Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزادراه تبریز - سهند از جمله طرح‌های مهم راه‌سازی آذربایجان‌شرقی است که عملیات اجرایی آن حدود ۱۲ سال قبل آغاز شد و دولت تدبیر و امید به رغم تنگناهای مالی، مشکل تملک مسیر آن به عنوان مانع اصلی اجرای طرح را برطرف کرد و امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح می شود.

طرح ساخت آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز - سهند در سال های تَر مالی کشورمان به سال ۱۳۸۷ تصویب شد، اما در آن زمان و به رغم وجود منابع مالی مناسب ناشی از فروش نفت ۱۲۰ دلاری پیشرفت چندانی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید و با در نظر گرفتن مطالبه به حق مردم در تسریع بهره برداری از این طرح مهم راه سازی، تحقق آن در محور فعالیت های مدیریت ارشد آذربایجان شرقی قرار گرفت، به گونه ای که ۵۳ درصد از تملک اراضی واقع در محدوده طرح در ۲.۵ سال گذشته محقق شد، ضمن اینکه هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی اجرای آن نیز به دلیل افزایش قیمت مصالح به ۲۶۰ میلیارد تومان تومان افزایش یافت.

حال طرح ۱۳ ساله ساخت آزادراه تبریز - سهند به عنوان عامل تسهیل و تسریع در جابجایی مسافر و بار بین تبریز و شهر جدید سهند در ۲۵ کیلومتری جنوب مرکز آذربایجان شرقی به نقطه پایان خود رسیده است.

با بهره برداری از این طرح فاصله کنونی شهر جدید سهند از تبریز بیش از ۵ کیلومتر کوتاه تر و زمان رسیدن از تبریز به این شهر جدید به یک سوم کاهش می یابد.

تلاش برای تکمیل و اتمام آزادراه تبریز - سهند از این رو حایز اهمیت مضاعف است که شهر ۱۳۰ هزار نفری سهند، سرریز جمعیت تبریز را در خود جای داده و پیش بینی می شود جمعیت آن در سال های آینده به بیش از ۲۰۰ هزار نفر افزایش یابد.

آزادراه تبریز - سهند موجب تعادل بخشی قیمت مسکن در منطقه می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید گفت: بهره برداری از آزادراه تبریز - سهند موجب تعادل بخشی بازار مسکن در منطقه به ‌ویژه در کلانشهر تبریز می‌شود.

حبیب اله طاهرخانی، افزود: این آزادراه همچنین موجب توسعه ساخت و ساز در این شهر شده و از توسعه بی رویه حاشیه نشینی در این کلانشهر جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه این آزادراه طبق برنامه ریزی مناسب تکمیل شد، اظهار داشت: از سیاست‌های شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، تسهیل دسترسی شهرهای جدید به شهر مادر بوده و آزادراه تبریز- سهند نیز در این راستا در دو سال اخیر و در دولت دوازدهم در عملیات اجرایی این طرح تسریع شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید گفت: افزایش ظرفیت مسکونی شهر جدید سهند از دیگر مزیت‌های این آزادراه بوده و علاوه بر ایجاد رونق ساخت و ساز در شهرستان اسکو، در حوزه توسعه گردشگری نیز روستای تاریخی کندوان را تحت پوشش قرار می دهد.

طاهرخانی، با اشاره به اینکه آزادراه تبریز - سهند از پروژه‌های مشارکتی راکد بوده و دارای مشکلاتی مانند عدم تامین مالی و تملک مسیر داشت، ادامه داد: با تلاش همکاران در مجموعه شرکت عمران شهر جدید سهند بعد از تملک و آزادسازی ۹ کیلومتر از اراضی در ۲ سال اخیر پروژه با حداکثر ظرفیت کار شده و متوقف نشده است.

وی یادآوری کرد: از مزیت‌ها و ویژگی‌های خاص این پروژه بعد مسافت آن بوده که زمان جابجایی مسیر ۲۰ کیلومتری از اتوبان شهید کسایی تبریز تا میدان شهید باکری شهر جدید سهند را به ۱۰ دقیقه کاهش می دهد.

طاهرخانی، افزود: آزادراه تبریز-سهند با برخورداری از ۶ خط عبور و مرور و هفت پل بزرگ در کاهش تصادفات و انرژی نقش بسزایی داشته و بار ترافیکی سایر مسیرهای جایگزین را کاهش و در توسعه‌ منطقه موثر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید همچنین از پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن، مساجد، مدارس، پارک‌ها، کتابخانه مرکزی سردار شهید سلیمانی و آماده سازی محله گلشهر در فاز چهار شهر جدید سهند بازدید کرد.

افتتاح آزاد راه تبریز- سهند به عنوان یکی از مطالبات دیرین مردم آذربایجان

استاندار آذربایجان شرقی گفت: پروژه مهم آزادراه تبریز- سهند به عنوان یکی از مطالبات دیرین مردم، امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح می شود.

محمدرضا پورمحمدی خاطرنشان کرد: این پروژه به دلیل کوهستانی بودن مسیر، با ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب عملیات خاکبرداری و خاکریزی، ۸ دستگاه پل و ابنیه فنی بزرگ و خاص، ۵۰ دستگاه ابنیه فنی کوچک و ۲۰۰ هزار تن آسفالت‌ریزی تقدیم مردم بزرگوار می‌شود.

وی همچنین بر لزوم توجه به طرح جامع تهیه شده برای حریم آزادراه تبریز - سهند تأکید کرد و گفت: بر اساس این طرح، پهنه‌های مختلفی از جمله پهنه فناوری، بیوتکنولوژی و گردشگری در مسیر طراحی شده و کسی خارج از این طرح نباید ساخت ­و سازی در اطراف جاده انجام دهد که این موضوع شامل زمین‌های دولتی و خصوصی نیز می‌شود.

۴۰ درصد اعتبار آزادراه تبریز - سهند آورده دولت است

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی نیز گفت: آزادراه تبریز - سهند فردا با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری می‌رسد.

ابوالقاسم سلطانی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این آزادراه به طول ۲۰ کیلومتر بوده که به صورت مشارکتی از سوی دولت و بخش خصوصی در ۶ خط رفت و برگشت اجرا شده که ۴۰ درصد اعتبار پروژه آورده سهم دولت است.

وی با بیان اینکه با بهره برداری از این پروژه زمان سفر به شهر ۱۰۰ هزار نفری سهند حدود ۱۰ دقیقه کاهش می یابد، اظهار داشت: ارزش روز پروژه ۶ هزار میلیارد ریال بوده و ۳۱ دستگاه ابنیه فنی و ۸ دستگاه پل اصلی در آن اجرا شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: عرض کلی آزادراه ۳۶ متر و عرض کلی آسفالت حدود ۳۳ متر بوده، طول دیوارسازی آن یک هزار و ۲۷۰ متر و حجم تردد روزانه آن ۳۰ هزار وسیله نقلیه است.

آزادراه تبریز - سهند برای بهره‌برداری مشکلی ندارد

مدیرعامل شرکت احداث و نگهداری و بهره برداری آزادراه تبریز - اندیشه - شهر سهند گفت: این آزادراه برای بهره‌برداری هیچ مشکلی از نظر استانداردسازی ندارد و با حضور وزیر راه و شهرسازی بهره برداری می‌شود.

اسماعیل برزگر با بیان اینکه تمامی استانداردها در اجرای این آزادراه رعایت شده است، افزود: تمام مسایل ایمنی و حفاظتی برای بهره برداری موقت از این آزادراه انجام شده است و در چند روز آینده به بهره برداری می سد.

وی با اشاره به اینکه طول این پروژه ۲۰ کیلومتر بوده که پنج کیلومتر آن در داخل شهر جدید سهند اجرا شده است، اظهار داشت: کوهستانی بودن محل اجرای این پروژه، داشتن ابنیه های خاص و اجرای حدود ۴۸ ابنیه بالای ۶، ۸ و ۱۰ متری پل، ۹ میلیون مترمکعب احجام خاکبرداری و سه میلیون مترمکعب احجام خاکریزی موجب تاخیر در آماده سازی آن شده است.

سرمایه گذار آزادراه تبریز - سهند گفت: نمایندگان مجلس و تمامی مسوولان استانی مصمم به بهره برداری از آزادراه تبریز - سهند هستند و این پروژه از نظر زیرساخت مشکلی ندارد فقط برخی امکانات و تجهیزات از جمله جایگاه عوارض راه، دوربین های پلیس و کنترل سرعت و ساختمان پلیس راه که برای بهره برداری از آزادراه الزام آور نیست در آن نصب نشده است.

برزگر، با بیان اینکه مراحل اجرای قرارداد این آزادراه در مرداد سال ۹۷ از سوی این شرکت آغاز شد، ادامه داد: مدت اجرای این قرارداد ۲۱ ماه بوده و تعهد این شرکت برای سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه با تغییر این پروژه از بزرگراه به آزادراه عرض جاده از حدود ۱۰ متر به ۳۶ متر افزایش یافته است، یادآوری کرد: به منظور آماده سازی برای بهره برداری از این پروژه تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده که از این میزان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از سوی دولت و بقیه از سوی این شرکت هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت احداث و نگهداری و بهره برداری آزادراه تبریز - اندیشه - شهر سهند، گفت: هم اکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای نصب تجهیزات و امکانات تکمیلی این آزادراه از جمله نصب دوربین های کنترل سرعت نیاز است.

برزگر، میزان سرمایه گذاری در این پروژه را یک هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: دوره بازگشت سرمایه این شرکت از محل عوارض راه است که طبق برآورد اولیه و با احتساب سود شرکت و تورم سالیانه ۱۳ تا ۲۴ سال زمان می برد.

وی با اشاره به اینکه این آزادراه در مقایسه با سایر آزادراه های اجرا شده از استاندارد بالایی برخوردار است، اظهار داشت: با بهره برداری از آن، طول مسیر تبریز - سهند ۲۰ کیلومتر و مدت زمان سفر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کاهش می یابد.

سرمایه گذار پروژه آزادراه تبریز - سهند، کاهش مصرف بنزین و کاهش حجم ترافیک را از دیگر مزایای این پروژه اعلام کرد و گفت: این شرکت براساس تعهد خود این پروژه را برای بهره برداری در روز ۲۷ آذر آماده کرده است.

برزگر با اشاره به اینکه قبل از بهره برداری گروهی از کارشناسان از پروژه بازدید خواهند کرد، ادامه داد: در ارزیابی تیم کارشناسان اگر آزادراه تبریز - سهند مشکلی نداشت، شرکت این پروژه را تحویل خواهد داد و اگر مشکلی وجود داشت باید اقدام به رفع آن کند.

وی با قدردانی از حمایت های نمایندگان و مسوولان استانی از این شرکت برای اجرای این آزادراه، یادآوری کرد: هم اکنون رمپ و لوپ های ورودی و خروجی چهارراه لاله نیز برای اتصال به این آزادراه از سوی این شرکت در حال اجرا است.

برزگر، افزود: در اجرای این آزادراه ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال داشته و بیش از ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات این شرکت و شرکت های تابعه در آن به کار گرفته شده است.

اقدامات خوبی در ۲ سال گذشته در آزادراه تبریز - سهند انجام شد

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در ۲ سال گذشته اقدامات خوبی در پروژه آزادراه تبریز - سهند صورت گرفته و به عنوان نمایندگان مردم برای رفاه و آسایش بیشتر جمعیت ۱۵۰ هزار نفری شهر جدید سهند، پیگیر رفع موانع و مشکلات طرح خواهیم بود.

علیرضا منادی در اخرین بازدیدش از آزادراه تبریز - سهند افزود: عملیات ساخت این آزادراه از مجلس هشتم آغاز زده شد و به دلیل برخی مشکلات، پیشرفت کندی داشته است.

وی گفت: تکمیل شدن این آزادراه از آرزوهای دیرینه مردم منطقه بوده و ارتباط اهالی شهر جدید سهند،  اسکو و روستاهای اطراف با تبریز را تسهیل خواهد کرد.

عباس مصطفوی، مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید سهند نیز اظهار کرد: با توجه به پیگیری معاون وزیر و رئیس شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و همچنین پیگیری‌های روزانه و بازدیدهای استاندار و نمایندگان و مسوولان آذربایجان شرقی، طرح آزادراه تبریز - سهند در طول ۲ سال گذشته به هیچ عنوان مشکل مالی نداشته و متوقف نشده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی بهره برداری برای بهره برداری آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت آزادراه تبریز میلیارد تومان شهر جدید سهند ۲۰ کیلومتر معاون وزیر راه تبریز سال گذشته اجرا شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز با انتقاد از پرداخت عوارضی سهند-تبریز گفت: از وزیر راه می‌خواهیم تا با عنایت ویژه به این موضوع ورود کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته‌ی تبریز ضمن خیر مقدم گویی به مهرداد بذرپاش وزیر راه، گفت: پرداخت عوارضی در آزادراه جدید سهند- تبریز به مردم شهر جدید سهند فشار مالی می‌آورد، کسی که به منزل خود می‌رود نباید عوارض پرداخت کند.

وی ادامه داد: نه تنها راهی برای حل مشکل این عوارض صورت نگرفته بلکه مقدارش افزایش نیز یافته است، به طوری که عوارض یک بار رفت و برگشت به شهر جدید سهند ۱۱ هزار تومان است، حالا اگر کسی در آنجا زندگی یا کار کند این مبلغ دو چندان می‌شود.

 آل هاشم خطاب به بذرپاش گفت: وقتی هم گله می‌کنیم می‌گویند طرف حساب پیمانکار است، به هر حال دولت باید به این مورد ورود کند حداقل مبلغ افزایش یافته کم شود.

وی در خصوص وضعیت جاده‌های استان گفت: وضعیت اتوبان تبریز-زنجان اگر درست نشود تمامی خودروهایی که در این جاده جاده تردد می‌کنند آسیب خواهند دید.

امام جمعه تبریز بر ضرورت ساماندهی جوامع حاشیه‌نشین شهر تبریز با توجه به استحکام کم واحدهای مسکونی و نوع بافت و اقلیم در برخی مناطق تاکید کرد.

وی ادامه داد: قطار تبریز به دانشگاه شهید مدنی برای حمل و نقل دانشجویان این دانشگاه کافی نیست از وزیر راه خواهشمندیم تا برای این موضوع نگاه ویژه‌ای داشته و دستور اضافه کردن یک واگن به این قطار را بدهد.

وی با اشاره به هفته‌ی کار و کارگر بیان کرد: دیدگاه اسلام به کارگران نگاهی قدرشناسانه بوده این در حالی است که نگاه سرمایه‌گذاری به کارگران به شکل استعماری است، جامعه باید خود را مدیون کارگر بداند چرا که ارزش دادن به کارگر ارزش به جامعه است.

 وی خاطرنشان کرد: جهش تولید در جامعه به واسطه‌ی کارگران تحقق می‌یابد لذا دولت و مجلس باید برای بهبود کسب‌وکار توان مضاعف داشته باشند و برای حمایت از کارگر شعار کافی نیست بلکه برای حفظ عزت کارگر باید اقدام عملی توسط مسئولان انجام شود.

آل هاشم در خصوص مشکلات جامعه‌ی کارگران گفت: تامین امنیت شغلی، همسان‌سازی حقوق کارگران با وضع تورم و اقتصاد، تامین مسکن با ساماندهی قراردادهای مناسب و ... از جمله مشکلات جامعه‌ی کارگری است.

وی با اشاره به روز معلم، گفت: نام‌گیری سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری به عنوان روز معلم معنای عمیقی دارد معلم کسی است که در دل انسان چراغی روشن کرده و او را از جهالت به دانایی رهنمود می‌کند، معلم می‌تواند جامعه را از جهل به علم برساند و به آگاهی جامعه عمق ببخشد و به دانش جامعه بینش بخشد.

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد در جامعه‌ای مبنای پذیرش سخن علم نباشد آن‌گاه در آن جامعه علم معلم هیچ ارزشی ندارد، بحث معیشت معلمان غیرقابل کتمان است و دولت و مجلس باید به وضعیت معیشت این قشر رسیدگی کنند.

امام جمعه تبریز با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور به کشور پاکستان، گفت: سفر ریاست جمهوری آقای رئیسی به پاکستان بسیار مهم بوده و موجب افزایش ارتباط سیاسی، اقتصادی، تجاری و... بین این دو کشور می‌شود.

وی ادامه داد: حمله‌ی ایران به رژیم صهیونیستی و تحقق عملیات وعده‌ی صادق با استقبال مردم پاکستان مواجه شده است، استقبال مردم از سفر رئیس‌جمهور کشورمان نشانگر دورنمای روشن و زمینه‌ساز وحدت بیشتر بین دو کشور است که امیدواریم این سفر بهره‌هایی خوبی برای کشورمان داشته باشد.

آل هاشم توضیح داد: طی روزهای اخیر شاهد گسترش اعتراضات دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم صهیونسیتی بودیم که در این اعتراضات پلیس آمریکا در مقابل دانشجویانی که حامی مردم فلسطین بودند قرار گرفتند.

وی بیان کرد: دانشجویان آمریکا معتقدند که هئیت دولت آمریکا مالیات آن‌ها را در راه حمایت از رژیم صهیونیستی برای کشتن مردم مظلوم فلسطین و غزه خرج می‌کند.

آل هاشم تاکید کرد: روز ملی خلیج فارس امتداد هویت تاریخی و دیرپای مردم ایران زمین است که خلیج همیشه فارس، غیرانکارترین هویت تاریخ ایران است، روز خلیج فارس روز شادی برای مردم ایران است.

وی با اشاره به روز جهانی آزادای مطبوعاتی گفت: روز جهانی آزادی مطبوعات را به تمامی اهالی رسانه تبریک می‌گویم، البته منظور از آزادی مطبوعاتی ایجاد اغتشاش و انحراف در جامعه نیست بلکه آزادی در چارچوب قوانین کشور است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال