Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- وجود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی غیرمقاوم در روستاهای گلستان، ساخت ۳ هزار خانه برای محرومان، عقد قرارداد با ۴ هزار متقاضی طرح بهسازی مسکن روستایی و تسهیل در پرداخت تسهیلات مهم‌ترین موضوعات نشست مدیران مسکن و بانک‌های استان گلستان بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، شامگاه سه‌شنبه نشست مدیران عامل بانک‌های پرداخت کننده تسهیلات قرض‌الحسنه برای مقاوم‌سازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی در استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست بر تسهیل و روان‌سازی پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها تأکید شد.

سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیاد مسکن استان در این نشست اظهار داشت: در جریان سیل سال گذشته که منجر به بازسازی بیش از 22 هزار واحد مسکونی خسارت دیده از سیل شد، بانک‌های استان همکاری و عملکرد خوبی در زمینه پرداخت تسهیلات داشتند.

وی گفت: همکاری و روان سازی ارائه تسهیلات به متقاضیان ساخت مسکن نقش بسزایی در ترویج فرهنگ مقاوم سازی و جلوگیری از تلفات و خسارت‌های حوادث مترقبه و همچنین ایفای مسئولیت اجتماعی بانک‌ها دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به وجود حدود 100 هزار واحد مسکونی غیرمقاوم در روستاهای استان بر نقش محوری بانک‌ها در اجرای طرح‌های مختلف در حوزه به ویژه مسکن جوانان و محرومان و تسریع در روند مقاوم‌سازی واحدهای کم دوام و بی‌دوام تأکید کرد و یادآور شد: در سال گذشته با همکاری بانک‌ها در استان برابر با 5 سال قبل از آن مسکن احداث و مقاوم‌سازی شد که اگر تعامل و همکاری بانک‌ها با مردم و بنیاد نبود، این امر محقق نمی شد.

حسینی با اشاره به اجرای طرح احداث 3 هزار واحد مسکونی برای محرومان افزود: در کمتر از 3 ماه، همه مشمولان این طرح با بانک‌ها قرارداد بستند که این امر در کشور بی‌سابقه و کم نظیر بوده است و علاوه براین تاکنون حدود 4 هزار عقد قرارداد از سهمیه 7 هزار واحدی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نیز انجام شده است.

عملیات بازسازی 1400واحد مسکونی سیل‌زده در استان بوشهر آغاز شدواحدهای مسکونی سیل‌زدگان معمولان نیمه‌کار باقی ماند/ پل‌های روستایی بازسازی نشدند‌‌1250 واحد مسکونی در 22 بهمن در زنجان کلنگ‌زنی می‌شود

وی با اشاره به وظیفه و مسئولیت اجتماعی دستگاه‌ها ابراز داشت: ساخت 400 واحد مسکن جوانان، ساخت بیش از 200 واحد مسکونی برای خانواده‌های دارای حداقل دو عضو معلول و ساخت 66 واحد مسکونی برای ایتام از دیگر برنامه‌های بنیاد مسکن استان است که در همه این طرح‌ها، نقش بانک‌ها مهم و اثرگذار است.

عبدالله باقریان، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان نیز در این نشست، جهش در تولید مسکن روستایی در استان را ملموس و مشهود دانست و گفت: تسهیلات مسکن روستایی بنیاد مسکن تنها تسهیلاتی است که بدون سپرده‌گذاری و بدون نوبت و به صورت قرض الحسنه با کارمزد 5 درصد و با بازپرداخت 15ساله و به صورت ضمانت زنجیره‌ای به متقاضیان پرداخت می‌شود و نقش بسزایی در خانه‌دار شدن روستائیان داشته و دارد.

وی با اشاره به وقوع حوادث مختلف در سطح استان همزمان با شیوع ویروس کرونا ابراز داشت: سیستم بانکی با رویکرد جهادی به ارائه خدمات به مردم ادامه داده و همچنان بر برخورداری اقشار مختلف از خدمات بانکی تأکید دارد.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان افزود: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن روستایی با توجه به نقش آن در زندگی افراد همیشه اولویت بانک‌ها بوده خواهد بود که پرداخت 5 برابری این تسهیلات در سال گذشته و سالجاری گواه این ادعا است.

وی تکلیف دولت به بانک‌ها مبنی بر اخذ سفته زنجیره‌ای به عنوان ضمانت در اجرای طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستائیان را کمک و گامی بزرگ در اجرای این طرح دانست و ابراز امیدواری کرد: جوانان، مستاجران و افراد فاقد مسکن روستایی با برخورداری از طرح‌های مختلف بنیاد مسکن صاحب خانه‌ای مقاوم و ایمن شوند.

محمد محمدپور، مدیرکل دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات استانداری گلستان آگاهی بخشی و سهولت در دسترسی و برخورداری از خدمات به مردم را دو مقوله مهم در رضایتمندی مردم دانست و گفت: این موضوعات ملاک عمل بنیاد و بانک‌ها بوده و هست.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار واحد مسکونی پرداخت تسهیلات بانک های استان مسکن روستایی بنیاد مسکن مقاوم سازی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند