Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، فوربز گزارش داد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جلسه ‌ای با برخی از دستیاران و متحدان خود درباره اعلام حکومت نظامی در جهت تغییر نتیجه انتخابات به گفت و گو و تبادل نظر پرداخته است.

ایده استقرار ارتش آمریکا برای لغو نتایج انتخابات ریاست جمهوری توسط «مایکل فلین» مشاور سابق امنیت ملی (که مشمول عفو ریاست جمهوری قرار گرفت) مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایده ای که مشاوران ترامپ آن را موکدا رد کرده اند ولی به نظر می رسد رئیس جمهور به طور فزاینده ای از آن استقبال می کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» هم به نقل از چند مقام ارشد آمریکایی نوشته است «ترامپ زمان بسیار زیادی را با کسانی می ‌گذارند که به نظریه‌ پرداز توطئه و شکاک بودن مشهور هستند و به سوءاستفاده آشکار از قدرت، تشویق می‌ کنند».

مسئولان کاخ سفید بسیار نگرانند. نگرانی آنها شامل تمایل ترامپ به اتخاذ ایده مایکل فلین برای اعمال حکومت نظامی، استقرار ارتش و تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌ جمهوری هم می شود.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران مسائل داخلی آمریکا عدم پذیرش شکست از سوی ترامپ در پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را از منظر امنیت ملی تهدید آمیز و خطری برای این کشور  دانسته اند.

یک مقام ارشد می‌ گوید: «زمانی که ترامپ به بازنشر توئیت های محتوی تهدیدها برای زندانی کردن سیاسیون و صحبت کردن با افراد دارای توهم توطئه می‌ پردازد، غیرممکن است که درباره پایان این [ماجرا] نگران نشد».

آکسیوس به نقل از دیگر منابع نوشت که در جلسه روز جمعه ترامپ با مشاوران و دستیاران خود، از یک مقام وزارت امنیت داخلی درباره احتمال توقیف دستگاه‌ های شمارش آراء سوال کرده و او نیز پاسخ داده که این وزارتخانه صلاحیت لازم برای این اقدام را ندارد.

مایکل فلین در مصاحبه ‌ای عنوان کرده بود که برای جلوگیری از حضور جو بایدن در سمت ریاست جمهوری و به قدرت رسیدن در کاخ سفید، ترامپ اقدام به اعلام حکومت نظامی در چند ایالت کند.

به گفته فلین، در «ایالت‌ های نبرد انتخاباتی (ایالت ‌هایی که پیروزی در آنها مهم است) اگر ترامپ بخواهد می ‌تواند از ظرفیت ‌های نظامی استفاده کند و در این ایالت‌ ها انتخابات دوباره برگزار کند.

وی در مورد عجیب بودن این اقدام نیز گفت: این مسائل غیرمنتظره محسوب نمی ‌شود. مردم طوری در مورد حکومت نظامی صحبت می‌ کنند که گویی ما هرگز حکومت نظامی نداشته ‌ایم. حکومت نظامی 64 مرتبه اجرایی شده است.

ترامپ رئیس ‌جمهور فعلی آمریکا در یکی از تازه‌ ترین توئیت‌های خود از جمهوری ‌خواهان خواست تلاش بیشتری برای حفاظت از این حزب انجام دهند.

وی در این ‌باره نوشت: رهبر اکثریت مجلس سنا و دیگر سناتورهای جمهوری خواه باید سرسخت ‌تر باشند چرا که در غیر این صورت، دیگر حزب جمهوری ‌خواهی وجود نخواهد داشت.

ترامپ در ادامه این توئیت افزود: ما با اختلاف زیادی در انتخابات ریاست‌ جمهوری پیروز شدیم. برای آن (حق‌ تان) بجنگید. اجازه ندهید آنها (دموکرات ‌ها) آن را از ما بگیرند.

این توئیت ترامپ را می ‌توان نشانه دلخوری وی از سناتورهای جمهوری ‌خواهی دانست که بلافاصله بعد از اعلام نظر کالج الکترال مبنی بر پیروزی جو بایدن دموکرات در انتخابات 2020، به وی تبریک گفتند که از آن جمله می ‌توان به «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا و سناتور ارشد «لیندسی گراهام» اشاره کرد.

ترامپ پیشتر هم در توئیتی از مک کانل ایراد گرفته بود که چرا آنقدر زود تسلیم شده است.

روزنامه نیویورک‌ تایمز نیز، از انتصاب «سیدنی پاول» به عنوان مشاور ویژه ترامپ برای بررسی تقلب انتخاباتی خبر داد و نوشت: طبق اعلام برخی منابع آگاه ترامپ صحبت‌ هایی را درباره انتصاب پاول وکیل پیشین خود بعنوان مشاوره ویژه بررسی تقلب انتخاباتی و گزینه توقیف دستگاه‌ های شمارش رای، مطرح کرده است.

طبق روال، معاون ریاست جمهوری آمریکا باید روز 6 ژانویه (17 دی)، طی مراسمی که در سنا برگزار می‌ شود؛ نتیجه رای‌ گیری کالج الکترال را تأیید کند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ترامپ مایکل فلین انتخابات 2020 آمریکا حکومت نظامی در آمریکا سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در صحبت‌هایی، از رد کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنگ در غزه خودداری کرد. او همچنین اعضای ناتو را تهدید کرد چنانچه سهم منصفانه‌ای از هزینه‌ها را پرداخت نکنند، آنها را به حال خود رها خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین