Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان به فعالیت ۱۰ کشتارگاه مرغ در سطح استان اشاره کرد و گفت: شبانه ۱۲۰ تن کشتار مرغ در لرستان انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، اسفندیار حسنی مقدم شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه مرغ حوزه شهرستان خرم‌آباد که به منظور بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بحث کرونا، برطرف شدن نواقص و ارتقاء کیفیت بهداشتی تولید مرغ کشتار روز انجام شد اظهارداشت: هم اکنون در سطح استان لرستان 10 کشتارگاه فعال داریم که به طور متوسط شبانه‌ در استان حدود 120 تن کشتار مرغ انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود اولین گله جوجه یک روزه تولید داخل مرغ آرین به بازار کشور پس از 15 سالفرایند تکمیل زنجیره تولید مرغ لاین در کشور کلید خورداستاندار قزوین: فروش تخم مرغ به قیمت بالاتر از نرخ مصوب غیرقانونی است

وی با بیان اینکه به طور متوسط در هر ساعت 22 هزار قطعه مرغ کشتار می‌شود افزود: در کشتارگاه‌های طیور لرستان نظارت شرعی و بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان در پروسه کشتار انجام می‌شود و در این بخش به دنبال ارتقاء کیفیت کشتارها هستیم و در تلاشیم تجهیزات کشتارگاه به خط دوم (به طور اتوماتیک تخلیه) انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در رابطه با اشتغالزایی در کشتارگاهای لرستان نیز عنوان کرد: هم اکنون در استان لرستان به طور متوسط ٧ نفر در کشتارگاه‌ها مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/642/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • استمرار فعالیت خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی