Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: دکتر سید حسین آقامیری متخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص نورواینترونشن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که برای اولین بار در سطح دانشگاه یک شیرخوار ۱۰ ماهه تحت آنژیوگرافی مغز و عمل اینترونشنال قرار گرفته است، نتایج این عمل و حال عمومی شیرخوار را رضایت بخش اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته وی، دیانا آزادی شیرخوار ۱۰ ماهه‌ای است که هفته قبل با تشنج، ضعف اندام و افت سطح هوشیاری به بیمارستانی در لرستان مراجعه کرده بود و پس از انجام CT-scan و MRI با تشخیص خونریزی و سکته مغزی در حیطه شریان مغزی خلفی سمت چپ به بیمارستان امام حسین (ع) ارجاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نادر بودن این نوع سکته و خونریزی مغزی در سن ۱۰ ماهگی خاطرنشان کرد: درمان این بیماری به شیوه اینترونشنال در کل کشور ندرتا انجام می‌شود و در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز برای اولین بار است که یک شیرخوار ۱۰ ماهه تحت آنژیوگرافی مغز و عمل اینترونشنال قرار می‌گیرد.

این متخصص مغز و اعصاب دانشگاه یادآور شد: شیرخوار دوشنبه ۲۴ آذرماه پس از مراجعه به بیمارستان امام حسین (ع) بلافاصله تحت انژیوگرافی مغزی تشخیصی قرار گرفت. در آنژیوگرافی، اختلال عروقی آنوریسم از نوع کاذب در شیرخوار تشخیص داده شد که موجب خونریزی و سکته مغزی در این شیرخوار شده است.

وی فقدان جدار واقعی را از ویژگی‌های این نوع آنوریسم‌ها برشمرد و گفت: این نوع آنوریسم دارای جداری فوق العاده نازک است که به راحتی دچار پارگی مجدد می‌شود. خطرات پارگی مجدد به مراتب بیش از خونریزی اولیه است و حتی ممکن است حیات بیمار را تهدید کند.

به گفته این فوق تخصص نورواینترونشن دیانای شیرخوار کاندید عمل اینترونشنال شده و روز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۹۹ توسط تیم تخصصی مغز و اعصاب بیمارستان امام حسین (ع) تحت درمان قرار گرفت.

وی با بیان این که در عمل مذکور با تکنیک کویل گذاری آنوریسم و شریان مقصری که موجب سکته و خونریزی طفل شده بود را بستیم، افزود: این مداخله درمانی باعث می‌شود تا خطر خونریزی مجدد و تهدید حیات شیرخوار از بین برود و کودک چند روز پس از عمل مرخص شود.

این متخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص نورواینترونشن دانشگاه با اشاره به نتیجه موفقیت آمیز عمل خاطرنشان کرد: نتیجه آنژیوگرافی عمل بسیار عالی و حال عمومی نوزاد رضایت بخش است. در سی تی اسکن‌های بعد از عمل عارضه جدید و یا سکته و خونریزی جدیدی مشاهده نشد و شیرخوار نیز عارضه نورولوژیک جدیدی پیدا نکرد.

دکتر آقا میری با اشاره به بهبودی کامل دیانای شیرخوار، از ترخیص او در روز سه شنبه دوم دی ماه خبر می‌دهد که می‌تواند به زندگی طبیعی خود ادامه دهد.

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به این که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی یک طفل شیرخوار ۱۰ ماهه تحت عمل اینترونشنال قرار گرفته است، از کمک و حمایت ریاست بیمارستان و همکاران گروه‌های مختلف بیمارستان امام حسین (ع) نظیر کت لب، دکتر سهراب سلیمی متخصص بیهوشی و ... در انجام آنژیوگرافی و عمل اینترونشنال قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی با اشاره به بالاترین آمار درمان بیماران سکته مغزی حاد به روش مکانیکال ترومبوکتومی در بیمارستان امام حسین (ع) در کل کشور، خاطرنشان کرد: درمان اینترونشنال مغزی در این مرکز در حال گسترش است و در آینده خبر‌های جدیدی را از این بیمارستان خواهید شنید.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سکته مغزی شیرخوار لرستان سکته خونریزی مغزی صراط بیمارستان امام حسین دانشگاه علوم پزشکی متخصص مغز و اعصاب سکته مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است

محسن روز رخ، ظهر امروز و در نشست خبری کنگره یاد شده که با رویکرد درمان چندتخصصی تومورهای مغزی کودکان، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت جاری در تهران  برگزار می شود، در پاسخ به قدس با بیان  این مطلب افزود: درمان ۶۵ تا ۷۰ درصدی کودکان سرطانی در ایران در حالی است که این رقم در ترکیه ۶۰ درصد و در دیگر کشورهای منطقه زیر ۵۰ درصد است.

وی درمان سرطان کودکان را در کشورهای پیشرفته دنیا ۸۰ تا ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: این که در شرایط موجود ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در کشور درمان می شوند واقعاً اتفاق چشمگیری است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس، درباره مهمترین دلایل ایجاد سرطان در بین کودکان ایرانی هم گفت: دلایل مختلفی در این زمینه نقش دارند و یک عامل منحصر به فرد را در  ابتلای کودکان به سرطان نمی سراغ گرفت؛ عواملی محیطی،  وراثت، تغذیه می تواند در ایجاد سرطان کودکان دخیل باشد. البته درصد آن ها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال شاید در برخی از انواع سرطان ها ژنتیک و در بعضی دیگر، تغذیه و محیط بیشتر نقش داشته باشند. اما همه این عوامل در ایجاد سرطان در کودکان دخالت دارند و به همین دلیل است که ما یک درمان واحد را برای سرطان ها نداریم. چون وقتی دلیل بیماری را بدانیم درمان آن راحت خواهد بود و این که درمان سرطان ها بسیار سخت است به این خاطر است که علت اصلی آن دقیقاً مشخص نیست. البته شاید در آینده این دلیل اصلی تشخیص داده شود و درمان آن راحتر صورت گیرد.

وی با اشاره به این که بر اساس آمارها در دنیا، سرطان کودکان یک درصد کل سرطان ها را تشکیل می دهد، افزود: یعنی سرطان در بین کودکان خیلی شیوع ندارد با این وجود سالانه در آمریکا ۵۵ هزار  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود و در ایران نیز سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود .

می خواهیم در درمان کودکان مبتلا به سرطان به آمار کشورهای توسعه یافته برسیم

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه محک، هم در این نشست خبری با بیان این که باید پذیرفت که سیستم بهداشت و درمان هر کشوری  تابعی از وضعیت اقتصادی آن کشور و سهمی است که از تولید ناخالص داخلی آن می برد، تصریح کرد: بنابراین در درمان کودکان مبتلا به سرطان باید این طور نگاه کنیم آنچه که امروز در بیمارستان محک اتفاق می افتد به لطف تامین منابعی است که از سوی خیرین صورت می گیرد. در واقع کمک های خیرین ما را قادر کرده است تا روش های درمانی متفاوت تری را نزدیک به روش های روز دنیا پیاده کنیم و همچنین داروهایی را که مورد نیاز کودکان سرطانی است تامین کنیم . در واقع این موضوع – کمک های مردمی-  موجب شده تا در درمان  کودکان سرطانی نسبت به میانگین کشوری جلوتر باشیم؛ اما این به این معنا نیست که می توانیم به رقم های ۸۰ تا ۸۵ درصدی کشورهای توسعه یافته در درمان کودکان سرطانی  نزدیک شویم. چون بخشی از این اختلاف فاصله به شرایط اقتصادی کشورها بر می گردد که محک به همت خیرین نیکوکارش تلاش می کند تا روز به روز این فاصله را کمتر کند. در واقع  ما سعی داریم تا تمام محدودیت ها را البته تا جایی که ممکن است پشت سر بگذاریم تا به آمارهای کشورهای توسعه یافته  در درمان کودکان سرطانی برسیم.

درمانی قطعی ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک

دکتر میترا قالیبافیان، آنکولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، از تشکیل ۴۲ هزار پرونده مبتلا به سرطان در بیمارستان محک از زمان تاسیس موسسه محک تاکنون خبر داد و گفت: طبق گزارش های موجود ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان کاملاً درمان شده و به خط پایه زندگی برگشته اند. 

وی با اشاره به این که هرچند تومورهای مغزی دومین نوع شایع سرطان در کودکان است اما نخستین عامل مرگ کودکان محسوب می شود، افزود: کودکانی که مبتلا به تومور مغزی هستند و تحت درمان قرار می گیرند و زنده می مانند با عوارض دیررس درمان دست به گریبان می شوند. بنابراین در طول زمان متوجه شدیم که درمان تومورهای مغزی کودکان نیاز به یک برخورد متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد.

 وی در همین زمینه افزود: دومین نکته ای که با پیشرفت علمی متوجه شدیم این است که تومورهای کودکان با تومورهای بزرگسالان کاملاً متفاوت است: یعنی اگر حتی یک اسم داشته باشند اما رفتارشان در کودک به نسبت بزرگسال متفاوت است. این موضوع ما را به اینجا رساند که برخورد تیم درمان و تیم پشتیبانی با کودکی که دچار تومور مغزی است باید متفاوت باشد. از این رو هدف چهارمین کنگره دوسالانه آنکولوژی این است که این تفاوت برخورد در درمان کودکان مبتلا به سرطان را در قیاس با بزرگسالان، نمایش دهد.  

وی با تاکید بر این که کودکان نجات یافته از سرطان نیازمند بازتوانی درازمدت هستند، تصریح کرد: این نوع کودکان پس از درمان وقتی به جامعه باز می گردند با محدودیت هایی مواجه می شوند بنابراین باید برای بازتوانی آن ها از همان روز نخست فکری شود.

قالیبافیان، با اشاره به این که زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد، افزود: کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگترها حساس‌تر هستند.جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است. در مجموع برخی کودکان پس از ۵سال درمان، کاملاً بهبود می یابند.

درمان آنکلوژی نیاز به یک کار تیمی دارد

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی هم در ادامه این نشست از درمان ۲۰ درصد کودکان ایرانی مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک خبر داد و گفت: درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد و موسسه  محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استادان این بیمارستان سابقه هیئت علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در بیمارستان محک را دارند.

محمود مصدق

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)