Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،توئیتر آزمایش Spaces، ویژگی جدید خود را برای صوت لایو آغاز کرده است. این آزمایش می‌تواند نحوه تعامل کاربران در شبکه اجتماعی را به میزان قابل توجهی تغییر دهد،  در حال حاضر این ویژگی فقط یک آزمایش کوچک است و تنها برای تعداد کمی از کاربران در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش Spaces، که تا حد زیادی با برنامه اجتماعی Clubhouse مقایسه شده است، نوعی اتاق گفت و گوی مجهز به صدا در توئیتر است. کاربران می‌توانند "فضایی" ایجاد کنند که دنبال کننده‌های آن‌ها بتوانند برای شرکت در مکالمه به آن‌ها بپیوندند. اما ویژگی بد این آزمایش این است که هر کسی در توئیتر می‌تواند مکالمه را گوش دهد، اگرچه فقط میزبان می‌تواند کنترل کند که چه کسی صحبت می‌کند.

توئیتر برای راحتی کاربران خود ایموجی هایی را هم به این ورژن اضافه کرده است، بنابراین کاربران می‌توانند مکالمه خوبی با یکدیگر داشته باشند. توئیتر همچنین قصد دارد رونویسی‌های خودکار را برای دسترسی بیشتر به این ویژگی اضافه کند.

خطر محدود شدن، ویژگی جدید توئیتر را تهدید می‌کند!

در رابطه با این ویژگی بحث‌های زیادی شده است و همچنان می‌تواند بحث برانگیز باشد. برنامه Clubhouse، یک برنامه صوتی محبوب در بین شرکت های فناوری آمریکایی است که به دلیل نقض قوانین مادر با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده است؛ موضوعی که توئیتر هم می‌تواند درگیر آن شود. در حال حاضر، به نظر می‌رسد که توئیتر برای حل این مشکلات از ویژگی تست اولیه استفاده می‌کند. این شرکت می‌گوید نسخه اولیه Spaces قبل از اینکه به طور گسترده‌ در دسترس همه کاربران قرار گیرد، برای گروه محدودی از افراد باز خواهد شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: توییتر گپ صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون