Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش همشهری آنلاین، این مجرم سابقه‌دار که از دی‌ماه سال ۹۷ تحت تعقیب پلیس قرار گرفته بود، شگردش اینگونه بود که زنگ خانه‌ها را می‌زد و وقتی مطمئن می‌شد کودکان در خانه تنها هستند، به بهانه دادن پول، آنها را فریب می‌داد و می‌خواست که در را باز کنند. سارق آزارگر پس از ورود به خانه‌ها و بستن دست و پای طعمه‌هایش، آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد و با سرقت اموال قیمتی از آنجا فرار می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کودکان که دختربچه‌ای ۸ساله و ساکن نازی آباد بود می‌گفت این فرد زنگ در را زده و سراغ پدر و مادرش را گرفته است. به گفته این دختربچه، ‌مرد آزارگر وقتی مطمئن شده که او تنهاست به دروغ ادعا کرده که دوست پدرش است و پولی برای او آورده و از دختربچه خواسته بود که در را باز کند. او به این بهانه وارد خانه شده و با تهدید چاقو دختر بچه را مورد آزار و اذیت قرار داده و اموال قیمتی خانه مانند پول، طلا و ارز را سرقت کرده بود.

این مرد علاوه بر آزار و اذیت کودکان، در جریان ۲سرقت، ۲خانم ۲۰و ۳۰ساله را نیز با تهدید چاقو مورد آزار و اذیت قرار داده بود. علاوه بر این؛ او برای سرقت وارد مهدکودکی که تصور می‌کرد خانه است شده بود و یکی از مربیان را مورد آزار و اذیت قرار داده بود اما وقتی متوجه شد که مهد کودک است فرار کرده بود.

با شکایت خانواده‌ها و شروع تحقیقات پلیسی، سارق مخوف در مخفیگاهش دستگیر شد و در بازجویی‌ها به آزار و اذیت دست‌کم ۲۰کودک با این شگرد اعتراف کرد.

آزارگر کودکان ۳۲ساله و پیش از این ۱۵بار زندان را تجربه کرده و اعتیاد شدیدی به شیشه داشت. وی در بازجویی‌ها به جرم خود که سرقت‌های سریالی و آزار کودکان بود اعتراف کرد و گفت: زنگ خانه‌ها را می‌زدم و اگر بچه‌ای  جواب می‌داد او را سؤال و جواب می‌کردم تا ببینم در خانه تنهاست یا نه. به او می‌گفتم پدر و مادرت خانه هستند؟ اگر می‌گفت هستند که بی‌خیال می‌شدم و می‌رفتم اما اگر می‌گفت نیستند به دروغ می‌گفتم که پول برایشان آورده‌ام و پس از آن وارد خانه‌ می‌شدم و دست و پایشان را با طناب یا چسب می‌بستم و گاهی وقت‌ها، بی‌آنکه کاری به کارشان داشته باشم، اموال قیمتی را می‌دزدیدم، اما گاهی صدایی که ناشی از توهم شیشه بود به من می‌گفت برو سراغ کودکان و آنها را آزار و اذیت کن.

وی ادامه داد: گاهی مجبور می‌شدم روزانه زنگ بیشتر از ۲هزار یا ۳هزار خانه را بزنم تا شاید از میان آنها کودکی آیفون را بردارد و در خانه تنها باشد. این مجرم اقرار کرد که اغلب پول و طلاهای سرقتی را در بازی قمار باخته است و در ادامه تحقیقات مشخص شد که پدر این مرد نیز یک سارق بوده که سال‌ها قبل، زمانی که متهم کودک بوده هنگام سرقت در محاصره پلیس گرفتار شده و با شلیک مأموران کشته شده است.

با توجه به اتهامات این فرد و تعداد شاکیان، بازپرس جنایی تهران پرونده این سارق کودک‌آزار را به اتهام مفسد فی‌الارض به دادگاه انقلاب فرستاد. وی پس از محاکمه در دادگاه انقلاب مفسد فی‌الارض شناخته و به اعدام محکوم شد. این حکم مدتی قبل به تأیید قضات دیوان عالی کشور رسید و پرونده برای انجام مقدمات اجرای حکم به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی تهران فرستاده شد. 

با انجام مراحل قانونی مرد محکوم به اعدام چند روز قبل در محوطه زندان رجایی شهر پای چوبه دار رفت و حکم اعدام اجرا و پرونده او برای همیشه مختومه شد.

منبع: همشهری

کد خبر 574516 برچسب‌ها حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث ایران مورد آزار و اذیت قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، بچه ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می کنند، اما شایع ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن ها متوجه می شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری های آن ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه ی صحیح مدیریت این رفتارها را بلد باشید.

راهکارهایی که در ادامه از آن ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود. بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می کرد و هم دندان هایش را مسواک می زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامدهای منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کارها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است

۵- یک برنامه ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه ی روزانه ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص. و اگر دوست دارید خلاق باشید، می توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می تواند به انتخاب خودش جایزه ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری های کودک تان تنبیه های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه ی روز را با آن ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کارها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده ی او چظور می توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می کند، می توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن ها باشید. مثلاً جمله ی ساده ای مانند این می تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی توانیم برویم پارک ناراحت هستی اما هوا خوب نیست».

کد خبر 848600 برچسب‌ها خبر مهم کودکان مهارت‌ها خانواده

دیگر خبرها

  • پادشاهی در تهران که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • پادشاهی که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • محرم نویدکیا: اذیت کننده است که بازی‌های خانگی را از دست می‌دهیم
  • محرم نویدکیا: اذیت کننده است که بازی‌های خانگی را دست می‌دهیم
  • نویدکیا: نبردن در خانه برای ما اذیت‌کننده است
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • دستگیری سارق انباری خانه‌ها در تهران
  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا