Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان و اداره کل شیلات استان توسط عبدالنبی سواعدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان و فتح اله ابوعلی مدیرکل شیلات استان به امضاء رسید.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، این مراسم ظهر امروز دوشنبه، یکم دی ماه جاری با حضور ارسلان غمگین مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی، معاونین و مشاورین دو دستگاه در سالن مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان اظهار کرد: به منظور ایجاد هماهنگی و یکپارچه سازی در امر سیاست گذاری هدایت، حمایت و اعتبارسنجی و نظارت بر آموزش های مهارتی در بخش شیلات و به منظور استفاده از ظرفیت ها و توانایی های اجرایی طرفین با هدف تقویت و توسعه فرهنگ مهارت آموزی این تفاهم نامه همکاری منعقد شد.

عبدالنبی سواعدی افزود: این تفاهمنامه با موضوع توسعه کمی و کیفی آموزش های مهارتی بخش شیلات استان، مشارکت فی مابین به منظور بهره گیری از توانایی های علمی و تجربی آموزشی و پژوهشی طرفین و توسعه و ارتقای مهارت دانش و شایستگی های مورد نیاز جامعه هدف می باشد.

او گفت: یکپارچه سازی استانداردهای آموزشی بخش شیلات و فنی و حرفه ای، اجرای پروژه  های تحقیقاتی مشترک و انجام خدمات مطالعاتی و امکان سنجش مورد نیاز ادارات طرفین، برگزاری همایش های علمی، آموزشی-مهارتی مشترک، مطالعه اثر بخشی دوره های آموزشی، ارتقای سطح علمی مدرسان و مربیان آموزشی در بخش شیلات، توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در حوزه شیلات استان، پیش بینی توسعه و راه اندازی کارگاه های آموزشی برای حرفه های جدید در حوزه بخش شیلات، استفاده از امکانات تحقیقاتی کارگاهی متقابل براساس ضوابط موجود، تعامل و همکاری در المپیادهای ملی مهارت بخش شیلات و آبزیان از اهداف مشترک دو دستگاه است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان بیان کرد: تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان در این تفاهمنامه شامل تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی براساس نیازسنجی، برنامه ریزی اجرای دوره های آموزشی مهارتی، برگزاری آزمون پایان دوره و صدور گواهینامه مهارت، انجام بیمه مسوولیت مدنی تمام کار آموزان شرکت کننده در دوره های آموزشی، تعامل کارشناسی با شیلات استان در خصوص بازنگری، تدوین استانداردهای آموزشی شغل و مهارت ویژه بر اساس رشته های مورد نیاز شیلات، استفاده از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری به منظور آموزش معرفی شدگان از طرف شیلات است.

 او اضافه کرد: تعهدات اداره کل شیلات استان در این تفاهمنامه شناسایی مشاغل و نیازهای آموزشی گروه هدف و اعلام کتبی به اداره کل برای تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی مربوطه، پیشنهاد عناوین، سر فصل و محتوا بر اساس نیازسنجی آموزشی انجام شده برای تدوین استانداردهای جدید و برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز در بخش شیلات، معرفی کارشناسان و متخصصان مجرب بهمنظور عضویت در کمیته های تخصصی تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی، تامین اعتبار مورد نیاز برای تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی مورد نیاز در صورت عقد قرارداد و همکاری در تامین فضای آموزشی مورد نیاز مناسب و متناسب با دوره های آموزشی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان در پایان افزود: مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضاء سه سال شمسی است که در صورت توافق قابل تمدید خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تفاهم نامه برنا خوزستان اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان شیلات خوزستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای دوره های آموزشی شیلات استان تفاهم نامه بخش شیلات مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب گرایلو عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی در چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی گفت: امید است انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های ترانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

گرایلو اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات مناسب به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در مجتمع بزرگ بندر امام، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که بیش از ۲ برابر رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

کد خبر 6088182

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند