Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: کمیته اجتماعی شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان باید مشکلات حوزه اجتماعی را شناسایی، اولویت‌بندی و نسبت به رفع آن از مبادی ذی‌ربط اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جواد موسوی» در اولین جلسه کمیته اجتماعی شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان که پیش از ظهر امروز برگزار شد،اظهار داشت: این کمیته از ابعاد گوناگون دارای اهمیت هست، زیرا در حوزه اجتماعی مباحث گوناگونی در سطح استان وجود دارد که باید از طریق کمیته اجتماعی آسیب‌شناسی شده و با برگزاری جلسات مختلف برای رفع آن‌ها راهبردهای لازم ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: کمیته اجتماعی می‌تواند به مباحث گوناگون این حوزه در استان ورود کرده و مبتنی بر شناسایی مشکلات صورت گرفته، آنها را اولویت‌بندی و برای رفع آن راهبرد و راهکار تعریف کنند و سپس براین اساس اهمیت مشکلات اجتماعی، موضوع را به صحن علنی شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت ارسال تا پس از بحث و تبادل‌نظر در مورد آن تصمیم گیری شود.

 

وی ادامه داد: آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، رئیس شورای راهبردی استان است که جلسات این شورا با حضور مسئولان اصلی استان برگزار می‌شود و این‌یک فرصت برای شورای اجتماعی هست زیرا مباحثی که در کمیته‌های تخصصی شورای اجتماعی مطرح و راهبرد آن به صحن شورا ارسال می‌شود برای ضمانت اجرا پشتوانه شورای راهبردی را خواهد داشت.

 

موسوی خاطرنشان کرد: کمیته اجتماعی باید تمام مشکلات استان را موردبررسی قرار دهد و آن‌ها را شناسایی و اولویت‌بندی کرده براساس اولویت این مشکلات را پیگیری و نسبت به رفع آن تلاش کند.

وی خاطرنشان کرد: جلسات این‌ کمیته بر اساس اهمیتی که دارد، باید به‌صورت مرتب برگزار شود و اعضا این کمیته به‌صورت جدی اجرای وظایف محول شده در راستای برون‌رفت از مشکلات حوزه اجتماعی را مد نظر قرار دهند.
شایان‌ذکر است در ادامه این جلسه پس از رای گیری، آقای محمد عثمان حسین بر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به‌عنوان رئیس، آقای مولوی عبدالله ریگی به‌عنوان نایب‌رئیس و آقای میثم برازنده به‌عنوان دبیر کمیته اجتماعی شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان انتخاب شدند و در مورد چگونگی فعالیت این کمیته برنامه‌ریزی شد.

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمیته های تخصصی رئیس شورای راهبردی استان هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان کمیته اجتماعی حوزه اجتماعی رفع آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در نشست امروز شورای فرهنگی عمومی گیلان، اولویت‌های تاکید بر تقویت هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی - ایرانی با محوریت زیست عفیفانه، تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از کاهش نرخ زادآوری، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی برای تقویت امور فرهنگی، اجتماعی و دینی، تعمیق و ترویج آموزش‌های مرتبط با بنیان‌های فکری و رفتاری در قبال ارزش‌های اسلامی و انسانی و لزوم حمایت از روند تولید و توزیع محصولات فرهنگی با لحاظ فرهنگ بومی و محلی تصویب شد.

نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان در این نشست تحلیلی از نقش گیلان به عنوان دروازه‌ی ورود و خروج کشور به اروپا ارایه کرد و مواجهه‌ی با فرهنگ منحط و بیگانه را از تهدیداتی دانست که تا امروز در بستر تاسی از آموزه‌های ناب شیعی و ارادات به مکتب اهل بیت توانسته هویت تاریخی مردم این دیار را حفظ کند.

آیت الله فلاحتی همچنین گردشگر پذیر بودن گیلان را از دیگر عواملی دانست که موجب شده زمینه‌ی رویارویی فرهنگ بومی استان با خرده فرهنگ‌های سایر مناطق ایران فراهم شود و این روند اگر به درستی پایش و نظارت نشود میتواند به بروز تهدیداتی درحوزه‌های اجتماعی و فرهنگی گیلان منجر شود.

امام جمعه‌ی رشت افزود: میهمان پذیر بودن مردم گیلان باعث شده تا زمینه‌ی افزایش روزافزون گردشگران از سراسر کشور به این استان فراهم آید.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های مستمر مجموع دستگاه‌های فرهنگی، نظارتی و انتظامی برای ترویج فرهنگ زیست عفیفانه با محوریت عفاف و حجاب و پیشگیری از بی مبالاتی‌های فرهنگی در جامعه ، اضافه کرد: تداوم این روند، در بستر بهره گیری از همراهی مردم می‌تواند مظاهر فرهنگ مخرب در روند رفتار‌های اجتماعی را به حاشیه رانده و زمینه‌ی حرکت به سوی تعالی را فراهم کند.

امیر حسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در سخنانی با تشریح اولویت‌های فرهنگی - اجتماعی استان، لزوم تاسی از نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور را با لحاظ مولفه‌ها و برش‌های استانی خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان هم در این نشست از برگزاری اجتماع مردمی برای حمایت از عفاف و حجاب خبر داد و افزود: این همایش ۲۲ اردیبهشت ماه با دعوت از یک سخنران ملی در رشت برگزار خواهد شد. 

در ادامه‌ی این نشست، هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گیلان در سخنانی، با اشاره به عمده‌ترین تهدیدات فرهنگی و چالش‌های دیدگاهی نسل جدید، بر لزوم حفاظت از فرهنگ ملی و بومی و نحوه‌ی مواجهه و مقابله با فرهنگ مهاجم تاکید کرده و تقویت شاخص‌های ملی و دینی را در ایجاد مصونیت مقابل تهاجم فرهنگ بیگانه، اثر بخش دانستند.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان