Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، رئیس مجلس، گفت: ما در مجلس معتقدیم که نمی‌توان باری از روی دوش مردم برداشت مگر با اتحاد، ما نمایندگان در مجلس آنچه به نفع مردم نیست و به معیشت و منزلت احتماعی آن‌ها آسیب می‌زند را به دیوار می‌کوبیم اما هرچه به نفع مردم باشد را با دست و قلم هرکسی که باشد روی چشم می‌گذاریم تا با همکاری کشور را به سوی حل مشکلات سوق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه صحن علنی امروز (یکشنبه ۳۰ آذر) مجلس شورای اسلامی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، گفت: پرستاران عزیز ما با کمترین امکانات بیشترین افتخارات را به ارمغان آوردند و با ایثارگری جان ده‌ها هزار نفر از هموطنان را خریدند تا بقیه آسیب کمتری ببینند. فداکاری پرستاران ما در تاریخ این سرزمین ماندگار خواهد شد و نسل‌های بعد روایت مجاهدت و ایثار پرستاران را برای فرزندان خود تعریف می‌کنند. شما افتخار سرزمین ما هستید و همه ما به شما افتخار می‌کنیم. مطمئن باشید که ما شما را در میدان خطر تنها نخواهیم گذاشت و تمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی خود را موظف می‌دانند تا از همه ظرفیت‌های مجلس برای پیگیری مطالبات شما قهرمانان بی نام و نشان استفاده کنند.

رئیس مجلس در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در هفته گذشته، اظهار داشت: تاکید اخیر رهبر معظم انقلاب بر اتحاد قوا را چراغ راه خود در مجلس می‌دانیم، ایشان تاکید کردند که خواست مردم واحد است و کسی از مسئولان نباید آن را مخدوش کند. ما در مجلس معتقدیم که نمی‌توان باری از روی دوش مردم برداشت مگر با اتحاد، ما نمایندگان در مجلس آنچه به نفع مردم نیست و به معیشت و منزلت احتماعی آن‌ها آسیب می‌زند را به دیوار می‌کوبیم اما هرچه به نفع مردم باشد را با دست و قلم هرکسی که باشد روی چشم می‌گذاریم تا با همکاری کشور را به سوی حل مشکلات سوق دهیم. طرح حمایتی معیشتی از مردم از جمله مواردی است که با همکاری دولت محترم به نتیجه رسید، این طرح مطابق آن بود که ما به مردم قول داده بودیم که از معیشت آن‌ها حمایت کنیم و مطمئن باشند که آن‌ها را تنها نخواهیم گذاشت.

وی ادامه داد: نکته دیگر مساله بودجه ۱۴۰۰ است، بودجه برای مجلس تاثیرگذارترین سند حکمرانی است که مستقیم مسیر پیشرفت و عقب‌ماندگی را رقم خواهد زد، لذا باید دقیق‌ترین و کارشناسی شده ترین راه‌ها برای کشور در آن تبیین شود. درخصوص لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ چه در جلسات کمیسیون‌ها، چه در مرکز پژوهش‌ها، چه در دیوان محاسبات و همچنین در جلسات متعدد کارشناسی بررسی‌های لازم صورت گرفته است. همچنین دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۸ را آماده است، این گزارش در گذشته به گزارشی اداری و کم‌اثر تبدیل شده بود و ما توانستیم برای نخستین بار آسیب های مالی بودجه را مدنظر قرار دهیم.

قالیباف در پایان با ابراز امیدواری درخصوص اصلاح بودجه با همکاری دولت، گفت: امیدواریم با هماهنگی‌های انجام شده با دولت و سازمان برنامه و بودجه اصلاح ساختار آن را به عمل آورند. اصلاحات ساختاری و لازم به شیوه‌ای که به نفع مردم و معیشت آن‌ها باشد در برداشتن بارگرانی، تبعیض، فقر و بی‌عدالتی نقش لازم را ایفا کنیم. در این راه بیشترین عایدی برای منافع مردم و کشور در هماهنگی با یکدیگر است. ان‌شاءالله با تصویب نهایی بودجه ۱۴۰۰ مجلس به وظیفه خود برای ریل گذاری مسیر پیش روی دولت به نفع مردم عمل خواهد کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 رهبر معظم انقلاب محمدباقر قالیباف بودجه 1400 لایحه بودجه 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 نفع مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۹۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، اسفند ماه سال گذشته و در حاشیه نشست تعیین دستمزد بود که پیشنهاد اصلاح ماده ۴۱ قانون کار و ارسال لایحه‌ای در این خصوص به مجلس از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شد و وی اعلام کرد ما به این نتیجه رسیدیم که با ارسال لایحه‌ به مجلس مواردی که در ماده ۴۱ و ماده ۱۶۷ قانون کار عنوان شده روشن شود و مجلس بهترین مرجع برای تصمیم‌گیری در این زمینه است. ما می خواهیم روشن شود منظور از صنایع مختلف یا توسعه یافتگی چیست یا در مورد تورم کدام مرجع آماری مدنظر است؟ مرکز آمار ایران یا بانک مرکزی.

بیشتر بخوانید: شوک جدید به کارگران / افزایش حق مسکن منتفی شد

مدتی بعد علی حسین رعیتی فرد ـ معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آماده‌سازی لایحه پیشنهادی اصلاح مواد ۴۱ و ۱۶۷ قانون کار خبر داد و در تشریح جزییات اصلاح ماده ۴۱ قانون کار گفت: در این ماده در خصوص نحوه تعیین حقوق دستمزد کارگران، شفافیت لازم وجود ندارد، به عنوان مثال؛ طبق تغییراتی که در احکام دائمی برنامه توسعه پنج ساله انجام شده، مرجع رسمی آمار کشور مرکز آمار ایران اعلام شده است ولی در ماده ۴۱ هنوز به بانک مرکزی اشاره دارد که باید در این زمینه اصلاح شود. همچنین در ماده ۴۱ بر اساس شاخص‌های مشخص و شفاف در مورد حقوق و دستمزد تصمیم‌گیری شود.

آن زمان تشکل‌های کارگری مخالفت خود را با پیشنهاد واگذاری تعیین دستمزد به مجلس اعلام کردند و گفتند: اینکه به طور کلی فرایند تعیین مزد را به مجلس ببریم و در مجلس تصویب شود درست نیست و خلاف قانون کار و اصل سه جانبه‌گرایی است زیرا تعیین دستمزد در شورای عالی کار و به شکل سه جانبه میان شرکای اجتماعی صورت می‌گیرد.

مخالفت دولت با زیرسوال رفتن اصل سه جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران

روز گذشته علی بهادری جهرمی ـ‌ سخنگوی دولت از مخالفت دولت با واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس خبر داد و گفت: به اصل سه‌جانبه‌گرایی اعتقاد کامل داریم.دولت هیچ لایحه‌ای در این خصوص نه تصویب کرده، نه در دستور کار برای ارسال به دولت است.دولت مخالف زیر سئوال رفتن اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران است.

وی با بیان اینکه تضمین حقوق کارگر و کارفرما در گروی اصل سه‌جانبه‌گرایی خواهد بود، گفت:دولت در این موضوع هیچ برنامه و لایحه‌ای ندارد و مخالف نقض اصل سه‌جانبه‌گرایی و واگذاری آن به مجلس شورای اسلامی است.

عقب‌نشینی از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ به مجلس

همچنین سید صولت مرتضوی ـ‌ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه برنامه پاسخگویی به سوالات مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد که وزارت کار پیشنهاد اصلاحیه ماده ۴۱ و ۱۶۷ قانون کار را داشت که در جلسه‌ای که به مناسبت روز کارگر با حضور رئیس جمهور برگزار شد،‌ برخی نمایندگان و تشکل‌ها از ایشان درخواست کردند که ماده ۴۱ به همان سبک باشد و همواره شورای عالی اشتغال حداقل حقوق و دستمزد را تعیین کند و برعهده مجلس قرار ندهیم. رئیس جمهوری اشاره‌ای داشتند که ما درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم.

در روزهای اخیر علی‌حسین رعیتی‌فرد ـ معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران درباره اصلاح ماده ۴۱ قانون کار اظهار کرد: ما پیشنهاد دادیم که ماده ۴۱ اصلاح شود چون در این مورد اختلاف‌نظرهایی بود و کشور هم بدون تصمیم نمی‌توانست باقی بماند چون همه حوزه کار و تولید چه کارگر چه کارفرما باید بتوانند برنامه‌ریزی کنند لذا در لایحه‌ مذکور پیشنهاد دادیم که در بودجه‌ای که به مجلس داده می‌شود با توجه به اینکه نمایندگان مجلس از آحاد و اقشار مختلف هستند و با مردم و جامعه کارگری و کارفرمایی بیشتر ارتباط دارند در کمیسیون‌های تخصصی با اخذنظر از شرکای اجتماعی بتوانند حداقل مزد را در لایحه بودجه مشخص کنند. اعضای شورای عالی کار بعضا متهم به جانبداری از یک گروه می‌شدند و نمایندگان مجلس هم نقطه نظراتی داشتند، بر این اساس با توجه به گستردگی کار مجلس پیشنهاد کردیم تا مجلس در این موضوع بهتر تصمیم‌گیری کند.

آنطور که وی گفته بود در این پیشنهاد جلسات دستمزد شورای عالی کار و نمایندگان کارگری یا کارفرمایی حذف نمی‌شوند بلکه قرار بود از ظرفیتی که در مجلس و کمیسیون‌های تخصصی به جهت ارتباط بیشتر با مردم و تشکل‌ها دارند، استفاده و نظر شرکای اجتماعی در این خصوص حتما لحاظ شود.

در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور و کارگران منتخب برگزار شد، علیرضا محجوب ـ دبیرکل خانه کارگر بر اصل سه‌جانبه‌گرایی تاکید کرد و گفت: ما معتقدیم که این امر باید همچنان باقی بماند و برقرار باشد. ما باید بر این اساس گفت و گو کنیم و مقوم مسیر سه جانبه‌گرایی باشیم. ما نمی‌گوییم سه جانبه‌گرایی و مسیر شورای عالی کار برای مزد تنها راه ممکن است، اما قطعاً شایسته‌ترین راه ممکن از میان مسیرهای جایگزین دیگر بوده است. تقویت سه جانبه‌گرایی تنها راه موجود است و ما از نمایندگان خود در نهادهای سه جانبه حمایت می‌کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229853 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند