Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سلیمانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارسT در مورد اصرار دولت بر تصویب لوایح مرتبط با FATF گفت: بحث FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام خیلی گسترده بررسی شد و معلوم شد ضرر‌های آن خیلی بیشتر از منافعش در شرایط حاضر است.

وی ادامه داد: شرایط حاضر، شرایطی است که ما الان در تحریم هستیم و هر روز هم آمریکا تحریم بیشتری را علیه ملت وضع می‌کند و اروپایی‌ها هم نشان دادند قابل اعتماد نیستند و به هیچ وجه حاضر به همکاری در چارچوب منافع مشترک با ایران نیستند و گوش به فرمان آمریکا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی بیان داشت: خود آقای رئیس جمهور هم یکبار اعلام کرد چرا با اروپایی‌ها صحبت کنیم؛ بلکه می‌رویم با خود کدخدا یعنی آمریکایی‌ها مذاکره می‌کنیم و از همین طریق هم رفتند برجام را به تصویب رساندند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع شرایط حاضر به هیچ وجه به نفع ایران نیست، که وارد مسائلی چون FATF شود زیرا آن‌ها در این شرایط هر کاری هم ایران انجام دهد باز آن‌ها بهانه خودشان را رها نمی‌کنند.

وی ادامه داد: برجام نشان داد، با امضای چنین قراردادهایی نمی‌تـ‌وان بهانه را از دشمن گرفت. دشمن دنبال بهانه است و همین سازوکارهای جهانی که در اختیارش است نشان می‌دهد این تفکر که بهانه را از دشمن بگیریم درست نیست.

سلیمانی خاطر نشان کرد: فرض کنید FATF اجرایی شد، آیا مسائل مالی کشور حل می‌شود؟، خیر واقعاً اینطور نمی‌شود چون کسی که تصمیم می‌گیرد آمریکا است و یک طرفه هم عمل می‌کنند و کاری به کشورهای دیگر ندارند.

وی با اشاره به کشورهای تصمیم گیرنده در FATF اظهار داشت: کشورهای تصمیم گیرنده در FATF، عربستان و اسرائیل و از این قماش هستند. اینها نیز دنبال زمین زدن و بهانه تراشی برای ایران هستند. حتی اگر ایران FATF را هم امضا کند غربی‌ها بهانه می‌آورند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از هر زاویه‌ای نگاه کنید،در شرایط کنونی حضور در FATF هیچ نفع و سودی برای ایران ندارد. از آنطرف FATF خسارت فراوانی دارد. چون در شرایط تحریمی هستیم باید راهکارهایی پیدا شود که تحریم را دور بزنیم و نسبت به کم اثر کردن تحریم عمل کنیم.

وی افزود: نتیجه FATF مکمل تحریم‌‌های آمریکا و اروپا خواهد بود و عملا همه راه‌های دور زدن تحریم‌ها را بر روی ملت ایران می‌بندد. ورود به FATF شاید باعث شود واردات برخی کالاهای اساسی و یا صادرات نفت مختل شود.

سلیمانی تصریح کرد: تحریم‌ها باعث شده اجازه ورود پول‌های ایران به داخل کشور داده نشود، لذا FATF می‌شود مکملی برای تحریم‌ها باشد. FATF روزنه‌هایی که الان اقتصاد ایران با آنها نفس می‌کشد را می‌بندد و کار را بر ملت ایران سخت‌تر می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: من فکر می‌کنم کسانی که دنبال FATF هستند همانهایی هستند که برجام را تصویب کردند و با وعده‌های عجیب و غریب، موجب شدند کار بر ملت ایران اینهمه سخت شود لذا نباید به حرف اینها گوش داد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نباید استدلال و تحلیل‌های این افراد را قبول کنیم. تجربه نشان داده این افراد بدون عقل و کارشناسی صحبت می‌کنند و نتیجه آن زمین‌گیر کردن ملت ایران خواهد بود.

سلیمانی با تاکید بر اینکه الان مشخص شده برجام همه‌اش خسارت بوده است، اظهار داشت: اگر الان FATF تصویب شود نتیجه‌اش را چه کسی قبول می‌کند. آیا این افرادی که در داخل به دنبال تصویب FATF  هستند از جمله رئیس جمهور و وزیر امور خارجه؛ تضمین می‌دهد با FATF نه همه مشکلات بلکه برخی از آن حل شود.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حالی که شاهد هستیم رئیس جمهور و وزیر امور خارجه چنین تضمینی نمی‌دهند، زیرا برای آن‌ها هم روشن است که FATF مشکلی را رفع نمی‌کند لذا اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، باید برای بررسی FATF حواسشان را جمع کنند و با طناب این برجامیون به چاه نروند و ملت ایران را به چاه نیاندازند و دریچه‌هایی که الان بروی ملت ایران باز است را نبندند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمد سلیمانی سلیمانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به افزایش تولید خودرو در کشور به ۵ هزار دستگاه در روز گفت: تلاش داریم که این رقم را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی اظهار کرد: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

علی‌آبادی افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

جزئیات تازه درباره مجوز واردات خودروهای کارکرده

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت: این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

کد خبر 847353 برچسب‌ها واردات خودرو خبر مهم واردات وزارت صنعت، تجارت و معدن علی آبادی ایران آفریقا

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟