Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، پروفسور احسان کامرانی رییس دانشگاه آزاداسلامی هرمزگان در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و واحد بندرعباس با تأکید بر اینکه پژوهش باید در تمام مراحل علمی نهادینه شود و این مهم با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و مبتنی بر درک عمیق از هفت توصیه علمی مقام معظم رهبری باشد، اظهار کرد: توجه به این ارکان، رسالت استادان پژوهنده است که روحیه خلاق و پژوهشگری را در دانشجویان شکوفا می‌‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رشد و توسعه در حوزه پژوهشی باید طوری باشد که تمام  مسائل لاینحل سازمان‌ها و ادارات برای حل مشکلات زیربنایی به دانشگاه ارجاع شود.

این پژوهشگر برتر کشور با تبیین نقش اخلاق در پژوهش‌های علوم انسانی و هنر بر لزوم مطالعات اسلام‌پژوهی تاریخی تأکید کرد و به تشریح نقش پژوهش در تجاری‌سازی و فناوری زیربنایی برای رونق اقتصاد مقاومتی پرداخت.

پژوهش نباید به یک هفته خلاصه شود

کامرانی تأکید کرد: پژوهش نباید فقط در یک روز یا هفته خلاصه شود؛ بلکه طعم شیرین پژوهش باید تمام روزهای سال در کام دانشگاهیان با حلاوتی خاص، جاری و ساری و در حل مسائل راهگشا باشد.

وی عنوان کرد: فعالیت‌های علمی باید پژوهش‌محور و کارآفرین باشد، نیروی بدون تخصص در صنعت جای ندارد و باید توانمندسازی و پشتیبانی از بلوغ حرفه‌ای پژوهشگران در اولویت نخست کار مدیران قرارگیرد و مبنای توسعه واحدها و مراکز دانشگاهی بر اساس پژوهش در امکانات و قابلیت‌های آنان باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت‌: رویکرد و چشم‌انداز مسئولان باید به شکلی باشد که به مقوله پژوهش به‌عنوان نخستین و مهم‌ترین قدم برای رسیدن به قله موفقیت بنگرند و به تشویق و ترغیب کارکنان و علم آموزان به تحول‌آفرینی بر پایه پژوهش و فناور نوین بپردازند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تربیت نیروی کارآفرین، متخصص و اندیشمند را از وظایف اصلی دانشگاه‌ها خواند که به عنوان حلقه مفقوده امروز در جامعه در بخش صنعت و مد خودنمایی می‌کند.

کامرانی از همه دانشگاهیان خواست تا با حرکت بر محور پژوهش، دست به امور خلاقانه و کارآفرین‌محور بزنند و از نوآوری و ریسک‌پذیری هراسی به دل راه ندهند.

مدیرکل پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در ابتدای این جلسه با یادآوری فعالیت‌های پژوهشی انجام شده در استان و این واحد دانشگاهی، پژوهش را موتور محرکه حرکت‌های علمی قلمداد کرد و گفت: باید همه برنامه‌های علمی بر محور پژوهش استوار شود؛ زیرا امروز تولید ثروت بر پایه علم و فناوری بدون پژوهش، یا وجود ندارد یا محکوم به شکست است.

حجت‌الله سالاری با تشریح برنامه‌های هفته پژوهش به‌صورت مجازی مطرح کرد: امسال در اثر شیوع کرونا تمام برنامه‌های این هفته به صورت غیر‌حضوری و مجازی برگزار شده و امید می‌رود برگزاری این برنامه‌ها ، مشوقی برای جوانان دانشگاهی برای روی آوردن به حوزه پژوهش باشد.

در این مراسم از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و استان هرمزگان تقدیر شد.سید.

منبع: فارس

کلیدواژه: کارآفرینی پژوهش دانشگاه آزاد هرمزگان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد