Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان معتقد هستند که زنان باردار یا مادران شیرده نیز می‌توانند واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است با وجود اینکه اطلاعات ایمنی کافی در مورد زنان باردار و مادران شیرده وجود ندارد، آن‌ها نیز می‌توانند واکسن کووید -۱۹ را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان آزمایش بالینی واکسن کرونا را روی زنان باردار انجام ندادند، اما بعید به نظر می‌رسد واکسن‌های mRNA که واکسن زنده نیست آن‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

علاوه بر این، محققان معتقد هستند واکسن‌های mRNA برای جنین یا نوزاد شیرخوار نیز خطری ندارد. ممکن است زنان باردار بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلاء به بیماری کرونا قرار بگیرند. همچنین این بیماری ممکن است به زایمان زودرس یا دیگر خطرات دوران بارداری منجر شود. بنابراین احتمال دارد زنان باردار مانند کادر درمان در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار گیرند.

عوارض جانبی واکسن کرونا برای زنان باردار چیست؟

با وجود اینکه واکسن کرونا برای زنان باردار مورد آزمایش قرار نگرفته است، اما انتظار می‌رود که تأثیر این واکسن بر این گروه از افراد نیز مانند دیگران باشد. البته محققان به این موضوع اشاره کردند که هیچ اطلاعات ایمنی در مورد استفاده از واکسن mRNA در بین زنان باردار وجود ندارد و خطرات احتمالی این واکسن برای فرد باردار و جنین او نامشخص است. برخی افراد پس از دریافت واکسن در مراحل آزمایشات بالینی، علائم خفیفی مانند بیماری آنفلوآنزا را تجربه کردند که شامل خستگی، لرز، درد عضلات و مفاصل و سردرد می‌شد.

علاوه بر این ۳.۷ درصد افراد شرکت کننده در آزمایشات بالینی پس از دریافت اولین دوز واکسن کرونا، تب بالای ۳۸ درجه سانتی گراد را تجربه کردند، در حالی که ۱۵.۸ درصد شرکت کنندگان پس از دریافت دوز دوم واکسن کرونا دچار تب شدند. بیشتر علائم پس از گذشت چند روز کاملاً از بین رفت.

به گفته محققان زنان باردار باید تب خود را با مصرف استامینوفن کنترل کنند، زیرا تب باعث به وجود آوردن مشکلات جدی در دوران بارداری می‌شود. مصرف داروی استامینوفن در دوران بارداری بی‌خطر است و بعید به نظر می‌رسد که بر عملکرد واکسن کرونا تأثیری داشته باشد.

اطلاعات مورد نیاز در مورد دریافت واکسن کرونا برای زنان باردار

زنان باردار و پزشکان آن‌ها باید مواردی مانند میزان انتقال بیماری کرونا در جامعه، خطر ابتلای فرد به بیماری، تأثیرات ویروس کووید -۱۹ بر زن باردار و جنین او و میزان عملکرد واکسن کرونا و عوارض جانبی آن را بررسی کنند. انجمن طب مادر و جنین اعلام کرده است که زنان باردار و مادران شیرده باید به واکسن کووید -۱۹ دسترسی داشته باشند، زیرا احتمال اینکه واکسن مورد نظر برای زن باردار و جنین خطرناک باشد، بسیار کم است. زنان باردار باید اطلاعاتی در مورد خطرات بیماری کرونا و تأثیرات آن بر جنین کسب کنند تا بتوانند در مورد دریافت واکسن کرونا تصمیم درستی بگیرند.

کد خبر 462793

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس شیوع کرونا پیشگیری از کرونا زنان باردار مادران شیرده واکسن کرونا واکسن کووید ۱۹ کرونا تزريق واکسن کرونا دريافت واکسن کرونا واکسن کرونا زنان باردار زنان باردار واکسن کرونا کرونا در جهان آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا ابتلا به کرونا شیوع ویروس کرونا مقابله با شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق زنان باردار دریافت واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!