Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) از فارغ التحصیلی ۱۳۹ طلبه از این مرکز خبر داد و گفت: این افراد به عنوان متخصصان حوزه کلام، مذاهب اسلامی و تاریخ شناخته می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «حسین حبیبی‌تبار» پیش از ظهر امروز(دوشنبه 1دی) در نشست خبری مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) و همچنین محکومیت بیانات یکی افراد سبک مغز در توهین به رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: انسان واقعا نسبت به این گونه افراد نمی داند چگونه سخن بگوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز تخصصی کلام و مذاهب اسلامی ائمه اطهار(ع) افزود: انسان تعجب می‌ کند از افرادی که قبلا اعتقاد به نظام و انقلاب داشته اند ولی سخنانی را بر زبان جاری کرده اند که عین سخنان دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی است؛ این که بگوییم خون های ریخته شده افراد منافق به پای رهبر معظم انقلاب است مثل این است که بگوییم خون های ریخته شده از خوارج به گردن امیرالمؤمنین(ع) است.

 

وی در ادامه در ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی و پژوهشی مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) عنوان کرد: در راستای منویات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب از سال 1383 به دستور مرجع فقید و انقلابی آیت الله العظمی فاضل‌لنکرانی مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) در ذیل مرکز فقهی با چند هدف تأسیس شد که از جمله آنها می توانیم به تبیین اندیشه های نورانی اهل بیت(ع) اشاره کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین حبیبی تبار به دیگر اهداف تأسیس این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد: دفاع و پاسخگویی نسبت به شبهات وارده، تقریب بین مذاهب اسلامی با استدلال و برهان های علمی و تربیت دانش پژوهان متخصص در حوزه کلام و مذاهب اسلامی از جمله اهداف تأسیس این مرکز است، لذا از آن سال دانش پژوهانی گزینش شده اند.

 

وی اضافه کرد: ما در سطح دو، سه و چهار در رشته هایی نظیر مذاهب اسلامی، کلام و تاریخ دانش پژوه گرفته ایم و این مرکز تا کنون خدمات زیادی در داخل و خارج کشور داشته است.

 

رئیس مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) بیان داشت: در سال جاری 65 دانش پژوه داریم و فارغ التحصیلان ما نیز 139 نفر هستند و در حوزه پژوهش نیز گروه هایی مشغول امور پژوهشی هستند چون ویژگی این مرکز، پژوهش محور بودن آن است؛ کلام، فقه، تفسیر، حدیث و تاریخ مقارن پنج گروه تخصصی ما است و تا کنون بیش از 60 کتاب از سوی این مرکز تألیف و به جامعه علمی کشور تقدیم شده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال جاری تألیف 19 کتاب و 5 درسنامه و 13 مقاله را داشته ایم که برخی چاپ شده و برخی در دست انتشار است

 

حجت الاسلام والمسلمین حبیبی تبار با بیان این که امسال به دلیل شیوع کرونا نشست های علمی آنچنانی نداشتیم، گفت: اما با این وجود مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) بیشترین نشست های علمی را در راستای تبیین اندیشه و افکاری سلفی ها و تکفیری ها در حوزه علمیه داشته است که برخی از آنها به زبان های دیگر ترجمه شده است.

 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به ابعاد بین المللی فعالیت این مرکز خاطرنشان ساخت: ما همچنین در افغانستان بزرگترین مرکز علمی را از این جهت داریم که به شهادت شورای مدیریت کابل، حرف اول را در حوزه های علمیه افغانستان می‌ زند، مرکز کلامی در مشهد نیز مثل نگینی در حوزه علمیه مشهد می‌ درخشد و چند سالی است که کارهای خیلی خوبی انجام داده است و در مالزی و اندونزی و هند نیز شعباتی داریم.

 

رئیس مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) یادآور شد: در هر کشوری فعالیت تابع استعداد موجود در آن کشور است و سازو کار خودش را دارد، مرکز کابل از آن طریق منشورات خود را چاپ کند و درمالزی به دلیل محدودیت های شیعیان و مشکلاتی که وجود دارد، کارها با سرعت کمتری پیش می رود ولی در اندونزی و هند زمینه بهتری برای کار وجود دارد که در حد خودشان فعال هستند.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: کلام و مذاهب مرکز فقهی ائمه اطهار مرکز تخصصی ائمه اطهار ع رئیس مرکز تخصصی مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم. 

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش‌هایی برگزار می‌شود و سقف نیاز‌ها بررسی می‌گردد و ما بستر‌های مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد:ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشور‌های دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری تصریح کرد:باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهاد‌های خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشور‌های منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینار‌های علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • نشست تخصصی اقتصاد اسلامی، مبارزه با نئولیبرالیسم در حرم مطهر رضوی؛ 12 اردیبهشت
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد