Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@18:41:59 GMT

ارزشیابی دانش آموزان سنتی نخواهد بود

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۱۶۶۸

ارزشیابی دانش آموزان سنتی نخواهد بود

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد ما در طرح خوانا، رویکرد تلفیقی است گفت: متاسفانه سال هاست که در برنامه های درسی از رویکرد سنتی، برنامه های درسی مجزا، نگاه دیسیپلینی و جزیره ای رنج می بریم.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده در افتتاحیه طرح بسته تحولی "مدرسه خوانا" با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: میوه بلند مدتی که آقای وزیر در صحبت هایش به آن اشاره کرد بسیار مهم است؛ میوه خوانا، میوه تمام عمر است و امیدوارم این اتفاق بیفتد و بتوانیم در آینده این سرزمین انسان های بزرگی مانند ادبا و مفاخر ادبی کشور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم دوباره شاهد ظهور حافظ ها، مولوی ها، عطارها و خیام ها باشیم که شهرت جهانی دارند. این مهم میسر نمی شود مگر آنکه پایه های خشت اول را محکم بگذاریم.

حکیم زاده با اشاره به اینکه ما فرهنگیان در این شرایط سخت تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا به خوبی از این وضعیت عبور کنیم گفت: این مهارت های زبانی پایه خواندن، نوشتن، گوش کردن و سخن گفتن که در بسته تحولی خوانا مدنظر است در درجه اول برای یک زیست سالم انسانی مورد توجه خداوند در قرآن قرار گرفته و در آیات متعددی به آنها اشاره شده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه به مصادیقی از این چهار مهارت در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: رویکرد ما تلفیقی است. متاسفانه سال هاست که در برنامه های درسی از رویکرد سنتی، برنامه های درسی مجزا، نگاه دیسیپلینی و جزیره ای رنج می بریم.

حکیم زاده افزود: در این طرح به دنبال آن هستیم کودکان را در قالب طرح خوانا به ادب، مسئولیت ورزی و جرات ورزی نیز مجهز کنیم. سه مهارت مهم پایه زندگی دانش آموزان را در قبال مشکلات و مسائل زندگی تجهیز می کند. ادب سرمایه زندگی انسان هاست.

وی با بیان اینکه به دنبال آن هستیم این مهارت ها را به صورت تلفیقی جلو ببریم عنوان کرد: ارزشیابی سنتی نخواهیم داشت. به دنبال آن هستیم که با همکاری و تشریک مساعی، نتایج را در رفتار دانش آموزان مشاهده کنیم و افرادی داشته باشیم که زبان فارسی را به شکل درستی بخوانند و بنویسند و اگر به این مهم دست یابیم یکی از ماموریت های اساسی دوره ابتدایی در سندتحول بنیادین حتما محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح خوانا ارزشیابی توصیفی همه باهم علیه کرونا دانش آموز برنامه های درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۱۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین از بازگشت ۴۶۱ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به تحصیل در سال تحصیلی جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان اظهار کرد: شعار هفته معلم در سال تحصیلی گذشته ۱۹۹ دانش آموز قزوینی در ۱۴ رشته المپیادی پذیرفته شدند.

وی از ساخت و بهره‌برداری از ۷۴ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان در طول ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: عمده این زمین‌های چمن درون مدارس استان ساخته شده و با توجه به تجارب تلخ گذشته آنها را اجاره نمی‌دهیم تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال از آنها بهره بگیرند. در ضمن بنا داریم تا پایان امسال تعداد این زمین‌های چمن مصنوعی را به ۱۰۰ زمین برسانیم.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین همچنین از شناسایی ۹۹۰ کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: با مساعدت و همراهی خیران ۴۶۱ نفر از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به تحصیل برگشتند که ۴۷ درصد کل این دانش‌آموزان را شامل می‌شوند.

سیاهکالی مرادی به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار در قالب طرح ملی شهیدسلیمانی برای ساخت این زمین‌های چمن مصنوعی اشاره کرد و گفت: همچنین ساخت استخر دانش‌آموزی شهیدرجایی به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی معلمان با حضور ۳۵۰۰ نفر معلم از ۱۴ مدرسه ادامه داد: با توجه به موج بازنشستگی معلمان در استان قزوین ۱۱۹۰ نفر جذب معلم از طریق آزمون استخدامی داشتیم.

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در یک‌سال اخیر ۵۶۵ نفر برای انتخاب معلم نمونه در مرحله نخست شناسایی شدند که ۱۶۷ نفر در دوره ابتدایی، ۱۳۷ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۲۷ نفر هم در مقطع متوسطه دوم کار می‌کنند. در نهایت از بین این افراد ۴۰ نفر شامل ۱۵ معلم ابتدایی، ۱۳ نفر معلم متوسطه اول و ۱۲ نفر متوسطه دوم انتخاب شدند که در نهایت ۳ نفر معلم برگزیده کشوری و ملی داشتیم.

سیاهکالی مرادی همچنین با اشاره به تجهیز و تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی یانس‌آباد گفت: قرار است این اردوگاه برای اقامت خبرنگارانی که با آموزش و پرورش همکاری دارند، به مدت حداقل یک‌شب در اختیار خبرنگاران و خانواده آنها قرار گیرد.

کد خبر 749461

دیگر خبرها

  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم