Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-پانزده فیلم پُرمخاطب این دوره از جشنواره «سینماحقیقت» در آخرین روز جشنواره دوباره به نمایش گذاشته می‌شوند. شهنام صفاجو مدیر روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت با اعلام این خبر گفت: با مساعدت دبیر جشنواره و همراهی سامانه‌های هاشور، فیلیمو، نماوا و تیوا، ۱۵ مستند پُرمخاطب این دوره‌ «سینماحقیقت» در روز سوم دی‌ماه به نمایش گذاشته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: این یک فرصت برای علاقه‌مندانی است که فیلم‌های پُرمخاطب جشنواره را ندیده‌اند. همین‌طور تهیه‌کنندگان و کارگردانان حاضر در جشنواره می‌توانند از این فرصت برای بالا بردن امتیاز فیلم‌های خود به منظور کسب جایزه تماشاگران بهره ببرند. وی یادآور شد: برترین فیلم از نگاه تماشاگران، حاصل جمع‌بندی آرای کاربران «خانه جشنواره» در سامانه هاشور است که پس از تماشای فیلم‌ها و براساس سه گزینه خوب، متوسط، ضعیف، به آن اثر رای داده‌اند.

جایزه پُرمخاطب‌ترین فیلم نیز مختص چهار سامانه یادشده است که هر یک براساس تعداد بلیت‌های به فروش رسیده، جایزه‌ای به پُرمخاطب‌ترین فیلم آن سامانه می‌دهند. شهنام صفاجو در پایان گفت: مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت ساعت ۱۷ چهارشنبه سوم دی‌ماه برگزار می‌شود.

فیلم‌ها به سانس فوق‌العاده رسیدند

همچنین فیلم‌هایی که در نخستین روز از برگزاری چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی سامانه برخط هاشور قرار گرفتند، سه‌شنبه دوم دی ماه سانس ویژه خواهند داشت.

بنا بر تصمیم دبیرخانه جشنواره و رعایت شرایط برابر برای تماشای فیلم‌ها، همه آثار به نمایش درآمده در روز اول، روز هشتم جشنواره (سه‌شنبه ۲ دی‌‍‌ماه) در «خانه جشنواره» مجددا اکران خواهند شد. این تصمیم به دلیل تحلیل‌ آمارهای تماشای فیلم‌ها در سامانه خانه جشنواره که به مدد امکانات پخش برخط در این دوره میسر شده گرفته شده است. گویا در این تحلیل‌ها اختلاف معنی‌داری میان آمار تماشا در روز نخست جشنواره و روزهای دیگر مشاهده می‌شد. از این رو تمام فیلم‌های روز اول، روز هشتم جشنواره سه‌شنبه ۲ دی‌‍‌ماه در سامانه خانه جشنواره اکران آنلاین خواهند شد. چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «سینماحقیقت» با دبیری محمد حمیدی مقدم از 25 آذرماه شروع شده و تا دوم دی ماه ادامه دارد.

علی نصیریان رییس هیات داوران یک رویداد هنری

علی نصیریان بازیگر، نویسنده و کارگردان پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ایران ریاست هیات‌داوران جشنواره آنلاین «هنر زنده است» را پذیرفت.

شورای جشنواره از بین چهره‌های هنر ایران استاد علی نصیریان را برای ریاست هیات‌داوران این جشنواره انتخاب کرد و در نهایت رییس شورای سیاست‌گذاری جشنواره آنلاین «هنر زنده است» نیز به طرح موضوع با ایشان پرداخت. علی نصیریان پس از آگاهی یافتن از اهداف شورای سیاست‌گذاری جشنواره «هنر زنده است» که در راس آن بیدار کردن انگیزه و امید در نسل جوان در شرایط بیماری کرونا است همکاری با جشنواره و حضور در سمت ریاست هیات‌داوران را پذیرفتند. علی نصیریان ضمن پذیرش ریاست هیات‌داوران جشنواره «هنر زنده است»؛ آرزو کرد این جشنواره بتواند محلی مناسب برای رفع ناامیدی و یأس ناشی از تعطیلی فعالیت‌های هنری در دوران کرونا ویروس باشد و محملی شایسته برای عرض‌اندام هنرمندان جوان و پیشکسوت ایجاد کند. فراخوان اولین جشنواره آنلاین «هنر زنده است» در چهار بخش فیلم به دبیری کمال تبریزی- تئاتر به دبیری بهروز غریب‌پور – موسیقی به دبیری فردین خلعتبری و دیجیتال‌آرت به دبیری محمود کلاری بیست و نهم آذرماه منتشر شد و علاقه‌مندان جهت شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره آنلاین «هنر زنده است» می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی aafestival.ir به مطالعه متن فراخوان و ثبت اثر بپردازند.

برگزارکنندگان نخستین دوره جشنواره آنلاین «هنر زنده است» موسسه فرهنگی- هنری «برداشت آخر» و مجموعه فرهنگی – هنری «مربع11» هستند. این جشنواره به شکل رقابتی در شبکه‌های اینترنتی با حمایت مادی بخش خصوصی و حمایت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از 10 لغایت 20 اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

احسان علیخانی به آنتن بازمی‌گردد

احسان علیخانی با ویژه برنامه «هشتگ عصرجدید» و محوریت کرونا به آنتن شبکه سه سیما بازگشت.

به گزارش مهر، ایمان قیاسی مجری «هشتگ عصر جدید» در قالب یک ویدیو که روابط عمومی این مسابقه منتشر کرده، از بازگشت این برنامه به آنتن شبکه سه سیما خبر داده است. در این ویدیو، آریا عظیمی‌نژاد هم حضور دارد و عوامل «هشتگ عصرجدید»، تاریخ پخش برنامه‌هایی که جدیدا ضبط شده‌اند را نیمه ابتدایی دی‌ماه اعلام می‌کنند. این مجموعه برنامه از «هشتگ عصر جدید»، هشت قسمت است و در هر قسمت احسان علیخانی هم حضور دارد. همچنین در هر قسمت یکی از داوران برنامه هم حضور دارند که قسمت اول با امین حیایی پیش خواهد رفت و اواخر دی‌ماه نوبت به آریا عظیمی‌نژاد می‌رسد. احسان علیخانی در این برنامه مهمانانی هم دارد که قرار است با فضایی کرونایی با آنها گفت‌وگو کند.

اولین قسمت از این برنامه پنجشنبه چهارم دی ماه روی آنتن می‌رود و بعد از آن جمعه، شنبه و یکشنبه هم ادامه خواهد داشت. سپس در هفته‌های بعد شنبه و یکشنبه روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.

چطور بدترین فیلم جرج کلونی زندگی‌اش را تغییر داد؟

جرج کلونی هنرپیشه سرشناس هالیوودی که بازی در فیلم «بتمن و رابین» را بدترین تجربه کاری خود قلمداد می‌کند، می‌گوید دیدن این فیلم به من آسیب جسمی می‌زند. این بازیگر برنده اسکار در گذشته پنهان‌کاری نکرده و بارها اقرار کرده که فیلم «بتمن و رابین» فیلم ضعیف است و حتی بیشتر از هاوارد استرن دلخور است. جرج کلونی در مورد فیلم «بتمن و رابین» احساسی بسیار نفرت‌انگیز دارد و می‌گوید تماشای این فیلم ابرقهرمانی کمپانی برادران وارنر برای او از نظر جسمی دردناک است. کلونی این هفته در برنامه تلویزیونی «SiriusXM» با «هاوارد استرن» گپ زد و در مورد این تجربه و میزان منفور بودن فیلم با صراحت صحبت کرد.

به گزارش فارس این بازیگر برنده اسکار ضمن ابراز نارضایتی همیشگی از بازی در این فیلم در این برنامه همچنین به دلخوری خود از «هاوارد استرن» بابت دستمزد یک میلیون دلاری‌اش در این فیلم اشاره کرد. او همچنین این گلگی را عنوان کرد که «آرنولد شوارتزنگر» که نقش «آقای فریز» را ایفا کرده، ۲۵ میلیون دلار دریافت کرده بود. کلونی پس از ابراز تاسف استرن در مورد تولید این فیلم، برای تبرئه عملکرد خود گفت: من نمی‌توانستم به تنهایی باعث متفاوت شدن فیلم شوم. فیلم همچون یک ماشین عظیم است.

شما باید به خاطر داشته باشید که من در آن زمان فقط روی بازی و نقشم متمرکز بودم که آن را به نحو احسن اجرا کنم. من کسی نبودم که بتوانم به تنهایی باعث موفقیت آن فیلم شوم. کلونی پس از بازی موفقیت‌آمیز «مایکل کیتون» در نقش بتمن در دو فیلم به کارگردانی «تیم برتون» و پس از بازی «وال کیلمر» در شخصیت «بتمن برای همیشه»، نقش بتمن را بر عهده گرفت. کلونی همچنین خاطرنشان کرد که او و شوارتزنگر در تولید با یکدیگر همکاری نکرده‌اند. او گفت: ما (من و آرنولد) هرگز حتی یکدیگر را ندیدیم. این فیلم یک ماشین هیولایی بزرگ بود و من به نوعی وارد فرآیند تولید شدم و آنچه را آنها گفتند انجام دادم. این بازیگر همچنین اعتراف کرد تقریبا همه افرادی که در این ماجرا دخیل بودند، مقصر این شکست بزرگ بودند: «واقعیت این است که من در این کار بد بودم. «آکیوا گلدزمن» دارنده جایزه اسکار، فیلمنامه آن را نوشت و این واقعا یک فیلمنامه وحشتناک است و او به شما خواهد گفت. من در فیلم بسیار ضعیف ظاهر شدم و در این باره خواهم گفت. «جوئل شوماخر» که تازه از دنیا رفته، آن را کارگردانی کرد و او هم خودش گفت: بله، «بتمن و رابین» فیلم خوبی از آب درنیامد. همه ما در این فیلم خراب کردیم.» جالب اینجاست که جورج کلونی در جایی دیگر از این فیلم به عنوان مهم‌ترین فیلم دوران کاری خود یاد کرده بود. البته کلونی در این مورد اینچنین توضیح داده بود که این فیلم مهم‌ترین فیلم دوران کاری‌ام است چون باعث شد به خودم بیایم و هر فیلمنامه‌ای را نپذیرم و برای هر نقشی اعلام آمادگی نکنم. بازی ناموفق در این فیلم ناموفق باعث شد من بهترین تصمیم‌ها و انتخاب‌هایم را در کارهای بعدی‌ام داشته باشم.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ریاست هیات داوران جشنواره آنلاین احسان علیخانی خانه جشنواره بتمن و رابین هنر زنده علی نصیریان ترین فیلم پ رمخاطب فیلم ها دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • نمایش بی‌حجاب‌ها در تلویزیون؛ داریم از دست‌شان می‌میریم!
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی گردد