Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: مراکز اطلاع رسانی دارو و سموم (DPIC) ارائه دهنده خدمات مشاوره‌ای در مورد دارو‌ها و همچنین کنترل موارد مسمومیت پیش از رسیدن به مراکز درمانی از طریق سامانه ۱۹۰ (داخلی ۳- کد ۲)، پاسخگوی عموم مردم است.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شاغلین حرف پزشکی و یا عموم مردم می‌توانند از طریق شماره گیری خط تلفن ۱۹۰ و انتخاب داخلی ۳، کد ۲، با این مرکز تماس بگیرند و تمامی سوالات خود را در زمینه دارو‌ها و کنترل موارد مسمومیت از داروسازان و پزشکان شاغل در این مراکز مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تمامی نقاط کشور با شماره گیری ۱۹۰، می‌توان به مرکز اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم همان منطقه دانشگاهی متصل شد.

مرکز اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم واقع در شهر تهران، اصلی‌ترین مرکز کشور می‌باشد که از ساعت ۸ تا ۲۰ علاوه بر پاسخگویی تماس‌های شهر تهران، به تماس‌های وارده از دیگر شهر‌هایی که فاقد مرکز اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم می‌باشند، مشاوره دارویی ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اجرای ۲۲۰ پروژه درمانی در دانشگاه بقیه الله/ هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند

امروزه با پیشرفت‌های سریع در زمینه تولید دارو‌های جدید، نیاز به آگاهی و دسترسی به اطلاعات مربوطه در همه ابعاد ضروری است.

علاوه بر این، با راهنمایی تلفنی بیماران و افرادی که دچار مسمومیت شده اند و خانواده‌های ایشان، مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی کاهش خواهد یافت. همچنین با ارائه اطلاعات دارویی و شناسایی عوارض و تداخلات خطرناک توسط داروسازان شاغل در این مراکز، می‌توان به سلامت جامعه کمک کرد.

سوالاتی که از طریق تماس تلفنی با سامانه ۱۹۰، داخلی ۳، ۲ می‌توان از مراکز اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم پرسش کرد به شرح زیر است:

ارزیابی دارو، موارد مصرف دارو در هر بیمار

موارد منع مصرف دارو و موارد احتیاط مصرف

عوارض شایع مصرف دارو، راه‌های کاهش آنها، همچنین شناسایی عوارض خطرناک و اقدام صحیح در برخورد با آن‌ها

تداخلات دارو‌ها با دارو‌های دیگر، غذا‌ها و نتایج آزمایش‌های طبی

ایمنی مصرف دارو در دوران بارداری و شیردهی

سازگاری اختلاط دارو‌های تزریقی با هم و با محلول‌های تزریقی

شرایط نگهداری و پایداری دارو‌ها

بررسی شدت مسمومیت‌ها و راهنمایی اولیه و اقدامات مقتضی قبل از رساندن فرد مسموم به بیمارستان

انتهای پیام/

برچسب ها: دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی دارو ها و سموم مصرف دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت