Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی اکبر قربانی که امروز در نشست علنی و رسمی شورای اسلامی شهر و در مراسم تقدیر از برخی پرستاران به مناسبت روز پرستار سخن می گفت با اشاره به خدمات مدیریت شهری در قم بیان کرد: خدمات شهرداری قم و تحول در چهره شهر با وجود همه مشکلات و معضلات، امری انکارناپذیر است و به وضوح دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که تکریم از پرستار، تکریم از یک حرفه نیست تصریح کرد: تکریم از پرستار در حقیقت تکریم از مقام والای شهروندی و انسانیت است.

قربانی با اشاره به غافلگیری کادر درمان کشور در برابر ویروس پیچیده کرونا اظهار کرد: همه مشکلات و از جمله مبتلا شدن برخی از کادر درمان و اعضای خانواده آنان به کووید19 هم سبب تعطیل شدن خدمات بهداشتی و درمانی به مردم نشد.

وی تصریح کرد: سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت توجه به جامعه پرستاری، حجت را بر همگان تمام و تکلیف مسؤولان امر را مشخص کرده است.

قربانی با ابراز نگرانی از یافته شدن نسخه تکامل یافته تری از کووید19 در اروپا گفت: ما همچنان به عهدی که با مردم بسته ایم وفاداریم، ولی در عین حال انتظار داریم برنامه مدوّن حمایت و پشتیبانی از قشر سلامت توسط مسؤولان عملیاتی و اجرایی شود.

همچنین در این برنامه، رئیس شورای اسلامی شهر قم هم با تبریک روز پرستار و ابراز این که حقوق و مزایای این قشر زحمتکش، پاسخگوی نیازهای آنان نیست تأکید کرد: منویّات رهبر معظم انقلاب درباره پرستاران عزیز که روز گذشته بیان فرمودند باید اجرایی و عملیاتی شود.

عبدالله جلالی افزود: خدمات پرستاران دلسوز علاوه بر بهبود سلامت جسمی بیماران، در بهبود سلامت روانی آنان نیز نقش دارد.

وی در ادامه به تلاش های شبانه روزی مادران و همسران جانبازان به عنوان پرستاران آنان اشاره کرد و بیان داشت: ما همواره قدردان زحمات آنان هستیم، چراکه این عزیزان سال هاست رنج پرستاری و نگهداری از ایثارگران انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را به دوش می کشند و همچنان در این راه ثابت قدم و استوار هستند.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر مقدس قم شورای اسلامی شهر روز پرستار تقدیر از پرستاران رهبر معظم انقلاب تعیین تکلیف مسؤولان اتمام حجت مسؤولیت پذیری وظیفه شناسی تکریم انسانیت مادران و همسران جانبازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

مهلت یک ماهه دادستانی تهران به مالکان برای اعلام منشاء ارز پرداختی واردات دستگاه‌های کشنده

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس