Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج حسین کلانتری در نشست شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با توجه به پایین بودن نرخ باسوادی در برخی از مناطق استان به نسبت میانگین کشوری فرم ارزیابی عملکرد در این مناطق تهیه و پس از انجام اقدامات لازم فرمانداران، بخشداران و مدیرانی که فعالیت آنها مطلوب بوده مورد تقدیر قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار با تاکید بر اینکه ابزار استیفای حقوق انسان آگاهی و سواد است، عنوان کرد: در همین موضوع کرونا هرجایی که آحاد جامعه آگاهانه پیشگیری می کنند با تلفات کمتری رو به رو هستیم.

کلانتری در بخش دیگری از سخنانش، گفت: تعریف جدیدی که یونسکو از سواد ارائه داده باسوادی را توانایی تغییری در زندگی فرد دانسته است.

استاندار تاکید کرد: ما به عنوان مدیر باید بتوانیم تحولی در جامعه ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: سواد مجموعه دانش و آگاهی است که بتوان از آن استفاده کرد و منشاء تحول شد.

استاندار به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در خصوص مسئولیت اجتماعی سواد آموزی اشاره کرد و افزود: نرخ باسوادی در استان نسبت به میانگین کشوری نزدیک است.

کلانتری با بیان اینکه عملکرد معاونت سواد آموزی استان قابل تقدیر  است، بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد جزو ۸ استان برتر کشور در حوزه سوادآموزی است.

استاندار بیان کرد: بی سوادی یکی از نقاط آسیب پذیری است که مانع رشد و توسعه می شود.

کلانتری تاکید کرد: تسهیل کردن شرایط علم آموزی خود امر به معروف است که این مهم توسط برخی از بانک های عامل و جهت تشویق مردم به سواد آموزی در سطح کشور و به تبع آن در استان در حال انجام است که حرکت قابل تقدیری است.

وی با تاکید بر اینکه هرجایی که سطح سواد پایین است آسیب پذیری بیشتر است، گفت: باید بتوانیم در سطح مناطق جامعه هدف تحرک جدیدی به وجود بیاوریم تا نرخ باسوادی در استان به بالاتر از میانگین کشوری برسد.

گفتنی است تعداد ۱۷۹ نفر شهید سوادآموزی در کشور وجود دارد و استان دارای ۱۱ شهید سواد آموز است.

لازم به ذکر است که‌ شهید نوروز علی جلیل پور معلم شهید کهگیلویه و بویراحمدی  نخستین  پیشنهاد دهنده راه اندازی نهضت سوادآموزی در کشور بود.

شایان ذکر است در سال ۵۷ از جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان حدود ۲۸ درصد باسواد بودند و اکنون این میزان به ۹۴ درصد رسیده و شاهد پیشرفت ۶۶ درصدی هستیم.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: ارزیابی عملکرد کهگیلویه و بویراحمد آگاهی شهید سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم

رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۳ درصد از مردم استان به بیماری آسم مبتلا هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد ملک‌زاده، امروز_ چهارشنبه، نوزدهم اردیبهشت_ در نشست روز جهانی آسم با بیان اینکه هفت ماه می مصادف با هجدهم اردیبهشت روز جهانی آسم نام‌گذاری شده‌است، اظهار کرد: آسم یک بیماری مزمن است که شیوع بالایی دارد.

وی افزود: آسم ارتباط مستقیم با استرس و اضطراب دارد و با تنگی نفس و سرفه، ناتوانی در صحبت کردن و گیجی همراه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه آسم یک بیماری ارثی است، گفت: مواد آلرژی‌زا، عفونت‌های ریوی، مواد آلاینده در هوا و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی بیماری آسم را تهدید می‌کند.

وی با بیان اینکه سیگار کشیدن، مصرف برخی داروها، استرس، سابقه خانوادگی و قرار گرفتن در معرض آلایندگی‌ها عوامل افزایش دهنده بیماری آسم است، تصریح کرد: هشت هزار نفر معادل ۱۳ درصد از مردم کهگیلویه و بویراحمد به بیماری آسم مبتلا هستند.

ملک‌زاده با بیان اینکه آسم رژیم غذایی خاصی ندارد، اما پرخوری و چاقی سبب تشدید بیماری می‌شود، خاطرنشان کرد: مصرف فست‌فودها، غذاهای بسته‌بندی شده و کنسروها، غذاهای تند، آجیل‌های بو داده، سوسیس و کالباس، میگو، کره بادام زمینی، خربزه، طالبی توت فرنگی و کیوی مواد غذایی هستند که آسم را تشدید می‌کند.

وی گفت: واحد سلامت معاونت بهداشت استان در زمینه آموزش پیشگیری از آسم شغلی و معاینات پرسنل را در دستور قرار دهد، همچنین واحد بهداشت و درمان در خصوص کنترل استرس آموزش‌ها را ارائه دهد.

رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش رسانه‌ها و صداوسیما در آشنایی مردم با بیماری آسم، افزود: محتوای تولید شده در خصوص این بیماری در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شود.

کد خبر 751755

دیگر خبرها

  • سپاه پاسداران با عملیات وعده صادق، هیمنه دشمن را در هم کوبید
  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • اجلاسیه شهدای بهمئی برگزار می‌شود
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • صعود نوجوانان پرسپولیس جنوب یاسوج به لیگ برتر
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد