Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@00:11:03 GMT

مسکو سفرای فرانسه، آلمان و سوئد را احضار کرد

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۷۱۴۰

ساعت24-وزارت خارجه روسیه سفیران کشورهای آلمان، فرانسه و سوئد را به دلیل تحریم‌های ضد روسی اتحادیه اروپا در ارتباط با پرونده مسمومیت ادعایی «الکسی ناوالنی» احضار کرد.

 بنابر گزارش رسانه‌های روسی، وزارت خارجه روسیه امروز سه‌شنبه سفرای چند کشور اروپایی را در ارتباط با تحریم‌های ضد روسی اتحادیه اروپا در خصوص پرونده مسمومیت ادعایی مخالف روسیه احضار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری رویترز به نقل از خبرگزاری روسی «ریانووستی» گزارش داد سفرای کشورهای آلمان، فرانسه و سوئد در ساختمان وزارت خارجه روسیه حاضر شدند. 

پنجشنبه ۲۴ مهرماه اتحادیه اروپا و انگلیس، عضو جداشده آن، شش مقام روس را در ارتباط با مسمویت ادعایی «الکسی ناوالنی» مخالف روسیه مورد تحریم قرار دادند. 

خبرگزاری روسی تاس در این خصوص گزارش کرد، در فهرست تحریمی اتحادیه اروپا نام «سرگئی کرییِنکو» معاون اول رئیس کارکنان دفتر اجرایی ریاست‌جمهوری روسیه، «الکساندر بورتنیکف» مدیر سرویس امنیتی فدرال روسیه و دو معاون وزیر دفاع (پاول پوپوف و الکسی کریووروچکو) بوده است.

بنابر این تحریم‌ها، افراد مذکور از سفر به کشورهای عضو این اتحادیه منع شدند و همچنین دارایی‌هایشان در بانک‌های اروپایی مسدود شد.

یک موسسه تحقیقاتی دولتی روسیه (GosNIIOKhT) هم در همین خصوص تحریم شد و مشاغل اتحادیه اروپا از هر گونه ارتباط با این موسسه منع شدند.

«ولادیمیر شیزوف» نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا، در واکنش، ضمن غیرقانونی خواندن تحریم‌های اتحادیه اروپا و بریتانیا، گفت که مسکو پاسخ متناسبی به این تحریم‌ها خواهد داد.

این دیپلمات روس تصریح کرد:‌ «بدون تردید، اقدامات متقابلی بعنوان پاسخ به این اقدامات در پیش گرفته می‌شود و از آنجایی که تحریم‌های ارائه شده علیه اشخاص است، قطعاً در پاسخ به اقدامات، افرادی هدف قرار می‌گیرند».

وی ادامه داد: «منطقی است که این مسئله را در نظر بگیریم که اقدامات تلافی‌جویانه احتمالاً بر روابط دوجانبه با برلین و پاریس تأثیر می‌گذارد زیرا بر کسی پوشیده نیست که آنها پشت این اقدام (تحریم روسیه) بوده‌اند».

شیزوف تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه را «اقداماتی یکجانبه و غیرقانونی و شبیه به تمامی مجازات‌های پیشین این اتحادیه» توصیف و تصریح کرد که شورای امنیت تنها نهادی است که حق ارائه تحریم‌ها علیه کشورها را دارد.

نماینده روسیه در سازمان ملل تأکید کرد که کشورهایی که پیشنهاد تحریم روسیه در ارتباط با پرونده ناوالنی را مطرح کرده‌اند، هیچ‌گونه سند و مدرکی در این خصوص به همپیمانان خود ارائه ندادند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا

بروکسل متوجه شده که گاز در اتحادیه اروپا ۴ برابر گرانتر از مثلاً در چین و ایالات متحده خریداری می‌شود. اما چه کسی در این مورد مقصر است؟ بدیهی است مشکلی که اتحادیه متوجه آن شده است تحریم‌های اعلام شده علیه روسیه است.

در ژوئیه ۲۰۲۲، اورسولا فون در لاین رسماً اظهار داشت: در حال حاضر، روسیه فقط به طور جزئی گاز را به ۱۲ کشور عضو [اتحادیه اروپا] عرضه می‌کند یا اصلاً سوخت آبی (بدون آلودگی) عرضه نمی‌کند. بنابراین، اروپا باید برای بدترین سناریو آماده باشد و آن این است که دیر یا زود گاز قطع می‌شود.

در مارس همان سال، تیری مارانی، عضو پارلمان اروپا، در مورد عواقب جدی که در صورت رها کردن منابع انرژی روسیه گریبان اتحادیه اروپا را خواهد گرفت، صحبت کرد. به گفته وی، پایان دادن به عرضه انرژی گامی از سوی اتحادیه اروپا به سوی یک "فاجعه اعلام شده" خواهد بود.

سیاستمداران اروپایی به خوبی می‌دانستند که تصمیمات عجولانه آنها به چه عواقبی می‌تواند منجر شود. اما آنها برای تغییر وضعیت چه کرده اند؟ مطلقا هیچ چیزی. آنها کار‌های مهمتری داشتند - آنها در حال توسعه اقدامات محدودکننده جدید برای روسیه بودند.

فون در لاین در سپتامبر ۲۰۲۲ گفت: "تحریم‌ها پابرجا خواهند ماند. اکنون زمان قاطعیت است، نه مماشات"؛ و مدتی بعد، در ۵ مارس ۲۰۲۳، او با اطمینان اعلام کرد: "وابستگی اروپا به منابع نفت و گاز روسیه اکنون متعلق به گذشته است. ".

اما اظهارات یک چیز است و واقعیت چیز دیگری است. وقایع در سناریویی کاملاً متفاوت رخ داد. ماروس سفکوویچ، معاون کمیسیون اروپا هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی که به نتایج نشست غیررسمی وزرای انرژی اتحادیه اروپا اختصاص داشت، با خشم خاطرنشان کرد که هزینه‌های واردات گاز اتحادیه اروپا چندین برابر هزینه‌های مربوط به ایالات متحده و چین است؛ و این "تضعیف رقابت پذیری صنعت اروپا در بازار جهانی است. "

باور اینکه افرادی در موقعیت‌های بالا در اتحادیه اروپا هستند که نمی‌توانند فراتر از بینی خود را ببینند، باعث تعجب است. چرا از قیمت‌های بالای بنزین خشمگین می‌شوید اگر همه کاری برای تحقق آن انجام داده اید؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...