Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، کمتر از دو هفته مانده به پایان دوره گذار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دو طرف از یکدیگر می‌خواهند تا برای رسیدن به توافق نهایی انعطاف بیشتری از خود نشان دهند.

یک منبع نزدیک به دولت انگلیس به خبرگزاری رویترز گفت؛ دستیابی به هر توافقی باید درست و بر اساسی منعقد شود که به رای مردم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا احترام بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی که نامش نشده افزود که طرف اروپایی همچنان تقاضاهایی را مطرح می‌کند که با استقلال انگلیس در دوره پسابرگزیت ناسازگار است.

مذاکرات درباره آینده همکاری‌های تجاری و امنیتی انگلیس و اتحادیه اروپا در دوره پسابرگزیت بر سر دو موضوع به بن‌بست خورده است؛ ۱) میزان دسترسی صیادان اروپایی به آب‌های غنی ماهیگیری انگلیس، ۲) شرایط رقابت یکسان برای نیروی کار انگلیسی و اروپایی.

فرصت زیادی نمانده است. بر اساس جدول زمان بندی، دو طرف توافق کرده‌اند تا پایان امسال (۲۰۲۰) درباره آینده همکاری‌های تجاری و امنیتی به توافق برسند. انگلیس بر خلاف اتحادیه اروپا، حاضر به تمدید این مهلت نیست.

میشل بارنیه رئیس تیم مذاکره‌کننده برگزیت اتحادیه اروپا جمعه گذشته اظهار داشت که تنها چند ساعت تا رسیدن به توافق پسابرگزیت با انگلیس باقی‌مانده است. او با این حال عبور از اختلاف نظرها میان دو طرف را دشوار توصیف کرد.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم در اظهار نظری احتمال برگزیت بی‌توافق را زیاد توصیف و تصریح کرد که آینده روابط دو طرف مشابه معیارهای رابطه اتحادیه با استرالیا خواهد بود. این در حالیست که استرالیا توافقنامه تجارت آزاد جامع با اتحادیه اروپا ندارد و بخش زیادی از مبادلات تجاری بین اتحادیه اروپا و استرالیا بر اساس قوانین سازمان تجارت جهانی انجام می‌شود.

نمایندگان پارلمان اروپا برای جلوگیری از هرج و مرج ناشی از اجرای برگزیت بدون توافق، طرحی اضطراری را به تصویب رسانده‌اند. نشریه هاندلز بلات آلمان با اشاره به این مصوبه، هدف از آن را جلوگیری از بروز هرج و مرج احتمالی در مناسبات با انگلیس ارزیابی کرد.

بر این اساس نمایندگان پارلمان اروپا اقداماتی اضطراری را برای برگزیت بدون توافق با انگلیس، مصوب کرده اند. روز جمعه آنها قوانینی را برای ماهیگیری ، شرکت های هواپیمایی و ترافیک هوایی و جاده ای تصویب کردند. در این رابطه «ایرتکس گارسیا پرز» رهبر سوسیال دموکرات ها گفت که بروکسل قصد دارد با این کار از خارج شدن اوضاع از کنترل جلوگیری کنید. 

«دیوید مک آلیستر» نماینده دموکرات مسیحی ها نیز تأکید کرد که اتحادیه اروپا باید برای همه سناریوها آماده باشد. وی اظهار داشت که نتیجه مذاکرات برگزیت باید تا یکشنبه روشن شود تا فرصت کافی برای تصویب آن در پارلمان باشد.

اتحادیه اروپا اصرار دارد که متن توافق برگزیت به تائید پارلمان برسد. هرچند این توافق می‌تواند موقتا از سوی سران ۲۷ کشور اروپایی به صورت جداگانه تصویب و اجرا شود اما این اقدام باعث دلخوری نمایندگان اروپایی خواهد شد.

در همین حال مانعی برای تداوم مذاکرات پس از پایان دوره گذار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (۱۲ دی) وجود ندارد اما پس از این تاریخ روابط تجاری دو طرف به قواعد سازمان تجارت جهانی WTO منتقل و به افزایش قیمت‌ کالاها میان طرفین منجر می‌شود. شرایطی که می‌تواند اقتصاد کرونازده انگلیس را وخیم‌تر و دگرگون کند.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان اخبار کنکور اتحادیه اروپا دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ قشر‌های مختلف مردم انگلیس همصدا با حامیان فلسطین در کشور‌های مختلف جهان بار دیگر با برافراشتن هزاران پرچم فلسطین، خیابان‌های مرکزی لندن را با صحنه اعلام همبستگی با ملت فلسطین و ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش مبدل کردند.
فریاد خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش و اعلام همبستگی با ملت فلسطین همزمان با گسترش جنبش دانجشویی حامی آرمان فلسطین از آمریکا و تا اروپا و در لندن همچنان ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:

۱ – کلر – فعال مدنی 
۲ – شهروند انگلیسی 
۳ – شهروند انگلیسی 

خانم کلر، فعال مدنی در انگلیس که در این تظاهرات حاضر شده است می‌گوید: دولت بریتانیا از آتش بس در غزه حمایت نمی‌کند، ریشه این سیاست برمی گردد به صدور اعلامیه بالفور درسال ۱۹۴۸ که زمینه تاسیس رژیم اسراییل رو فراهم کرد. کشتار فلسطینیان و اشغال سرزمین‌شان با همکاری و حمایت دولت بریتانیا بیش از هفت دهه است که دامه یافته و ما در اعتراض به تداوم این سیاست شرم آور اینجاییم. از دولت می‌خواهیم به خواست اکثریت احترام بگذارد.
معترضان با نوشته‌ها و شعارهایشان دولت‌های حامی رژیم صهیونیستی را شریک جنایات این رژیم در نسل کشی فلسطینیان و راه ملت‌ها را جدای از آنها دانستند.
یک شهروند انگلیسی در این باره می‌گوید: ما اینجاییم تا اتحادمان را با ملت فلسطین نشان دهیم. واقعیت جامعه ما این جمعیتی است که ماههاست در خیابان‌ها توقف نسل کشی فلسطینیان را خواستارند و از آزادی فلسطین حمایت می‌کنند. با حمایت دولت‌های غربی از نسل کشی فلسطینیان نقاب از چهره آنها کاملا کنار رفته و ملت‌ها از دانشجویان آمریکا گرفته تا شهر‌های مختف اروپا نشان دادند که اسراییل و حامیانش باید از آینده خودشان بترسند.
یک خانم جوان انگلیسی که در تظاهرات همبستگی با ملت فلسطین حضور یافته است، نیز می‌گوید: دلیلش چیست که دولت‌های غربی به رغم کشتار ده‌ها هزار نفری مردم فلسطین از آتش بس در غزه حمایت نمی‌کنند؟ این سوالی است که همچنان بی پاسخ مانده است. دولت و مجلس ما آشکارا با خواست اکثریت جامعه مخالفت می‌کنند که هفت ماه آست آتش بس در غزه و توقف نسل کشی فلسطینیان را در خیابان‌ها فریاد می‌زنند.
حضور گسترده یهودیان و خاخام‌ها در راهپیمایی همبستگی با ملت فلسطین نشان می‌دهد توجه به آرمان فلسطین قشر‌های مختلف مردم از ادیان و ملیت‌های گوناگون را به هم پیوند داده است.
با اینکه بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، بیش از ۷۵ درصد مردم انگلیس خواهان اتش بس فوری در غزه و توقف نسل کشی فلسطینیانند و هفت ماه است که بی وقفه هر هفته این خواسته را در خیابان‌های مرکزی پایتخت و دیگر شهر‌های انگلیس فریاد می‌زنند، اما دولت انگلیس به رغم کشتار بیش از ۳۴ هزار فلسطینی مانند اغلب دولت‌های غربی حتی حاضر نشده است ارسال بمب و جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

 

دیگر خبرها

  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم