Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیلی با بیان اینکه حضور بیشتر فرزندان در شبکه‌های مجازی ناایمن باعث رواج بی‌بندوباری و گسترش فحشاء در این فرزندان و در نتیجه بلوغ زودرس می‌شود، گفت: اصلاح سبک زندگی و ارائه مطالب و اطلاعات صحیح و مناسب می‌تواند از بروز بلوغ زودرس جلوگیری کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین اسماعیلی ثانی، کارشناس مسائل اجتماعی در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ در خصوص علل بلوغ زودرس در فرزندان و راه‌های شناخت آن، اظهار داشت: بلوغ زودرس پدیده‌ای است که به دلیل طی نشدن مراحل طبیعی رشد در جوامع، رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بلوغ زودرس باعث ایجاد نگرانی و ترس در ذهن کودکان و والدین می‌شود، خاطرنشان کرد: افزایش بلوغ زودرس در فرزندان می‌توانند عواملی نظیر محرک‌های محیطی، تقویت قوای حیوانی در سن قبل از بلوغ، بی‌توجهی والدین به پوشش مناسب، تغییر سبک تغذیه مردم از غذاهای سنتی به غذاهای فست‌فودی، حضور بیشتر فرزندان در شبکه‌های مجازی ناایمن، دوستان ناب و... داشته باشد.

این کارشناس مسائل اجتماعی با تأکید بر اینکه امروزه کودکان و فرزندان بیشتر در معرض انواع سموم محرک در جامعه هستند یعنی فرزندان قبل از به‌دست‌آوردن توان مقابله با اژدهای نفس خود، باید به مقابله با این محرک‌ها نظیر ماهواره، شبکه‌های اجتماعی ناایمن و.. بپردازند، تصریح کرد: عدم توجه والدین به وضعیت حجاب و پوشش هم برای دختران و هم برای پسران خطرساز است.

وی با اشاره به اینکه حضور بیشتر فرزندان در شبکه‌های مجازی ناایمن باعث رواج بی‌بندوباری و گسترش فحشا در این فرزندان و در نتیجه بلوغ زودرس می‌شود، اذعان کرد: دوستان ناباب می‌توانند در گسترش و تقویت قوای جنسی فرزندان نقش بسزایی داشته باشند.

اسماعیلی همچنین به روش‌های شناخت بلوغ زودرس در فرزندان اشاره کرد و افزود: رشد سریع قدی، شروع قاعدگی در دختران، ظاهر شدن آکنه و جوش در فرزندان، تغییر کردن تن صدا به‌ویژه در پسران، تغییر در خلق‌وخوی فرزندان، وسواس بیش از حد نسبت به استحمام و... نیز از جمله روش‌های شناخت بلوغ زودرس در فرزندان است.

وی با بیان اینکه امروزه کودکان نیز دسترسی راحت‌تری به شبکه‌های اجتماعی و هرگونه مطلب، فیلم و عکس‌های مبتذل دارند که می‌تواند باعث اختلال در رشد و بروز بلوغ زودرس می‌شود، اذعان کرد: تصحیح روش‌های تربیتی باید در دستور کار والدین باشد تا بتوان بروز بلوغ زودرس در فرزندان کنترل کرد.

اسماعیلی با تأکید بر اینکه بلوغ زودرس در فرزندان باعث می‌شود که آنها نتوانند طعم شیرین دوران کودکانه خود را بچشند و این آسیب‌های زیادی به آنها وارد می‌کند، عنوان کرد: اصلاح سبک زندگی و ارائه مطالب و اطلاعات صحیح و مناسب می‌تواند از بروز بلوغ زودرس جلوگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بلوغ زودرس در فرزندان بروز بلوغ زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان

سردار سعید منتظرالمهدی در تشریح برخی از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای گفت: پلیس به عنوان آخرین و مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

سرویس اسکورت و قاچاق دختران به خارج از کشور برای خدمات جنسی

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بین بخشی که به شکل نیمه آشکار و نیمه پنهان بود و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفت و منهدم شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است، اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص بود و در نهایت نیز اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

پخش زنده فیلم‌های مستهجن از دختران کم سن در پروژه چتربیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِر بِیت» نیز گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی کرده بودند. متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان که عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ سال سن داشتند در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.

بازداشت ۵۰ مدل مستهجن در پرونده رافائل

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز گفت: اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

قاچاق دختران به خارج از کشور به بهانه مسابقه دنس

سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره کرد و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

انهدام خانه‌های فساد سایه در شمال تهران

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه فسادِ واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • آیا ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان