Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود اینترنت در روستاها و مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد در آستانه امتحانات دی‌ماه یکی از مشکلات اساسی فراروی دانش‌آموزان و اولیاء آنان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس استان کهگیلویه وبویراحمد از جمله استان های کوهستانی زاگرس است که به واسطه موقعیت جغرافیایی و کوهستانی بودنش ارائه برخی خدمات را در روستاها و مناطق عشایری نشین با سختی های زیادی همراه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوشش شبکه های ارتباطی و تلفن همراه و اینترنت در بسیاری از روستاها سخت و دشوار است به طوری که برخی روستاها هنوز دسترسی کاملی به شبکه های تلفن همراه ندارند و دایما از این معضل و مشکل رنج می‌برند.

با شیوع بیماری منحوس کرونا و ضرورت استفاده بیش از پیش اینترنت در روستاها و مناطق عشایری اهمیت این موضوع و نیاز روز دانش آموزان نیز چندین برابر شده است ولی متاسفانه به دلیل نبود زیرساخت های لازم در روستاها عملا این مطالبه مهم مردمی زمین مانده است.

در همین خصوص نیز رئیس آموزش و پرورش عشایری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸۳ درصد از جمعیت سه هزار و ۶۲۵ دانش‌آموزی مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد به شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) دسترسی ندارند.

وی با بیان اینکه این تعداد دانش آموز در قالب ۳۲۵ کلاس درس مشغول به علم آموزی هستند گفت: برپایی کلاس های حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی انجام می شود.

رضایی نیک با اشاره به اینکه بیشتر مناطق عشایری کهگیلویه وبویراحمد به دلیل نداشتن اینترنت دسترسی به شبکه شاد ندارند افزود: برخی از دانش آموزان مناطق عشایری استان مانند دانش آموزان ساکن خوابگاه های شبانه روزی از تحصیل بازمانده اند.

وی بیان کرد: دو خوابگاه شبانه روزی دانش آموزان مناطق عشایری متشکل از ۴۰۰ دانش آموز با مصوبه ستاد کرونا به دلیل قرمز بودن وضعیت ویروس کرونا در شهرستان بویراحمد تعطیل هستند.

رضایی نیک با یادآوری اینکه بیشتر این دانش آموزان از اهالی مناطق زیلایی و پشت کوه جلیل هستند که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارند گفت: روند تحصیلی این دانش آموزان با کندی و با استفاده از درس نامه صورت می گیرد.

وی عنوان کرد: از ۱۲۸ مدرسه غیر ساختمانی مناطق عشایری نیز ۶۰ مدرسه در چادر و ۶۸ مدرسه در کانکس های اهدایی از سوی خیران دایر شده است.

باتوجه به مشکلات ارتباطی در مناطق عشایری و روستایی در مناطق مختلف استان امیدواریم شرکت مخابرات استان نسبت به فراهم کردن زیرساخت های لازم در مناطق مختلف استان که دارای مشکلات ارتباطی و اینترنتی هستند برنامه ریزی مدون و دقیقی برای رفع مشکلات دانش آموزان در ادامه سال تحصییل داشته باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد عشایری کهگیلویه مناطق عشایری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد

سیل در زیرکوه خراسان جنوبی خسارات زیادی را بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، طی روزهای پنجم و ششم اردیبهشت، شاهد بارش نزولات آسمانی در استان کویری خراسان جنوبی بودیم که در برخی مناطق به بیش از ۵۰ میلی متر رسید و موجب شکسته شدن بند خاکی و سد ۱۲ امام و تخریب برخی جاده‌های مواصلاتی و آبگرفتگی منازل و معابر این شهرستان شد.

محمدعلی کاووسی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: از همان ابتدا وقوع سیل ۱۶ تیم امدادی از شهرهای استان و اکیپ‌های کامل امدادی به مناطق اعزام شدند و تا پایان بارندگی در منطقه به خدمت رسانی می‌پردازند.

با وجود شکرگزاری برای بارش نعمت الهی، اما سیل در برخی شهرهای خراسان جنوبی خرابی زیادی به بار آورد، نکته تلخ نرسیدن دانش آموزان شهرستان محروم «زیر کوه» به امتحان کنکور بود که سیل زحمات یک ساله آنها را به آب داد.

چون سیل جز بلایای طبیعی و حوادث غیر مترقبه است، نمی‌شود به مسئول یا ارگانی ایراد گرفت اما تکلیف این بچه‌ها چی می‌شود؟

کد خبر 747976

دیگر خبرها

  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ثبت سفارش کتب درسی دانش‌آموزان در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود