Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «استارلت» گفت: واقعیت امر وضعیت فیلمسازی در عرصه فیلم کوتاه فاجعه بار است، به طور کلی ساخت فیلم برای فیلمسازان جوان بسیار ناگوار است، از طرفی فیلم کوتاه به دلیل نداشتن بودجه و سرمایه گذار به سختی ساخته می‌شود.

جواد حکمی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون ساخت پنجمین فیلم کوتاه خود گفت: فیلم سینمایی «استارلت» محصول مشترک معاونت فرهنگی قوه قضائیه و انجمن سینمای جوانان ایران است که سال ۱۳۹۹ به طور کامل ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شروع پخش بین المللی فیلم کوتاه «استارلت» اضافه کرد: خوشبختانه به تازگی پخش بین المللی فیلم استارلت آغاز شده و همزمان با آن پخش داخلی اثر نیز ادامه دارد، این فیلم در جشنواره ملی صنعت بیمه که با موضوع فیلم همخوانی داشت به عنوان بهترین فیلم برگزیده شد و دی ماه سال جاری در اختتامیه جایزه خود را دریافت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم کوتاه «استارلت» درباره خلاصه داستان این فیلم افزود: شخصیت اصلی این فیلمی زنی به نام الهام است که در شرکت بیمه فعالیت می‌کند، به واسطه حضور وی در شرکت بیمه این کاراکتر تصمیم می‌گیرد تا مشکلات شخصی خود را به نوعی دیگر پایان دهد، وی در زندگی شخصی و خانوادگی با همسرش دچار اختلافاتی شده که محوریت داستان را پیش می‌برد.

وی دورنمای سینما برای خود را اینگونه توصیف کرد: استارلت پنجمین تجربه سینمایی من محسوب می‌شود، بنده مدرک ارشد فلسفه هنر را دارم و در کنار آن مدرس حوزه علمیه هستم، سینما را به صورت تجربی آغاز کردم و خوشبختانه در این مسیر به موفقیت‌هایی دست پیدا کرده ام که برایم ارزشمند است.

این کارگردان جوان سینما در همین رابطه ادامه داد: بدون شک مثل هر کارگردان جوانی به فکر ساخت فیلم بلند سینمایی هستم، اما به واقع قضیه به این سادگی‌ها نیست و به هیچ وجه نمیتوان به راحتی در سینما کار کرد. زیرا سینما مسیرهای خاص خود را دارد که شاید برای رسیدن به آنها باید سالها انتظار کشید.

وی با اشاره به مشکلات فراوان فیلمسازان جوان اظهار کرد: واقعیت امر وضعیت فیلمسازی در عرصه فیلم کوتاه فاجعه بار است، به طور کلی ساخت فیلم برای فیلمسازان جوان بسیار ناگوار است، از طرفی فیلم کوتاه به دلیل نداشتن بودجه و سرمایه گذار به سختی ساخته می‌شود.

حکمی نبود پخش مناسب در عرصه فیلم کوتاه را معضلی جدی خواند و ادامه داد: یکی از دلایل عدم حضور سرمایه گذاران در عرصه فیلم کوتاه مشخص نبودن سیستم پخش در این عرصه است، سرمایه گذار به هیچ عنوان در عرصه اکران نمی‌تواند امیدوار به بازگشت سرمایه خود باشد، به همین دلیل تنها مقصد آثار کوتاه سینمایی جشنواره‌های داخلی و خارجی است و جز این هیچ امید دیگری برای یک اکران مناسب وجود ندارد.

وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: فیلم کوتاه هیچ بازار مشخصی ندارد، هر که در این عرصه پا می گذارد با چنگ و دندان و اکثرا با هزینه شخصی فیلم می‌سازند به همین دلیل کار هر روز برای فیلمسازان جوان عرصه کوتاه سخت‌تر می‌شود. متاسفانه وضعیت کلی سینما وضعیت خوبی نیست، طی یکسال گذشته و با شیوع بیماری کرونا همان تعداد محدود سرمایه گذار هم جرات سرمایه گذاری ندارند و وضع از گذشته بسیار سخت تر شده است، البته همیشه باید امیدوار بود و من هم امیدوارم با پایان کرونا شرایط برای فیلمسازان جوان تسهیل پیدا کند. 

انتهای پیام/

 

برچسب ها: سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا سینما سینمای ایران برای فیلمسازان جوان عرصه فیلم کوتاه سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • کانون «نگاره و سینما» در دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • انتصابات جدید در گیلان
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون