Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس شوراى اسلامى با تأکید بر اینکه ضرورت دارد برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ایجاد فضای غوغاسالار پرهیز کنند، گفت: به سازمان‌های درآمد-هزینه‌ای؛ بودجه‌ای از سوی دولت تعلق نمی گیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رحمت‌الله فیروزی پوربادی در گفت و گو با پایگاه اطلاع‌رسانى سازمان بنادر و دریانوردى، با بیان اینکه بخش خصوصی و سازمان بنادر و دریانوردی مکمل یکدیگر هستند، اظهار داشت: ضرورت دارد که سازمان بنادر؛ سهم نظارتی خود را بیشتر کرده و و با واگذاری امور به بخش خصوصی بهره وری حوزه بندر و دریا را افزایش دهد؛ هر چند که در این مدت چنین نگاهی بوده است، ولی امیدواریم با همکاری تمام دستگاه‌ها حرکت به سمت بخش خصوصی بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به عملکرد مطلوب سازمان بنادر و دریانوردی در دوران تحریم و شیوع ویروس کرونا، توقع و انتظار از این سازمان بیشتر شده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شوراى اسلامى با بیان اینکه موضوع تحقیق و تفحص از سازمان بنادر و دریانوردی؛ نظر یک یا دو نفر از نمایندگان مجلس بوده است، تصریح کرد: این مقوله در حد مصوبه نیست و تاکنون نیز گزارشی به کمیسیون عمران ارجاع نشده که در قامت ایراد گرفتن و محکوم کردن سازمان بنادر و دریانوردی باشد.
فیروزی پوربادی با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی وظیفه نظارتی دارد و سوالاتی را مطرح می کند، عنوان کرد: هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و جزو وظایف ذاتی نمایندگان مجلس است.
وی با بیان اینکه ضرورت دارد برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ایجاد فضای غوغاسالار پرهیز کنند، گفت: تمام مسایل و چالش‌ها را زمانی می توان حل و فصل کرد که تمام مجموعه ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و با یکدیگر همکاری کنند؛ زمانی‌که با گفت و گو و بیان مشکلات می‌توان مسیر سرمایه‌گذاری و توسعه را هموار کرد، لزومی ندارد که فضاهای ضد تولید و ضد سرمایه‌گذاری شکل گیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه سیاست کلی نظام بر این است که در سال جهش تولید حداکثر استفاده از توان داخلی را داشته باشد، گفت: الزامی است تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی در راستای بهبود فضای کسب و کار، توجه به شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از دانش متخصصان داخلی را در دستورکار خود قرار دهند.
فیروزی پوربادی ادامه داد: با سفارش به قطعه‌سازان داخلی و همکاری با مجموعه‌های دانش بنیان، شاهد برطرف شدن نیاز داخلی خواهیم بود و از سوی بستر مناسبی برای حوزه تولید شکل می‌گیرد و در نهایت میزان وابستگی به خارج از کشور تا حد قابل توجهی کاهش پیدا می کند.
گفتنی است، سازمان بنادر و دریانوردی سفارش ساخت 768 قطعه بندری و دریایی را در مراکز دانش بنیان و کارگاه‌های بزرگ و کوچک در سراسر کشور داده است که این امر در راستای رونق، جهش تولید و رفع مشکل سازندگان تجهیزات بندری و دریایی بوده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در مورد فعالیت سازمان‌های درآمد-هزینه ای، خاطرنشان کرد: بودجه‌ای از دولت به شرکت‌های دولتی درآمد-هزینه ای تعلق نمی‌گیرد و درآمد و هزینه آنها از طریق شرکت مدیریت می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی عضو کمیسیون عمران مجلس مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد