Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن قادری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: مرکز خانواده و ازدواج در زمینه‌های مختلف برای دانشجویان متأهل، دانشجویان مجرد و خانواده استادان و کارکنان، خدماتی را ارائه می‌کند. 

وی به فعالیت این مرکز برای دانشجویان متاهل اشاره کرد و افزود: ایجاد شرایط اشتغال، ارائه تسهیلات، فراهم کردن شرایط ازدواج آسان و ارائه خوابگاه به متأهلان، ازجمله خدمات این مرکز در آینده نزدیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری اضافه کرد: همچنین این مرکز در نظر دارد تا با حمایت خیران و کمک کانون‌های کارآفرینی، زمینه اشتغال دانشجویان متأهل را فراهم کند. 

وی خاطرنشان کرد: فعالیت این مرکز برای دانشجویان مجرد نیز برگزاری دوره‌های مختلف و رفع مشکل‌های احتمالی با ارائه مشاوره است. 

قادری ادامه داد: این مرکز در کنار فعالیت‌های ازدواج، در زمینه خانواده نیز فعالیت دارد که در اجرای این طرح، استادان ، کارکنان و خانواده‌ آن‌ها از کارگاه‌های خدماتی و مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند. 

وی اظهار داشت: این مرکز در نظر دارد تا در کنار دفتر مرکزی در دانشگاه، دفتر دوم خود را در ساختمان اهدایی دکتر عالمی برای ارائه خدمات به مردم شهر در آینده فعال نماید.

قادری به تفاهم‌نامه این مرکز با کمیته امداد اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه ای درحال تنظیم است تا بتوانیم در زمینه‌های مرتبط، خدمات متقابل را دریافت و ارائه کنیم. 

وی ادامه داد: در راستای این تفاهم نامه، مرکز خانواده و ازدواج در زمینه رفع نیازها و مشکلات خانواده مددجویان کمیته امداد تلاش می‌کند و در مقابل کمیته امداد نیز تسهیلات اشتغال و مسکن را به دانشجویان ارائه می‌کند. 

قادری تصریح کرد: این مرکز از شانزدهم آذرماه به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کرد و تاکنون چهار کارگاه با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه برگزار شده است که در این کارگاه‌ها، بیش از ۷۰۰ نفر به‌صورت مجازی شرکت کردند. 

مرکز خانواده و ازدواج دانشگاه دامغان به‌صورت هیات امنایی فعالیت دارد و اعضای این هیات شامل ۱۲ نفر است.

در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

این دانشگاه ۱۶۲ عضو هیات علمی، ۵٨ آزمایشگاه، ۱٨ کارگاه، سه سایت، یک خانه ریاضی و یک لابراتوار زبان دارد و در حال حاضر دارای ۳۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته دکتری است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری ازدواج دانشجویی دانشجو دانشگاه دامغان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ازدواج دانشجویی دانشجو دانشگاه دامغان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ازدواج دانشجویی دانشجو دانشگاه دامغان اخبار کنکور مرکز خانواده و ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند

وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

 وی با اشاره به اینکه بیش ازبیست سال پیش این صحبت‌ها را می‌شنیده، اما کسی جدی نمی‌گرفته است، گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که الان در دور و اطراف هر کداممان می‌بینیم که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آن‌ها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید.بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

 وی با اشاره به اینکه با حرف نمی‌توان کاری از پیش برد نیاز به عمل در جامعه داریم، گفت: بچه که بودم خاطرم است که مرا به ورزشگاه می‌بردند و میگفتند یک وقت حرف بدی نزنی، بچه‌ها بشنوند و یاد بگیرند هنوز این حرف در گوشم است، ما نیاز به قشر کودک و نوجوان همه جا داریم.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که تمایل به ازدواج و فرزند با وجود عدم مشکل مالی ندارند، اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد. با این حال من هر حرفی بزنم کارشناس نیستم و مسئولین در این زمینه اشراف دارند و باید شرایط را بررسی کنند ما تنها از کنار گود می‌توانیم حرفی بزنیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳