Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش پرندوش روز دوشنبه پس از بازدید از این پروژه و دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیرکل انتقال خون استان بوشهر، در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: این ساختمان که اجرای آن از سال ۹۵ آغاز شد با فضای فیزیکی یکهزار و ۸۰۰ متر مربع،  اکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استانداری، اداره کل راه و شهرسازی و دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می‌توانند اجرای پروژه‌های دولتی در بخش سلامت به عهده داشته باشند که با توجه به شناخت و امکانات فنی  و آشنایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با این پروژه، رایزنی شد تا این دانشگاه تکمیل این ساختمان را به عهده گیرد و با توجه به اهمیت آن هر چه زودتر به بهره‌برداری برسد.

مشاور رئیس سازمان انتقال خون اعلام کرد: این ساختمان از سوی ستاد مرکزی انتقال خون با همه امکانات روز دنیا تجهیز می‌شود تا خدمت رسانی به مردم بوشهر در این زمینه هرچه بهتر صورت گیرد.

پرندوش، به اهیمت اهدای پلاسمای بهبود یافتگان برای درمان مبتلایان به کووید ۱۹ نیز اشاره کرد و افزود: اهمیت و اثرگذاری این فرآورده خونی برای بهبود مبتلایان به کویید ۱۹ در صورتی که در هفته اول بیماری استفاده شود، مسجل شده‌است.

وی گفت: هم اکنون پلاسما گیری از بهبودیافتگان کرونا در ۲۲ استان برقرار است و این فرآورده نیز در شبکه خون رسانی کشور قرار گرفته است و بسته به نیاز بیمارستانی به سراسر کشور ارسال می‌شود.

مشاور رئیس سازمان انتقال خون از مردم ایران خواست در شرایط دشوار کرونایی بیماران نیازمند به خون و فراورده‌های خونی را فراموش نکنند تا با حفظ ذخایر خونی خللی در این بخش ایجاد نشود.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر نیز در ارتباط با مرکز جامع آزمایشگاهی انتقال خون استان، گفت: با تکمیل این پروژه همه فرآیند مربوط به فرآوری خون از جمله آزمایش‌های سرولوژی اختصاصی و بررسی خون‌های نادر در این ساختمان انجام می‌شود.

نرگس عبیدی افزود: هرچند هم اکنون نیز در ساختمان قدیم انتقال خون استان فرآوری انجام می‌شود اما با بهره برداری و تجهیز مرکز، به صورت جامع و با تجهیزات پیشرفته‌تر فرآیند فرآوری صورت می‌گیرد.

وی در ارتباط با بخش پلاسماگیری از بهبود یافتگان از ویروس کرونا نیز بیان کرد: با اینکه نزدیک به یک ماه از فراهم شدن این امکان در بوشهر می‌گذرد اما استقبال بهبود یافتگان از آن قابل قبول نیست.

عبیدی اظهار کرد: ممکن است این عدم استقبال ناشی از تبلیغ و اطلاع رسانی ناکافی باشد که لازم است با همکاری رسانه‌ها این مساله به صورت جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل انتقال خون استان بوشهر یادآور شد: بهبود یافته‌های بیماری کووید ۱۹، پس از گذشت ۲۸ روز از بهبودی و با داشتن توان جسمی لازم، می‌توانند به پایگاه انتقال خون بوشهر مراجعه و با ارائه مدارکی دال بر ابتلا و بهبودی، پلاسمای خود را که حاوی آنتی بادی این ویروس است به بیماران نیازمند در بیمارستان‌ها اهدا کنند.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی پلاسما سازمان انتقال خون ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی پلاسما سازمان انتقال خون ایران بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی پلاسما سازمان انتقال خون ایران اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی انتقال خون استان استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار