Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس بیرامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد روستا در شهرستان های ایلام، ایوان، چوار، ملکشاهی، هلیلان، دهلران و آبدانان با جذب اعتبار ملی از محل منابع توسعه روستایی و سایر مجموعه های تابعه وزارت ارتباطات به شبکه های پهن باند نسل سوم و چهارم همراه و شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با نصب پنج سایت در سطح روستاهای چهل زری، باباگیر شورابه و ویله در ایوان، روستاهای حاجی بختیار بانسرو، بهارستان و شهرک شهید رجایی در چوار، روستاهای گنبد پیرمحمد، گل گل علیا و سفلی، چاویز ،چشمه داوی، شان کبود و سیرانه در ملکشاهی و روستاهای حیدرآباد میدان و زردآلوآباد در بخش سیوان ایلام به اینترنت پهن باند و شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام یادآور شد: همچنین با همکاری اپراتور همراه اول و شرکت مخابرات استان در خلال تغییر تکنولوژی و تجهیزات شبکه همراه استان، روستای سراب ایوان، صیدنظری علیا و شهرک ولیعصر شهرستان بدره به اینترنت پرسرعت پهن باند متصل شدند.

بیرامی ادامه داد: با جذب اعتبار توسعه روستایی وزارت ارتباطات از ابتدای سال ۹۹ تاکنون روستاهای میان تنگ ،باولگ، بلوطستان ملکشاهی، بان امرود، چغا کبود، پلک لک چوار، بانقلا، چال خشک علیا، پنامین علیا و سفلی، چاله چاله، چال خشک،میدرعلیا و سفلی هلیلان، چم پوش ،چم چرود و کللک بری چرداول، بیات در شهرستان دهلران و گنداب شهرستان آبدانان و ده‌ها کیلومتر از جاده‌های استان تحت پوشش تلفن همراه قرار گرفته اند.

وی توسعه زیرساخت های ارتباطی و اینترنتی ایلام را متوازن و همه جانبه در مناطق شهری و روستایی عنوان کرد و گفت: ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی این استان امسال با اجرا و تکمیل طرح های توسعه در حال اجرا به ۱۰۰ درصد کل مناطق روستایی استان( روستاهای بالای ۲۰ خانوار) افزایش می یابد.

جمعیت استان ۵۸۵ هزار نفری ایلام در ۱۲ شهرستان ساکن هستند.

برچسب‌ها اینترنت ایلام توسعه روستایی شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت ایلام توسعه روستایی شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت ایلام توسعه روستایی شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان به همت خیرین هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد. 

مدیرعامل جمعیت‌ هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌ جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسئولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران مهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند. سپس برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند. 

موسسه خیریه‌ای در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران 297 انشعاب لوله آب را برای 6 روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

محمدعلی کاوسی در مراسم آغاز عملیات پرژه آبرسانی به 6 روستای درمیان اظهار داشت: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین در سال جاری محقق شده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد. روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای 22 هزار و 500 متر شبکه توزیع و اجرای 297 انشعاب لوله آب، 297 خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی