Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کورش مودت روز یکشنبه در آیین تجلیل از دانش‌آموزان نخبه قرآنی و علمی ، آموزشی آبادان در دبیرستان شاهد پالایشگاه آبادان بیان کرد: برخی از دانش‌آموزان در خوزستان به ویژه در مناطق عشایری و روستایی تبلت و گوشی همراه ندارند.

وی افزود:با اصرار اولیای دانش‌آموزان به ویژه پایه اول و دوم ابتدایی، به ناچار آموزش در مناطق عشایری، روستایی و برخی شهرهای کوچک حضوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودت گفت: خلاقیت و ابتکار آموزشی برخی معلمان و دانش‌آموزان در تولید محتوای الکترونیکی سبب شد که با خلق سامانه شاد بیش از ۱۵ میلیون کاربر به این پیام رسان داخلی بپیوندند هرچند این سامانه ایراداتی دارد اما تا امروز بخش زیادی از مشکل آن برطرف شده است.

وی با اشاره به برخی از مشکلات فرهنگیان در تدریس غیرحضوری دانش‌آموزان بیان کرد:همکاران فرهنگی در این عرصه هم جهاد علمی کرده و هم دست به ابتکار و خلاقیت زدند و برخی از خلاقیت‌های معلمان ما در عرصه شیوع کرونا در خوزستان به عنوان یک الگو مطرح شد.

استان خوزستان در تامین تبلیت دانش‌آموزی رتبه نخست کشور را دارد

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: استاندار خوزستان در تامین منابع مالی ۵۰ درصد از ۲۵ هزار تبلت مورد نیاز دانش آموزان مشارکت خواهد کرد و با کمک خیران و دستگاه‌های اجرایی سعی در تامین ۵۰درصد دیگر هستیم.

مودت ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) تامین ۱۰ هزار تبلت دانش آموزان کم برخوردار خوزستان را تقبل کرده و شرکت نفت نیز ۲ هزار و ۵۰۰ تبلت را تعهد کرده است.

وی گفت: با تشکیل ستاد ارتقای پیشرفت تحصیلی شاخص‌های خوزستان، در کنکور امسال میزان قبولی و پذیرش دانش‌آموزان رتبه زیر یکهزار تا ۷۰ درصد نسبت به کنکور پارسال افزایش یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: در جشنواره قرآنی کشور نیز استان خوزستان رتبه اول در بخش دانش‌آموزان پسر و رتبه دوم در بخش دانش‌آموزان دختر را کسب کرد.

حبیب اله رمضانی رییس اداره آموزش و پرورش آبادان نیز در این آیین گفت: بیش از ۳۰۰ دانش آموز آبادان سال تحصیلی گذشته رتبه‌های استانی و کشوری را به دست آورند و جا دارد از همه معلمان و دبیران تلاشگر نهایت قدردانی به عمل آید.

امام جمعه آبادان نیز در این آیین با گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: حضرت زینب(س) هم مبلغ دین و قرآن بود و ضمن پرستاری از حضرت امام سجاد(ع) در روز عاشورا رسالت تربیت فرزندان را پس از حادثه عاشورا برعهده داشت.

حجت‌الاسلام علی ابراهیمی‌پور با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن افزود:دشمن در ۲ حوزه خانواده و جوانان برنامه‌های مفصل و متنوعی را برای قداست‌زدایی و زیرسوال بردن ارزش‌های معنوی کشور تدارک دیده است.

وی ترویج فرهنگ قرآنی در خانواده‌ها را برای خنثی سازی توطئه‌های دشمنان مهم دانست و گفت: یکی از وظایف ما در قبال فرزندان ایجاد حب اهل‌البیت(ع) و آموزش قرآن است چرا که آموزش قرآنی می‌تواند در اخلاق و رفتار فرزندان ما تاثیر مثبتی داشته باشد.

وی ادامه داد: آبادان به لحاظ داشتن استادان قرآنی و تواشیح جزو شهرستان‌های خاص است و خوشبختانه آموزش و پرورش آبادان از این ظرفیت نهایت استفاده را کرده است.

۱۸۰ دانش‌آموز نخبه قرآنی و علمی آموزشی رتبه‌های برتر را در جشنواره‌های مختلف و آزمون سراسری امسال(به دست آوردن رتیه زیر هزار)کسب کردند که امروز به صورت نمادین از ۷۰ دانش آموز تجلیل شد.

برچسب‌ها مدارس تکریم و تجلیل خوزستان آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس تکریم و تجلیل خوزستان آبادان مدارس تکریم و تجلیل خوزستان آبادان اخبار کنکور آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان