آورد.

دیگر خبرها

  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است