Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «محمد ناظمی اردکانی» امروز دوشنبه در نشست خبری با موضوع ویژگی‌های رییس و کابینه دولت سیزدهم در جهت تشکیل دولت مردمی و تحول‌گرا که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری تلاش دارد تا وحدت و همگرایی را در جامعه اسلامی تحقق بخشد چرا که پیروزی را در وحدت می بیند و با خط و مشی روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حرکت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این فعال سیاسی یادآورشد: جبهه پیروان خط امام در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با جمعیت نیروهای انقلاب همراهی داشت و سبد واحد رای تامین شد و همه جریان‌های اصولگرا آرا خود را به این سبد ریختند و در انتخابات مجلس یازدهم هم با شورای ائتلاف همکاری کرد.

ناظمی اردکانی افزود: جامعه روحانیت مبارز در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ میزبان جریانات سیاسی اصولگرا است و به دنبال این است تا همه جریان‌های اصولگرا را با خود همراه کند.جبهه پیروان خط امام و رهبری هم این تصمیم را پذیرفته و با جامعه روحانیت همراهی می‌کند.

عضو جبهه پیروان خط امام در تبیین ویژگی‌های مطلوب رییس دولت سیزدهم گفت: رییس دولت آینده باید کلان نگر، دارای گفتمان و برنامه راهبردی باشد و یک تیم کارآمد و منسجم وی را همراهی کند.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران افزود: رییس دولت آینده باید نسبت به محیط داخلی و بین المللی صاحب تحلیل بوده و فرصت‌ها و تهدیدها را بشناسد و برای برون رفت از وضعیت‌ها، راهبرد مشخصی داشته باشد.

وزیر پیشین تعاون تصریح کرد: رییس دولت آینده باید جوان گرا و معتقد به ظرفیت‌های کشور باشد و به اصل «ما می‌توانیم» معتقد باشد همچنین تصمیم گیری‌های خود را با شجاعت انجام دهد و در عین حال زندگی ساده و بی‌آلایش داشته باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا با شمردن ویژگی‌های دولت آینده، بیان داشت: اعضای دولت آینده باید در حفظ ارزش‌های انقلاب مجاهدت کنند. کابینه باید منسجم عمل کند و بتواند نظارت عینی بر عملکردها داشته باشد ضمن اینکه باید به نقش تشکل‌های مردمی در فرایند تصمیم سازی و اجرای برنامه ها معتقد باشد.

وی حذف بروکراسی در نظام اداری، ترجیح منافع ملی بر منافع جناحی و توان برخورد با سوء استفاده‌های مالی را از دیگر ویژگی‌های دولت‌ آینده ذکر کرد و گفت: رییس دولت آینده باید پاسخگوی همه تصمیمات خودباشد، ضعف‌های خود را بپذیرد و شفافیت را در دستور کار قرار دهد.

 ناظمی اردکانی اضافه کرد: اگر بخواهیم در کشور فساد و رانت نباشد باید شفاف سازی در جامعه نهادینه شود. موضوع فساد، رانت و اختلاف طبقاتی  از مشکلات امروز جامعه اسلامی است که دولت آینده باید به آن توجه کند. شفافیت تنها راهبردی است که می تواند ما را از این مهلکه نجات دهد.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران و عضو جبهه پیروان خط امام با بیان اینکه دولت آینده باید روحیه مبارزه با فساد داشته باشد، گفت: فساد صرفا با برداشتن پرچم مبارزه، ریشه کن نمی‌شود.همچنین قانون‌مداری از دیگر ویژگی‌های دولت آینده است‌.

ناظمی اردکانی در ویژگی عام تیم دولت آینده بیان داشت: این تیم باید دین مدار و مردم دار باشند و روحیه انقلابی و جهادی داشته باشند. افرادی دانا، تحصیلکرده و دارای قدرت تحلیل و روحیه استکبار ستیز و سلطه ناپذیر باشد. واقع نگر و آرمان خواه و معتقد به کار جمعی باشند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی ستاد انتخابات کشور محمد ناظمی اردکانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی ستاد انتخابات کشور انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی ستاد انتخابات کشور اخبار کنکور رییس دولت آینده جبهه پیروان خط امام ناظمی اردکانی جامعه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است

معراجی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با شبکه خبر در ارتباط با خیزش دانشجویان دانشگاه های سراسر جهان خصوصا آمریکا علیه صهیونیست ها و حمایت غربی ها از آن ها اظهار کرد: درباره تظاهرات دانشجویان در آمریکا باید نکته‌ای را در نظر بگیریم که این بخشی از خروش افکار عمومی جامعه علیه یک رویدادی است که وجدان عمومی بشریت را جریحه دار کرده و تبلور آن را در دانشگاه های آمریکا می بینیم . اکنون ما با قشر دانشجو و جوانی طرف هستیم که دارای هدف و پایگاه ویژه‌ای مانند دانشگاه هستند که قابلیت همگرایی را برای این قشر به وجود می‌آورد.

وی گفت: صرفا نباید این تظاهرات و ضدیت با اقدامات اسرائیل را مربوط به دانشجویان بدانیم اما آن چیزی که می‌شود به صورت ملموس توجه کرد آن است که تشکل یافتگی این دانشجویان یک و یژگی خاص است.

وی ادامه داد: زمانی که از جنبش‌های دانشجویی حرف می‌زنیم باید  به دهه ۱۹۶۰ میلادی توجه کنیم. در آن زمان آمریکا درگیر جنگ ویتنام بود و تظاهرات دانشجویان در آن زمان باعث توقف و دست کشیدن آمریکا در جنگی  شد که خود هم می دانستند دستاوردی ندارد و تنها جنگی فرسایشی است و با تلفات زیادی همراه است.

معراجی در انتها گفت: آن زمان آمریکایی ها با نیروهای خود درگیر جنگی تن به تن بودند. اما  امروز،  حمایت‌های مادی و معنوی دولت آمریکا باعث خروش دانشجویان در این کشور شده است و به شکلی خاص آن را در دانشگاه کلمبیا دیده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • ویژگی‌های «عملیات وعده صادق» چه بود؟
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید