Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعد مشکی، رضا عابدینی و امیر اسمی مسئولیت داوری پوستر‌های تئاتر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر را برعهده گرفتند.  خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، داوران پوستر تئاتر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند. بنابر این خبر، ساعد مشکی، رضا عابدینی و امیر اسمی پوستر‌های تئاتر این رویداد هنر‌های نمایشی را داوری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

ساعد مشکی

ساعد مشکی متولد سال ۱۳۴۲ طراح گرافیک، مدیر هنری و ناشر ایرانی است. فعالیت‌های او بر طراحی گرافیک از جمله طراحی هویت سازمانی، پوستر، کتاب وگرافیک نشر متمرکز است. مشکی فارغ‌التحصیل طراحی گرافیک از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران است. وی عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک؛ مدیرمسئول و صاحب امتیاز نشریه «نشان» و مدیرمسئول نشر «مشکی» است. آثارش نیز در نمایشگاه‌ها، کتاب‌ها و نشریات متعددی معرفی شده و جوایزی را برای او به همراه داشته‌اند.

رضا عابدینی

رضا عابدینی متولد سال ۱۳۴۶در تهران، طراح گرافیک و مدیر هنری است. او فارغ‌التحصیل نقاشی از دانشگاه هنر تهران است و فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۶۸ آغاز کرده‌است. عابدینی عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران و انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک است و تاکنون جوایز ملی و بین‌المللی بسیاری را برای آثارش دریافت کرده‌است.

امیر اسمی

امیر اسمی متولد ۱۳۵۲ طراح گرافیک و مدیر هنری و دانش‌آموخته‌ی مدیریت ارشد کسب‌وکار با گرایش هنر (Art MBA) و طراحی گرافیک را از سال ۱۳۶۹ آغاز کرده است. وی عضو هیات موسس و رییس هیات مدیره انجمن طراحان پوستر تئاتر، عضو انجمن طراحان گرافیک ایران و عضو اصلی گروه تئاتر این‌روز‌ها است، برگزیده و تقدیرشده در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های متعدد بوده و داوری رویداد‌ها و جشنواره‌های مختلفی را برعهده داشته است. 

سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه بهمن ۹۹ برگزار می‌شود. آدرس سایت جشنواره www.fitf.ir است.   انتهای پیام/ برچسب ها: امیر اسمی ساعد مشکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر اسمی ساعد مشکی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر طراحان گرافیک رضا عابدینی امیر اسمی ساعد مشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان

نوزدهمین «شب کارگردان» با تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر کشور؛ ژاله علو، علیرضا کوشک‌جلالی و علی شمس برگزار می‌شود و تندیس انجمن کارگردانان تئاتر به آنان اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این برنامه به کوشش انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران، روز یکشنبه ۹ ادریبهشت ماه و از ساعت ۱۷ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد و در کنار اهدای مدالیوم به اکبر زنجانپور، از سه چهره نامبرده نیز تقدیر می‌شود.

بر اساس این گزارش، ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایشان اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود. به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه کتاب حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خواند و او را تشویق می‌کرد تا با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

علو درس و مشق را در دبستان «نواختران» در خیابان شاهپور آغاز کرد و دوره متوسطه را در مدرسه «خسرو خاور» گذارند. مدتی به دانشسرای مقدماتی رفت و به دلیل علاقه به کار هنری، هنرستان هنرپیشگی  را انتخاب کرد. در هنرستان هنرپیشگی نزد استادان بزرگی مانند هایک گاراگاش، دکتر نامدار که استاد فن بیان بود و خانمی سوییسی که استاد بدن و حرکت بود، مشغول نوآموزی شد. در همین هنرستان با چهره‌هایی همانند محمد نوری، معز دیوان فکری و ... هم شاگردی شد و اولین حضور روی صحنه تئاتر را تجربه کرد. او از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و سال‌ها در این رسانه فعالیت کرد.

و حالا انجمن کارگردانان تندیس و لوح تقدیر خود را به پاس سال‌ها تلاش و هنرآفرینی در حوزه کارگردانی تئاتر رادیویی به استاد ژاله علو تقدیم می‌کند.

علیرضا کوشک‌جلالی، کارگردان و مدرس تئاتر، دیگر هنرمندی است که فردا مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او گرچه مقیم آلمان است اما همواره در تئاتر ایران حضوری تاثیرگذار داشته و علاوه بر کارگردانی نمایش‌های مختلف، در بسیاری از شهرهای کشور نیز هنرجویان را اموزش داده و با آنان آثار نمایشی مختلفی را اجرا کرده است. تماشاگران تئاتر از اجرای نمایش‌های «موسیو ابراهیم» و «خدای کشتار» او خاطراتی به یادماندنی دارند.

بر همین اساسا، انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های فراوان در حوزه آموزش تئاتر و کارگردانی از علیرضا کوشک جلالی تقدیر می‌کند.

اما علی شمس، دیگر کارگردانی است که مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او علاوه بر کارگردانی نمایش‌های گوناگون همچون «احتمالات»، «داستان‌های میان رودان»، «قلعه انسانات»، «وقتی خروس غلط می‌خواند»، «شب دشنه‌های بلند»، «مخاطب خاص»، «اگر شبی از شب‌های تهران، مسافری...» و ...، در زمینه تئوری و ترجمه آثار نمایشی نیز پرتلاش است و در سال‌های اخیر، بسیاری از آثار معتبر نمایشی جهان زیر نظر او منتشر شده‌اند. انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های اجتماعی در حوزه تئاتر لوح تقدیر خود را به علی شمس اهدا خواهد کرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن
  • تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند