Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@17:18:42 GMT

سدهای استان تهران چقدر آب ذخیره کردند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۹۰۹۵۹

سدهای استان تهران چقدر آب ذخیره کردند؟

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به آب ورودی ۵ سد استان تهران گفت: از ابتدای سال آبی به ۱۷۸.۶۱ میلیون مترمکعب رسیده است.

«احمدعلی قربانیان» ادامه داد: مجموع حجم مخازن ۵ سد این استان به ۶۱۵ میلیون مترمکعب رسیده که این رقم در سال گذشته ۶۸۶ میلیون مترمکعب بوده است.

وی افزود: حجم مخزن نرمال انتهای آذرماه نیز ۶۷۵ میلیون مترمکعب است که نسبت به سال گذشته ۷۱ میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: حجم ورودی سدهای استان تهران از ابتدای آذرماه تا ۲۹ آذرماه ۶۶.۵۷ میلیون مترمکعب است که این رقم در سال گذشته ۴۸.۹۲ میلیون مترمکعب آب بود و افزایش ۳۶ درصدی را نشان می‌دهد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به ورودی سدهای این استان از ابتدای سال‌ آبی جاری تاکنون، خاطرنشان کرد: ورودی سدهای پنج‌گانه استان تهران ۱۷۸.۶۱ میلیون مترمکعب است که سال گذشته ۱۹۵.۰۷ میلیون مترمکعب بود و نسبت به ورودی‌های سال آبی گذشته، کاهش ۸ درصدی دارد.

وی با اشاره به ورودی سدهای این استان به تفکیک از ابتدای سال‌ آبی جاری تا ۲۹ آذرماه ادامه داد: در این مدت، سد امیرکبیر با ۴۴.۶۱ میلیون مترمکعب، سد لتیان ۳۹ میلیون مترمکعب، سد لار ۳۱ میلیون مترمکعب، سد طالقان ۳۴.۰۴ میلیون مترمکعب و سد ماملو ۲۹.۶۵ میلیون مترمکعب ورودی آب داشته است.

 همزمان با بارش‌های اخیر، جریان سیلاب به‌طور کامل در مخازن سدهای بزرگ کشور مهار شد و حجم خالی مخازن سدها به ۲.۶ میلیارد متر مکعب رسید.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیون مترمکعب ورودی سدهای استان تهران سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 226 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا شانزدهم اردیبهشت 1403) در مجموع 28 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 30 میلیارد و 320 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 5درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 17 میلیارد و 980 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 17 میلیارد و 440 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی 3درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 32 میلیارد و 390 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 65 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 35 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز شانزدهم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 970 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد یک‌درصدی ذخایر سدها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی