Web Analytics Made Easy - Statcounter

به ‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مهدی جمال روز سه‌شنبه ۲ دی‌ماه ۱۳۹۹ در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: «تاسیسات‌گردشگری استان به‌دلیل شیوع ویروس‌کرونا دچار آسیب‌های جدی شدند و نیاز به حمایت ویژه دارند.»

او با تأکید بر امهال تسهیلات تاسیسات گردشگری، گفت: «این مهم باید بر اساس تاکید و مکاتبه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استانداران اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

جمال خواستار رفع مشکلات مرتبط با پرداخت مالیات، بیمه تامین‌اجتماعی و پرداخت تسهیلات بانک‌ها به تاسیسات‎گردشگری استان شد و تأکید کرد: «با توجه به آسیب‌های وارد شده ناشی از کرونا، آب و برق و گاز تاسیسات‌گردشگری نباید قطع شود.»

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: «تاکنون ۱۴۱ پرونده تاسیسات‌گردشگری استان برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شده و به ۵۰ درصد متقاضیان وام پرداخت شده است.»

او خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های استان شد و افزود: «فعالیت بیشتر تاسیسات‌گردشگری استان متوقف شده است.»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان نیز در این جلسه گفت: «بر اساس مصوبات، تاسیسات گردشگری می‌توانند از امهال تسهیلات و تعرفه‌های حامل‌های انرژی برخوردار شوند.»

علیرضا شریفی‌نژاد با اشاره به اینکه ثبت نام برای دریافت تسهیلات‌ کارا تا پایان دی‌ماه تمدید شده است، افزود: « بانک‌ها موظف هستند این تسهیلات را تا اسفند‎ماه امسال پرداخت کنند و تنفس زمان پرداخت تسهیلات تا خرداد ماه ۱۴۰۰ خواهد بود.»

او با تأکید بر توجه ویژه به رفع مشکلات تاسیسات‌گردشگری، گفت: «مرکز حمایت از تولید به صورت ۲۴ ساعته در خدمت متقاضیان برای رفع مشکلات است.»

 بر اساس مصوبه اعلامی توسط وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استانداران، بسته حمایتی از حوزه گردشگری شامل امهال بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی دریافت‌شده تا پایان سال ۹۹، تمدید مهلت پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی سال ۹۹، امهال هزینه‌های آب، برق و گاز، امهال هزینه‌های مالیاتی سررسید سال ۹۹ تا پایان سال جاری و تسهیلات‌ بانکی بنگاه‌محور با کارمزد ۱۲ درصد و دوره تنفس ۶ ماهه است.

در استان سمنان ۹۰ اقامتگاه بوم‎گردی، ۱۵ هتل و مهمان‌سرا، ۱۴ اقامتگاه‌سنتی، پنج مهمان‌پذیر، پنج مجتمع گردشگری، ۷۹ خانه مسافر، یک هتل‌آپارتمان، دو مرکز تفریحی‌سرگرمی، یک اردوگاه، یک متل، ۳۱ دفتر خدمات مسافرتی، ۴۲ رستوران بین‌راهی، ۱۹ سفره‌خانه سنتی و سه موسسه آموزش گردشگری فعال است .

48 

کد خبر 1468782

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان تاسیسات گردشگری استان پرداخت تسهیلات استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۲۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران