Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:09:13 GMT

نگاهی به وضعیت سوادآموزی در بوشهر

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۱۰۸۷

نگاهی به وضعیت سوادآموزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر معاون سواد آموزی آموزش و پرورش بوشهر عنوان کرد: میزان بی‌سوادی در روستاهای استان بوشهر ۵.۷۶ درصد، میزان بی‌سوادی شهری ۳.۸۴ درصد، میزان بی‌سوادی در مردان ۴.۱۲ درصد و در زنان ۴.۷۳ درصد است.

سید مجتبی هاشمی‌نژاد در نشست با خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته سوادآموزی گفت: خوشبختانه استان بوشهر در وضعیت سوادآموزی جایگاه برجسته‌ای در کشور دارد، به گونه‎‌ای که از سال ۱۳۹۳ تا سال ۱۳۹۵ در میان استان‌ها حائز رتبه برتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بوشهر، گناوه و دیلم شهرستان های برتر استان بوشهر در سواد آموزی هستند.

این مسئول با اشاره به برخی آمار در این زمینه بیان کرد: میانگین باسوادی در کشور ۹۷% است که الحمدلله استان بوشهر با ۹۶.۳% باسوادی به میانگین کشوری نزدیک است.

هاشمی‌نژاد خاطرنشان کرد: یکی از فاکتورهای مهم شوراهای پشتیبانی و همّت همگانی و تلاش نهادهای اجرایی بوده است.

به گزارش ایسنا، معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به جزئیات طرح سوادآموزی در خانه به عنوان یکی از طرح‌های موثر در افزایش نرخ سواد گفت: در این طرح اعضای خانه با ارائه و ثبت کد ملی خود در سامانه مربوط به سوادآموزی می‌توانند اقدام به آموزش آنها نمایند. البته منظور بی‌سوادی مطلق نیست بلکه کم‌سوادی نیز مدنظر است. حق الزحمه و تمام امکانات از جمله کتاب و لوازم التحریر و ملزومات سوادآموزی نیز در اختیار افرادی که در این طرح شرکت کرده و به باسواد کردن اعضای خانواده خود بپردازند قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این فرآیند در خانه و با رعایت کامل پروتکل‌های اجتماعی انجام می‌شود، اظهار کرد: هر فردی که علاقمند به حضور در این طرح است می‌تواند با مراجعه به واحد سوادآموزی شهرستان خود ثبت نام کرده و پس از راستی‌آزمایی مجوز برای اجرای این طرح را می‌دهند.

سید مجتبی هاشمی‌نژاد با اشاره به آمار ۴.۴ درصدی بی‌سوادی در استان بوشهر اظهار کرد: درصد بی‌سوادی در روستاهای استان بوشهر ۵.۷۶ درصد، میزان بی‌سوادی شهری ۳.۸۴ درصد، میزان بی‌سوادی در مردان ۴.۱۲ درصد و زنان ۴.۷۳ درصد است.

معاون آموزش و پرورش بوشهر تاکید کرد: از سال ۱۳۵۵ تاکنون تعداد ۳۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر در دوره‌های سوادآموزی استان بوشهر شرکت کرده و باسواد شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: طرح کنترل مبادی ورودی بی‌سوادی و آمار سرریز آموزش رسمی (ورود به مدارس) از دیگر طرح‌های معاونت سوادآموزی است و چالشی که در این زمینه با آن روبرو هستیم تفاوت آمار ارائه شده از سوی سامانه آموزش و پرورش و مرکز آمار ایران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کد ملی مرکز آمار ایران گناوه سواد بي سوادي استان بوشهر آموزش و پرورش نهضت سوادآموزي باسوادی بوشهر میزان بی سوادی آموزش و پرورش استان بوشهر بی سوادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر پاسالار ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ در استان بوشهر آمار ولادت کاهشی بود، گفت: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، شاهد رشد ۰.۸ درصدی ولادت هستیم.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر رسید.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، افزود: بیشترین ولادت ثبت شده در این سال مربوط به شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین سهم در این مدت شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد دارد.

وی تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده سال ۱۴۰۲ نیز ۱۰۶.٩ بوده که به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده است.

پاسالار یادآور شد: این رقم در سال پیش از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر ادامه داد: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوجین به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوجین ۲۹.۸ درصد و مابقی ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوجین ثبت شده است.

پاسالار به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

کد خبر 6097331

دیگر خبرها

  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • نگاهی به وضعیت بارندگی‌ها و سیلاب در نقاط مختلف انابد + فیلم
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه