Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام علی انصاری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح ویژه مقطع اول متوسطه، ارایه خدمات مشاوره‌ای مطلوب، بررسی شرایط تحصیلی و روانشناختی دانش آموزان استان در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید خدمات مشاوره‌ای‌ و تربیتی در کلیه سطوح تحصیلی برای افزایش سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول اضافه کرد: طرح همدل با هدف شناخت سریع و به موقع نیازها، بررسی مشکلات و مسائل مرتبط با دانش آموزان و اولیا و تسهیل گری در ارائه خدمات تخصصی مورد نیاز دانش آموزان و مشارکت دهی والدین در فعالیت‌های پرورشی و روانشناختی دانش آموزان از طریق ارتباط تلفنی مستمر مشاوران با اولیا اجرا می‌شود.

حجت الاسلام انصاری تصریح کرد: در این طرح مشاوران در فضایی اعتماد ساز با راهکارهای روانشناسی و تربیتی مشکلات خانواده‌ها و دانش آموزان را کاهش می‌دهند.

وی اظهار داشت: با توجه به تعطیلی مدارس و شرایط کرونایی نیاز دانش آموزان به دریافت خدمات مشاوره تحصیلی، تربیتی و ضرورت پاسخ گویی به این نیاز بیش از پیش احساس می‌شود.

حجت الاسلام انصاری افزود: هم اکنون ارائه خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی توسط مشاوران مدارس استان در فضای مجازی در حال انجام بوده  و طرح همدل برای اولین بار در مدارس برای ارتباط بیشتر بین والدین و دانش آموزان در حال اجرا است.

وی تاکید کرد: استمرار فعالیت‌های تربیتی و برنامه‌های پرورشی، فرهنگی و مشاوره‌ای از طریق شبکه شاد و فضای مجازی در دستورکار مربیان تربیتی،معاونین پرورشی و مشاوران مدارس استان قرار دارد.

حجت الاسلام انصاری اضافه کرد: در حال حاضر دوسوم معلمان مشاور در مدارس متوسط اول دخترانه و یک سوم در مدارس متوسطه پسرانه مشغول فعالیت هستند و در زمینه هدایت تحصیلی دانش آموزان، کمک به شناخت استعدادها و رغبت‌های دانش آموزان، تامین بهداشت روان و آموزش مهارت‌های زندگی خدمت می کنند.

استان قزوین دارای ۲۳۵ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

برچسب‌ها مدارس مشاوره استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مشاوره استان قزوین مدارس مشاوره استان قزوین اخبار کنکور خدمات مشاوره دانش آموزان حجت الاسلام مشاوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است