Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد، اگرچه قاسمی اذعان دارد که تحریم ایران پس از انقلاب در دولت اول کلینتون و با تحریم‌های موسوم به «داماتو» شروع شده اما با یادآوری «تحریم‌های فلج‌کننده» که در دولت اول اوباما و با بنیانگذاری بایدن به عنوان معاون او شکل گرفت، دولت‌های دموکرات امریکا را شروع‌کننده تحریم‌ها دانسته و تاکید دارد که تحریم‌ها چندان ربطی به این دولت و آن دولت امریکا ندارد و نباید دلخوش باشیم که چه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اسبق نفت که شنبه شب در برنامه «جهان‌آرا» حاضر شد تا درباره موضوع «بررسی راهکارهای خنثی‌سازی تحریم‌ها» اظهارنظر کند از «دور زدن تحریم‌ها» به عنوان تاکتیک موقت یاد کرده و اگرچه این کار را اساسی و بنیادین نمی‌داند اما بر لزوم انجام آن تاکید دارد.

رستم قاسمی «بی‌اثر کردن تحریم‌ها» را کاری بنیادی و اساسی توصیف کرده و این اقدام را «عدم وابستگی به بسیاری از آنچه زندگی مردم ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد» معنا کرده است.

او با تاکید بر اینکه تحریم‌ها همیشه می‌تواند ادامه داشته باشد و ۴۰ سال است با آن مواجه هستیم، ادامه داد:«ملاقاتی با آقای سلطان قابوس داشتم و آن موقع بحث فروش گاز مطرح بود. بعد ایشان موضوع هسته‌ای را مطرح کردند و گفت که «آقای قاسمی! می‌دانید  امریکایی‌ها از شما چه می‌خواهند؟ امریکایی‌ها می‌گویند ایران باید یک دولت بشود و پاکستان هم یک جمهوری اسلامی هست و ایران هم یک دولت مثل پاکستان شود  ولی شما  دنبال آرمان و انقلاب  هستید و این خیلی خوشایند امریکایی‌ها نیست و اگر بخواهید از تحریم امریکا بر حذر باشید باید دست از آرمانی فکر کردن ‌بردارید و به دولتی تبدیل شوید که به نوعی تابع امریکا هستند.»

قاسمی معتقد است که جنگ اقتصادی از جنگ نظامی سخت‌تر است؛ چراکه به‌گفته او در جنگ نظامی جان‌تان را می‌دهید که خیلی سخت نیست، آن هم اگر در راه خدا باشد؛ اما در جنگ اقتصادی باید آبرویت را بدهی و این برای کشور و مردم لازم است کسانی که مسوولیتی را برعهده می‌گیرند، این مسوولیت را برعهده بگیرند که هر اقدامی که لازم است برای نجات کشور انجام دهند.

قاسمی رفع ‌تحریم‌ها را اقدامی مثبت می‌داند اما در عین حال می‌گوید که این رفع تحریم دست ما نیست و البته با اشاره به تجارب قبلی تاکید دارد که این اتفاق نمی‌افتد؛ «ما مذاکره کردیم و امتیازاتی دادیم و کشور را هم معطل نگه داشتیم اما اتفاقی نیفتاد و بعید هم به نظر می‌رسد که نتیجه هر مذاکره‌ای با نگاه دولت امریکا رفع تحریم باشد.»

قاسمی با اشاره به اینکه حاکمیت پذیرفت که با امریکا و ۱+۵ مذاکره کنیم و نتیجه‌اش برجام شد، اگرچه اذعان دارد که با برجام، فروش نفت افزایش یافته اما تاکید دارد در حالی که اساسا برجام برای رفع تحریم‌ها بود، تحریم‌ها رفع نشد.

وزیر نفت احمدی‌نژاد که معتقد است «امروز هم قطعا این اتفاق نخواهد افتاد» گفته است:«گرچه تلاش برای این کار بلااشکال است اما آنچه ما باید اقدام کنیم تا در زندگی و سفره مردم هم تاثیر داشته باشد، بی‌اثر کردن یا حداقل کم‌اثر کردن تحریم‌هاست که این کار حتما شدنی است.»

کد خبر 574243 برچسب‌ها ایران و آمریکا اصولگرایان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا اصولگرایان تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش مهر، در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است. بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهاد‌های فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفتگو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محور‌های گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آن‌ها قول می‌دهم. به خانواده‌های آن‌ها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آن‌ها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم انداز‌ها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روزه به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

دیگر خبرها

  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!