Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکلات پیش روی گوگل در هفته های اخیر تشدید شده و به صورت بحران درآمده است. خبرگزاری میزان - «گوگل» به عنوان بزرگ‌ترین موتور جست و جوی اینترنتی جهان، در هفته‌های اخیر با چالش‌های عمده و جدی مواجه شده که موقعیتش در میان موتور‌های جست و جوی اینترنتی را با مخاطره مواجه کرده است.   به گزارش «گاردین، یورو نیوز و‌ای جی ۲۴»، شرکت گوگل در سال ۱۹۹۶ تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ارزش فعلی این شرکت و شرکت‌های تابعه اش بیش از ۷۵۰ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود و ۹۲.۱۸ درصد جست و جو‌های آنلاین در حال حاضر از طریق این موتور جست و جو انجام می‌شود.   اما گوگل در هفته‌های اخیر با چالش‌های جدی مواجه شده که اعتبار آن را تا حدی زیر سایه بی اعتمادی می‌برند.   نخست، اختلال در خدمات دهی این موتور جست و جو است؛ اخیرا، در پی بروز مشکلاتی در وب سایت گوگل، سرویس هایش مانند یوتیوب، آفیس، درایو، گوگل مپ، جی میل و چند سرویس دیگر با اختلال مواجه و از دسترس خارج شدند؛ تکرار این اختلال سبب شد تا مشکلات زیادی برای کاربران به وجود بیاید.   دلیل اصلی این اختلال از سوی گوگل، کاهش ظرفیت سیستم مدیریت تایید هویت مرکزی گوگل بود که به صورت نمایش خطا برای کاربر خود را نمایان می‌کرد؛ این اتفاق‌ها سبب شد تا آسیب پذیری گوگل بیش از هر زمانی دیده شود.   دوم، افزایش شمار شکایت‌های علیه گوگل در سطح جهانی نیز چالش دیگری است که این شرکت بزرگ با آن مواجه شده است.   گوگل با شکایت‌های متعدد ضد انحصاری در جهان روبروست.  بیشتر بخوانید:  دلایل از کار افتادن گوگل و پیامد‌های آن برای بزرگ‌ترین غول فناوری جهان  شکایت علیه فیسبوک به اتهام جاسوسی از کاربران اینستاگرام این نمونه شکایت ها، می‎گویند که انحصار غیرقانونی گوگل در فضای جست و جوی اینترنتی ناقض حقوق تبلیغ و مصرف کننده است و گوگل با سلطه خود در این فضا، ضمن ضربه زدن به رقبایش بر سراسر زندگی دیجیتال افراد نظارت دارد و سود میلیاردی به دست می‌آورد.   شاکیان می‌گویند «مصرف کنندگان از مزایای رقابت، امکان خدمات با کیفیت بالاتر و حفاظت بهتر از حریم شخصی محروم هستند و تبلیغ کنندگان با ارائه کالا‌های کیفیت پایین و قیمت بالا به مصرف کنندگان آسیب می‌رسانند.»   علاوه بر شماری از شرکت‌ها و کشور‌های مختلف، اخیرا ۳۸ ایالت آمریکا نیز در این زمینه از گوگل شکایت کرده اند.   گوگل تاکنون بار‌ها در دادگاه‌های کشور‌های مختلف، انحصار خود در فضای جست و جوی آنلاین را رد کرده است.   با این حال پیش بینی می‌شود شمار شکایت‌ها از گوگل تا ماه ژانویه افزایش پیدا کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل گوگل google

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گوگل حوادث بین الملل گوگل موتور جست شکایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است

کیومرث یزدان پناه کارشناس بین‌الملل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با اعتراضات دانشجویی در آمریکا اظهار کرد: حداقل انتظاری که می‌شود از افکار آزادی خواه جهان و اندیشه محور جهانی به ویژه از دانشگاه‌های مستقل و دانشگاه‌هایی که هیچ‌گونه وابستگی سیاسی به سیستم‌های غربی ندارند داشته باشیم همین باشد که در مواقع لازم و به موقع از ظلمی که بر مظلومی در هر نقطه از جهان می‌شود دفاع کنند.

وی ادامه داد: این خیزشی که به عنوان خیزش سازگار با افکار ضد بشری صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی در آمریکا شاهدش هستیم مصداق بارزی در جنبش آزادی خواهی دانشجویی در جهان است؛  آن هم در جایی که اسرائیل را فرزند کوچک خود در نقطه‌ای دیگر از جهان می‌دانند. آن هم در جایی که خود باعث و بانی بسیاری از جنایات بشری در اقصی نقاط جهان است و سیستم بی رحمی دارد و پلیسش به خشونت و بی رحمی مشهور است و معمولا چنین حرکات و گردهمایی‌ها را از جنس مردمی و همدردی با مظلومان سرزمین‌های اشغالی  را بر نمی‌تابد.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد: به نظر من این اتفاق می‌تواند نقطه و سرآغازی برای رستاخیز جهانی در افکار عمومی جهان برای جنایات رژیم صهیونیستی و امیال آن‌ها باشد. به هر حال آن چیزی که در دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن هستیم. هر مقدار دامنه این اعتراضات گسترده‌تر و وسیع‌تر شود و هر چه قدر شرایط را برای مبارزه واقعی با ستمکاران صهیونیست فراهم کند حتما می‌تواند آثار بسیار درخشانی را  برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین داشته باشد و برای  تثبیت موقعیت آن‌ها، به رسمیت شناختن حقوق مشروع و از همه مهم‌تر به رسمیت شناختن کشور فلسطین اهمیت داشته باشد.

وی افزود: موضوع مهم آن است که به نظر می‌رسد آمریکا بزرگترین بازدارنده تشکیل کشور فلسطین و بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی است.

وی ادامه داد: این افکار عمومی آمریکایی‌ها آن هم در دانشگاه و میان نخبگان و اساتید با چنین خیزشی رو به رو می‌شود باید آن را ارج نهاد و به نظر من وظیفه تمام رسانه‌های آزادی خواه جهان و آن‌هایی که مدعی هستند تریبون شان در اختیار مظلومان جهان است موظف هستند آن را پوشش دهند و زنده نگهدارند تا دامنه آن از مرز‌های آمریکا و دیگر مناطق جهان فراتر برود و بستر‌ها را برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در وهله اول و در وهله د وم زمینه را برای تشکیل کشور مستقل فلسطین در همه زمینه‌ها فراهم کند.

یزدان پناه گفت:کشور‌های مستبد اروپایی و کشور مستبد آمریکا به اینگونه اعتراضات معمولا بی اعتنا هستند . اما قدر مسلم این اعتراضات بی تاثیر نیست و هر چه قدر دامنه این اعتراض‌ها وسیع‌تر شود و اعتراضات بنیادی‌تر شود و مقاومت‌های مدنی علیه دولت آمریکا و صهیونیست‌ها شکل گیرد حتما می‌توان دولت‌های این کشور‌ها مانند فرانسه و انگلیس و آلمان را تحت فشار بگذارد تا در سیاست‌های خود در حمایت از اسرائیل و  جنایات آن‌ها در سرزمی‌های اشغالی تغییر نظر دهند.

وی در انتها گفت: ادامه این تظاهرات خیزش دانشجویان علیه صهیونیست در آمریکا و اروپا که احتمال دارد دامنه اش به کشور‌های دیکر هم کشیده شود می‌تواند دولت‌های این کشور‌ها را وادار کند  که  حمایت هایشان را  از صهیونیست‌ها به حداقل برسانند وصهیونیست‌ها را تحت فشار بگذارد که در واقع دست از این استمرار نسل کشی و جنایات گسترده در سرزمین‌های اشغالی دست بردارند و به طور کل ادامه این تظاهرات حتما در تغییر سیاست‌های دولت‌های غربی تاثیر گذار است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است