Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهردار منطقه 22، بر اولویت حفظ محیط زیست در موضوع تصفیه خانه خرگوش دره تاکید کرد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 22؛ مرتضی رحمان زاده، شهردار این منطقه با اشاره به اهمیت موضوع تصفیه خانه خرگوش دره در این منطقه گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف شهرداری تامین اراضی مورد نیاز ساخت تصفیه خانه فاضلاب خرگوش دره و سازه ها و تاسیسات جانبی آن ،آزادسازی اعیانی ها و عرصه مربوطه، تحویل و انتقال قطعی اراضی موصوف، برای شرکت فاضلاب تهران است، حداکثر ظرف مدت یک ماه اداره حقوقی و اداره املاک با هماهنگی معاون خدمات شهری و محیط زیست درخصوص اعمال ماده 9 موضوع را پیگیری و مشکلات آن را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمان زاده به حل و فصل خواسته های معارضان و مستاجران احتمالی آن اشاره کرد و گفت: با توجه به تفاهم نامه شهرداری و شرکت فاضلاب تهران در طراحی، تامین مالی، اجرا و بهره‌برداری بخشی از تأسیسات فاضلاب منطقه 22 تهران و استفاده از پساب آن برای آبیاری فضای سبز و مصارف عمومی تصفیه خانه خرگوش دره، باید بر اجرای این کار مصمم باشیم و ظرف مدت 3 ماه مشکل تحویل زمین مرتفع شود.
شهردار منطقه 22 در ادامه گفت: اداره املاک منطقه و شهرداری ناحیه 2 نسبت به اعلام فراخوان برای خرید از مالکان آن ها اقدام کنند و اگر تعداد مراجعه کنندگان به حد لازم رسید با قید فوریت جلسه ای با معاونت مالی و اقتصادی شهرداری برگزار و موضوع تامین اعتبار را حل و فصل کنیم.
رحمان زاده با اشاره به اینکه موضوع تصفیه خانه خرگوش دره موضوعی زیست محیطی است ادامه داد: دوستانی که در این طرح مذاکره کننده هستند، با توجه به اینکه اولویت ما موضوع محیط زیست است، منافع باید برای هر دو طرف برد-برد باشد. برای تامین منابع باید از امکانات موجود و از املاک سهل الوصول سازمان سرمایه گذاری نیز استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محیط زیست منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط‌زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان